0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ti si u trećoj fazi SS, nisi se ti još oslobodila pa samim tim ni tvoj još ne može da proradi
Redosled prediktivnih metoda bi trebalo da bude sledeći:1. Uvek se počinje od firdarskih perioda.2. Primarne direkcije su glavna prediktivna metoda. Sve ostale idu posle nje.3. Sekundarne direkcije.4. Profekcije.5. Solar. 6. Lunar.7. Tek na kraju dođu tranziti koji su tu samo da potvrde događaje iz prethodnih prediktivnih metoda. Tranziti sami po sebi ne moraju značiti ama baš ništa
S kim god da je udružen (mislim na Ptolomejev aspekt, prvenstveno na naravno) ta planeta će da kaska za drugim planetama, kasnije će se aktivirati (to čak važi I za polje kojim vlada tj u kojem se nalazi) Sve će se dešavati tek posle povratka...
Evo i ovde da kazem nesto Meni je doneo ludiloooo (sve mi se ostvarila sa povratkom) kod mene na neki nacin kao da manje zivotni pravac, svaki povratak.SA 12. se mama preudala (jupiter u ) i onda je krenula neke nova stranica mog zivota(a i mama ga ima u raku, vl. 7. polja, pa se vidi sklapanje braka itd) i njoj radi ocigledno..A uvaj II. Povratak (sveee mi je izmenjao, i imam neki osecaj da ce tamo pred kraj solara jos da radi)Imam osecaj da sam upala u neciju tudju kozu, tudj zivot ali u pozitivnom smislu (ako nista, ocigledno da je promenio pogled na neke stvari )I bas osecam njegove tranzite, valjda ako vlada nekim uglovima u natalu ili je dispozitor MC-a ili IC-a. meni je vl. 10 u ( )Mojoj mami je vl. 10 polja (I. poratak preudala se njena mama, moja baba) (II. ona rodila mene) (III. ona se preudala) (IV. nasla novi posao, stranci, super plata, i opet njeno dete, resilo sve brige i sredilo zivot itd)E sad, jupiter joj je vl. Dc i dispozitor vladara Mc-a (drugo dete, brak i posao) pa tako ispada..Mojoj setri vl. asc-a ona je sa II. jupiterovim povratkom promenila zivotni paravac za 180 stepeni, usla u plesne vode i to je sad njen zivot. (profesija i posao i poziv i opredeljnje ceo zivot joj se sada vrti oko toga) valjda je bitno ako je ili na nekom uglu ili disp. vl. asc-a ili mc-a I naravno onda aspekti iz naala i sve po redu..Nego sam negde citala da ako neko ima u aspektu sa saturnom, da ce njegovi tranziti proraditi posle povratka.. ili ce uvek malo kasniti.
Planeta čiji tranziti maltene ništa ne donose, barem ne kada sam ja u pitanju...