~ ♥ ~ ASTROLOGIJA I LJUBAV ~ ♥ ~ > Brak

Opis buduceg partnera kroz natalni horoskop

<< < (3/304) > >>

majamar:
Hvala Anoid, nisam ni mislila da mi neko tumači detaljno kartu, volim sama da čačkam i istražujem jer mi je to ekstra zanimljivo i tako najbolje učim, ustvari sam i počela da učim astrologiju da bih znala da protumačim svoju kartu, ali trenutno sam u ćorsokaku što se tiče ovih muškaraca u horoskopu, verovatno jer još uvek ne znam dovoljno da bih mogla da analiziram kartu kako treba... :hum:

majamar:
Moj problem je ustvari što ne mogu da shvatim kojom planetom/planetama i aspektima bi bio predstavljen moj bivši dečko s kojim sam bila više od 6 godina u vezi a od tih 6, 4 smo živeli zajedno. To nije bila vanbračna zajednica ili nešto slično već samo zajednički život u iznajmljenom stanu za vreme studiranja, u toku koga sam se ja sve vreme preispitivala da li je on osoba s kojom bih mogla planirati neke ozbiljnije stvari u životu, dakle do veridbe, a kamoli do priče o braku nismo došli ni blizu. Buni me to što su mi vladari i pete i sedme kuće u istoj kući, u četvrtoj, pa kako god okrenem ispada da je s njim trebalo da se upoznam u svojoj kući, preko člana porodice i ostalog u simbolici 4. kuće, što se baš i nije desilo. Doduše, upoznali smo se u mestu mog rođenja, ali samo rođenja, to nije mesto mog stalnog prebivališta niti porekla, on nije imao nikakve veze sa mojom porodicom, veza je, kao i taj zajednički život, bila većim delom tajna, početak veze je zaista bio u nekoj vrsti zanosa i bila sam stvarno zaljubljena (što mi se uklapa u simboliku sedme kuće i vladara Neptuna), završila se naglo i za njega možda neočekivano jer sam ja odjednom odlučila da presečem to 'razvlačenje' bez svrhe i cilja i raskinula, što bih možda mogla povezati sa znakom Ovna u kome se sedma kuća nastavlja i počinje osma, ali ako ga posmatram kroz tu sedmu kuću, onda Jupitera kao vladara 7. kuće ne mogu da uklopim u priču s njim. Upoznali smo se bukvalno na ulici, zaustavio me je na sred ulice da se upoznamo i ako tako gledam onda bi mesto upoznavanja trebalo da bude predstavljeno 3. kućom, zar ne? On nije čovek od karijere, poštovan, ugledan ili uspešan što bi ovaj Jupiter u znaku svoje egzaltacije u 10. kući na 10. stepenu trebalo da predstavlja, bio je običan radnik na poslu od kog se jedva izdržavao, bez perspektive i definisane vizije o tome šta bi mogao da radi u životu. Sistemom derivatnih kuća, moja 4. bi predstavljala njegovu desetu, i ne znam kako bih povezala tu kuću u Jarcu koja bi trebalo da simboliše neki stalan posao i stabilnost, sa njegovim poslom koji je sve, samo ne stalan i stabilan. Nikad nije radio u državnoj firmi, nema čak ni državljanstvo države u kojoj boravi. Ukoliko ga gledam kroz petu kuću i vladare Saturn/Uran, opet dolazim na isto mesto upoznavanja. On je Ovan, najverovatnije podznak Škorpija (nisam sto posto sigurna za podznak) pa bih negde mogla da ga posmatram kroz ovog Marsa u 2. kući u Škorpiji ali se tek tada pogubim jer bi taj Mars u drugoj kući trebalo da ima veze sa mojim finansijama, da zajednički nešto radimo, zarađujemo jer je druga kuća u vagi, a mi nismo ništa slično radili, moje finansije teško da su imale veze s njim čak i za to vreme zajedničkog života. Na dan kada smo se upoznali tranzitni retrogradni Pluton je bio u konjukciji sa mojom natalnom Venerom i Uranom u 4. kući, Jupiter takođe retrogradni u petoj, Neptun u šestoj a Saturn u mojoj 12-toj, a tranzitni Uran u 7. kući.

Grofice ,hvala na odgovoru. Opet i iz tog kratkog tumačenja bih deo mogla povezati s dečkom - sportista, vernik,nije iz Srbije, privremeno je ovde na radu, porodičan čovek - u smislu da je prilično vezan za svoju matičnu porodicu ali isto tako i neodgovoran kada se radi o njegovoj sopstvenoj budućnosti i stvaranju sopstvene porodice... Ah...

Kako god probam da sagledam, jedan deo priče bih mogla da uklopim u svoju natalnu kartu, ali ne i celu priču, ne znam da li neku eventualnu buduću vezu treba da posmatram kroz sedmu kuću ili bi sad već u obzir trebalo da uzmem i devetu jer mi je simbolika sedme donekle već ispunjena :mislilac:

Anoid:
Gledaš JU, mišljenja sam da se svaki partner manje više uklapa u simboliku vladara 7p, ne samo bračni već sve veze.
Majamar, takođe, vladar 7, kvalitet planete, dostojantsva, aspekti, vladari tripliciteta znaka u kome se nalazi 7p.
Počnite same pa ćemo se nadovezati.

dadiska:
Meni je isto 7 u Ribe, i buni me, a i strasno pocinje da nervira, sta da gledam Jupiter ili Neptun? :(
Jel ima neko da mi kaze iz svog ili iskustva nekog bliskog koja je planeta bolje prikazala kroz horoskop partnera? :)

Grofica:
Majamar,
po meni tvoj buduci je opisan -jupiterom u raku u 10 polju :)
simbolika je siroka
preko posla, upoznavanje
on sportski tip, ima nekretnine, mozda i privatni biznis....domacin covek, vernik, mozda ziveo deo zivota u inostranstvu..
i td

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju