~ ♥ ~ ASTROLOGIJA I LJUBAV ~ ♥ ~ > Brak

Opis buduceg partnera kroz natalni horoskop

<< < (3/340) > >>

Jyōtiṣī ज्योतिषी:
     Jel si pročitala Imšinu knjigu o simbolici planeta, znakova i polja? Možda od ponudjenih 300-500 simbola za svaku planetu i znak, ipak možeš da pronadješ ljude sa kojima dolaziš u susret & kontakt. Ja ih posle čitanja te knjiga nadjoh sve, a i dalje ih pronalazim po svom natalu :lol:

Ena:

--- Citat: Jyōtiṣī ज्योतिषी  25. Avgust 2015. 00:52:47 --- već napr njegovih vladara tripliciteta, ili polja u kojem se našao vladar VII ili aspekt sa nekom drugom planetom itd... Sve ljude (bilo koga) koje srećemo i treba da nadjemo u svom natalu :pamet:

--- Kraj citata ---

Lično nasla sam samo dvoje u svom natalu i to  oboje kroz 7 ostalo nema sanse i pokusala sam plus ove kao bitnije i sto su po nečemu interesantni i izdvajaju se ma kakvi nista koja simbolika ih ni ne kaci uopste ;)

Jyōtiṣī ज्योतिषी:

--- Citat: mesecarka  24. Avgust 2015. 12:59:06 ---ja bolje to da ne radim jer cu onda bas svakog koga upoznam moci da udenem negde kroz neko znacenje :D i onako to stalno radim

to me podseti da sam vidjala karte partnera gde recimo nekog nisam nikako da uklopim drugome u kartu gledajuci samo osnovnu simboliku polja bez derivatnih i sad shvatam da bi se kroz derivatne sigurno doslo do tog uklapanja.

--- Kraj citata ---

     Naravno, pored derivata, treba dobro znati simboliku svake planete, jer stvarno neki put i ne bude simbolika VII pola u pitanju, već napr njegovih vladara tripliciteta, ili polja u kojem se našao vladar VII ili aspekt sa nekom drugom planetom itd... Sve ljude (bilo koga) koje srećemo i treba da nadjemo u svom natalu :pamet:

     Ja sam TA i radim Djotiš, al preporučujem početnicima Imšinu knjigu Knjiga Vladarstva u Astrologiji jer je zaista lepo za svaku planetu, polje, znak, dato jako, jako puno simbola i interesantno je kad se krene u povezivanje svega toga u natalu :sherlok:

Kopakabana22:
Jao hvala devojke, eto kada se ne citaju pravila foruma.:D
posle 20 postova cu vam se javiti.

I Hvala za cestitke! <3

Ena:
Meni su ga lepo opisali ;) moje 7 polje partnera poznat javnosti karijerista i da cu dobro da se unovcim ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju