Autor Tema: 7 FATALNIH ŽENSKIH GREŠAKA  (Pročitano 1186 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže andjelikadepeures*

  • * Svraća na kafu *
  • ***
  • Poruke: 420
  • Reputaciona snaga: 83
  • andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!
  • Pol: Žena
7 FATALNIH ŽENSKIH GREŠAKA
« Odgovor #1 poslato: 15. Oktobar 2011. 22:43:55 »
Puno je načina na koji neka veza koja se u početku činila savršenom, na kraju pođe po zlu. No, ne želite li ponoviti neki od loših obrazaca, nudimo vam načine kako da ih prepoznate i izbjegnete

Prva pogreška: Kladite se na njegov potencijal
Poznajete li ijednu ženu koja želi da se muškarac s kojim je u vezi ponaša ili izgleda drukčije? Naravno da poznajete. Žene ne baziraju svoj izbor savršenog muškarca na njegovim stvarnim kvalitetama već na svom osjećaju duboke privlačnosti. Neke žene neće nastaviti trpjeti u lošem odnosu s muškarcem, druge će ustrajati mjesecima i godinama na takvom odnosu.

Zašto je to tako? Naime, žene zamjenjuju osjećaj snažne privlačnosti s pravom ljubavlju i dubokom povezanošču. Žene koje ustraju na ovoj pogrešci osuđene su na veze s krivim muškarcima. Ne pokušavajte promijeniti muškarca i ne ustrajte na odnosu koji nema budućnost misleći da će se s vremenom stvari promijeniti. Neće.

Druga pogreška: Ne pretpostavljajte da shvaćate mušku psihologiju

Muškarci su drugačiji od žena. Morate prihvatiti tu činjenicu i nositi se s njom. Kad žena upozna muškarca, vrlo brzo može, po njegovom govoru, izgledu, načinu odijevanja i karakteru dokučiti razne stvari o njemu.

Mnoge žene toga nisu ni svjesne jer je to za njih prirodan i vrlo jednostavan proces. Da li isto vrijedi i za muškarce? Kao što već znate muškarci su više vizualni tipovi. Kao rezultat toga često ne razumiju neverbalnu komunikaciju dobro kao žene. Nedostaje im intuicija i svjesnost o vlastitim emocijama.
Baziraju li muškarci seksualnu privlačnost samo na izgledu ili se tu radi o nečem drugom?

Razne studije su utvrdile da muškarci baziraju privlačnost na „privlačnom mehanizmu" koji se ne odnosi samo na izgled. Osobito kad se rade o dugotrajnim vezama izgled im nije presudan. Ako naučite pravilno komunicirati govorom tijela, možete natjerati muškarce da osječaju seksualnu privlačnost prema vama jednaku onoj vašoj. Tu se ne radi o slučajnosti i svaka žena to može naučiti.

Treća pogreška: Pretvarati se da ste ono što niste

U želji da privuku muškarca žene konstantno rade sve što je u njihovoj moći da im privuku pažnju i izgledaju privlačnije. Mnoge žene pogrešno misle da će radeći neobične stvari privući pažnju i čarolijom ih natjerati da se zaljube i shvate kako su one dobra prilika. Krivo. Muškarac kojeg stvarno želite neće nikada stvarno biti privučen ženom koja mu se ulizuje i izvodi niske trikove da pridobije pažnju. Načini privlačenja pažnje kao što je igranje na kartu izgleda i seksepila, poticanje muškarca da pokaže svoje prave osjećaje i slično, mogu upaliti, ali muškarce jače privlači nevin izgled, nesebičnost i otvorenost.

Ne glumite laku ženu da bi mu se svidjeli i nikako se nemojte prema njemu ponašati kao da je jedini muškarac na zemlji. Takvim ponašanjem na podsvjesnoj razini snižujete svoj socijalni status, a time i svoju sliku u njegovim očima. Ako mislite da ćete ga jače privući izigravajući „mušku fantaziju" razmislite dvaput. Nikad nećete uspjeti ako tražite odobravanje željenog muškarca kroz seks. Budite ono što jeste.

Četvrta pogreška: Nemojte mu prerano priznati svoje osjećaje

Još jedna česta pogreška koju žene čine je prerano otkrivanje svojih osjećaja. Privlačni, uspješni samci su rijetkost i dobivaju mnogo pažnje od žena. Večina žena to ne primjećuje, ali takvim muškarcima žene stalno prilaze. I pogodite što? Takvi muškarci su bili s mnogo žena.

Imaju iskustva i znaju što mogu očekivati. Najbrže ćete takvog muškarca otjerati od sebe ako mu već na drugom spoju kažete kako vam se jako jako sviđa. To im signalizira da je riječ o stereotipu žene koja odmah želi vezu i traži muškarca koji će ispuniti njezin život. Nemojte raditi tu pogrešku, opustite se, ima mnogo boljih načina da zavedete muškarca.

Peta pogreška: Krivo čitate signale koje vam muškarac šalje

Muškarci stalno komuniciraju kako se osječaju prema ženama i otkrivaju tajne o sebi. Žene često ne prepoznaju te signale ili ne prepoznaju njihovo značenje.

Muškarci potpuno nesvjesno šalju te signale. Odlična vjest za žene, muškarci nam sami mogu pomoći. Naučite prepoznavati te signale da pronađete onog pravog.

Šesta pogreška: Očekujete da vas veza učini sretnom

Ne očekujte da vam muškarac ispuni život i učini vas sretnom. Ljudi se međusobno čine sretnima, a to se odnosi na obitelj, prijateljstvo pa u konačnici i na vezu. To ne znači da morate glumiti ženu u nevolji i tražiti muškarca koji će vas zaštititi, nema bržeg načina da ga otjerate od sebe. To ima suprotan učinak na mišljenje koje želite stvoriti o sebi. Introspektivna motivacija je mnogo učinkovitija od vanjske. Morate spontano pokazati muškarcu da trebate pažnju i dopustiti da vrijeme učini svoje.

Sedma pogreška: Pokušati ga uvjeriti da vas zavoli

Što žene rade kad upoznaju muškarca koji im se stvarno sviđa, ali on jednostavno nije dovoljno ozbiljan i zainteresiran? Naravno, pokušavaju učiniti sve da promijene njihove osjećaje. Kad se radi o privlačnoti nikad nečete promijeniti muškarčeve osjećaje. Logikom i uvjeravanjem ne možete ga privući . Nevjerojatno je da baš muškarci koji ako ne osjete privlačnost prema ženi nema načina da ga logikom zadržite, a baš su oni ti koji inzistiraju na zavođenju žena kupujući im poklone i djeleči komplimente.

Muškarac ima jasnu sliku o onome što traži kod žene. I ne mislim samo na seks. I teško je povjerovati, ali ako ste na spoju s muškarcem on već ima jasnu sliku o onome što želi od vas. Ako ne znate kako raspoznati njegove signale i dokučiti što on želi nego samo sjedite flertujete, trepćete okicama i iskušavate stvari koje mislite da će ga privući, ne trudite se. Ne znate li kako se ponašati u određenim situacijama sve čete upropastiti.