~ ♥ ~ ASTROLOGIJA I LJUBAV ~ ♥ ~ > Brak

Opis buduceg partnera kroz natalni horoskop

<< < (3/320) > >>

Mrgud:

--- Citat: ganci  01. Maj 2015. 16:17:41 ---A sta kad je vladar sedme jaci od triplicitetnih vladara?
Meni je  Mars u egzaltaciji a  Sunce i  Saturn peregrinirani dok je  Jupiter bolji ali u kadentnoj kuci.

--- Kraj citata ---
normalno je da je neki od vladara najjači, verovatno će on najviše i opisati oblast o kojoj se radi, ali sve uzimaš u obzir, naravno Mars mora da ima i ugao, tebi je na IC?
iz nekog razloga ničiji natal ne mogu da otvorim ako je na TinyPic

ganci:
A sta kad je vladar sedme jaci od triplicitetnih vladara?
Meni je  Mars u egzaltaciji a  Sunce i  Saturn peregrinirani dok je  Jupiter bolji ali u kadentnoj kuci.

ANANINA:
MrGude, nisi normalan, bas me nasmije. Neno sto je njemu pokvarena masta, haha.

Đ... kao Đotiš:
     :histerija: ma mani me se... U svakom slučaju, ne mora tim redosledom da ide :hum: Saturn Merkur Jupiter ... eno kod moje Kume išlo malo drugačije, al ispunjena simbolika... Al ipak nekako mislim da sam ispunila kvotu za ovaj život što se tiče partnera :lol: jes' da mi onaj moj Spasoje u glavi i dalje, al... kad ne ide, ne ide... pa se krene dalje :gega:

Mrgud:

--- Citat: Šmišonja  01. Maj 2015. 12:03:38 ---     Kod mene napr (iako se nisam udavala, niti imam nameru ~ sa Sunce u padu bez aplikacija - po TA - nije ni čudo) VII polje u Ovan sa Mars Blizanci - njegovi vladari tripliciteta za dnevno rodjenje : Saturn Merkur Jupiter pa bi napr ja to povezala sa moje 3 bitne veze :

~ Saturn donosi starijeg, Saturn u Lav u 11 polju od :as: (po klasičnoj priči Saturn u X polju) onaj moj Blizanci sa kojim sam provela predivne tri godine (on stariji 15 godina, oženjen, radili zajedno ~ i dan-danas u kontaktu) Njegovo Sunce Venera egz. :0: moj Mars .

~ Merkur donosi mladjeg (ili makar vršnjaka) to je onaj moj Bik kojeg znam od moje 5-te godine za kojeg sam i trebala da se udam, al nisam. I danas smo prijatelji, al sumnjam da je latentni gej, jer od 2003 kako smo raskinuli, on nema devojku uopšte (kao posvetio se poslu i druženju sa "prijateljima" na treninzima) On Sunce Bik (nj Venera egz. :0: moj Mars )

~ Jupiter donosi nekoga ko je ili druge vere ili ko je iz inostranstva. Dudin otac je bio iz bivše Juge. Veza je kratko trajala (bilo je lepo na početku, ali je vrlo brzo njegovo Sunce u Ovan na mom :desc: aflikacija Mesec Mars Saturn u Rak pokazalo svoje pravo lice)

--- Kraj citata ---
:D ti bre nisi normalna jednostavno, nasmejah se za ovog drugog :D možda si ga toliko obeležila da eto 12 god ne mož' čovek da se oporavi ;) jeste malo čudno da nema nikog toliko dugo...sad bi trebalo da opet dođe neki simbolizovan Saturn jer nećeš imati samo 3 veze u životu...proveri ti još jednom što li te onaj deka zove :histerija:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju