Autor Tema: Ko zaista vlada Svetom ?  (Pročitano 5412 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18564
 • Reputaciona snaga: 15708
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Ko zaista vlada Svetom ?
« Odgovor #3 poslato: 13. Jun 2013. 08:25:36 »

http://www.vestinet.rs/svet/bivsi-kanadski-ministar-odbrane-za-obamu-rade-dva-vanzemaljca

Vanzemaljci odavno žive među ljudima na Zemlji, a najmanje dva takva bića rade za administraciju američkog predsednika Baraka Obame, tvrdi bivši kanadski ministar odbrane Pol Helijer.

On je nedavno na tribini o vanzemaljskim oblicima života u Vašingtonu otkrio da na našoj planeti obitavaju najmanje četiri rase vanzemaljaca, a da visoka bela bića, koja rade za vladu SAD, žive na teritoriji američkih vazduhoplovnih baza.

Vešto kriju istinu

Tribinu o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) organizovala su šestorica bivših američkih kongresmena u nameri da, kako su sami rekli, urade ono što Kongres nije za 45 godina. Oni smatraju da je pitanje vanzemaljaca najvažnije pitanje današnjeg vremena.

Glavni govornik na skupu bio je Pol Helijer, koji je izneo zapanjujuće podatke. On tvrdi da nas vanzemaljci posećuju već najmanje hiljadu godina, da dolaze iz galaksija Zeta Reticuli, Pleiades, Orion, Andromeda i Altair, i da imaju različite namere.

- Oni koji kažu da su vanzemaljci odavno na Zemlji ne greše, a bar dva bića s druge planete rade za američku vladu. Te činjenice se kriju tako što se skreće pažnja na druge stvari. Tako nam govore da je globalno zagrevanje najveća pretnja čovečanstvu, a dok se građani bave time, oni vode rat za kontrolu izvora nafte i uspostavljaju beskrajno smešan finansijski i ekonomski sistem – navodi Helijer.
On tvrdi da je zataškavanje istine o vanzemaljcima deo dobro skovane zavere u koju su umešana tajna društva i svetske vođe.

Svetska zavera

- U zaveru su umešani Savet za međunarodne odnose, Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, porodica Rokfeler, kao i bankarski i naftni karteli, zatim razne obaveštajne službe i probrani članovi vojnih hunta. Svi oni kontrolišu svet i pokušavaju da naprave jednu svetsku vladu – navodi Helijer i dodaje da je njegova rodna Kanada takođe deo svetske zavere.

Bivši kanadski ministar odbrane zaključio je da je bivši američki predsednik Džordž Buš trebalo da sluša Osamu bin Ladena nakon terorističkih napada na SAD 11. septembra 2001. kako bi spoznao prave motive za taj čin, aludiraju na to da su ga izveli vanzemaljci.

Pol Helijer: U svetsku zaveru umešani su Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, porodica Rokfeler, bankarski i naftni karteli i obaveštajne službePol Helijer

Astrofizičar tvrdi: Vojska sarađuje s njima od 1964.

Američki atomski fizičar i bivši pripadnik američke vojske Čarls Hal nedavno je izneo tvrdnje da vojska sarađuje s vanzemaljcima dugi niz godina. On tvrdi da je prvi put video bića s druge planete 1964. u vojnoj bazi u Nevadi, gde je prisustvovao susretu američke vojske i pripadnika vanzemaljske vrste. Prvi vanzemaljci koje je Hal video bili su visoki do dva i po metra, bledi i antropomorfni, a bilo ih je petoro – tri muškarca i dve žene.

ps
u knjizi "Najveca tajna"od Dejvida Ajka citajte na ovu temu sto kazu "sve u sitnta crevca"
 :frrr:

Swiss*

 • Gost
Odg: Ko zaista vlada Svetom ?
« Odgovor #2 poslato: 08. Septembar 2012. 18:51:23 »
NOVI SVETSKI POREDAK


Sasvim jasan odgovor dobija svako, ko pročita knjigu Olega Platonova ZAŠTO ĆE PROPASTI AMERIKA, čiji prevod je kod nas uništen, izuzev par komada uzoraka.

Knjiga ima dva dela i spisak svih važnih biorobota – HIBRIDA sa čipovima, koji su akteri Velike Svetske Prevare. Nova religija u SAD uvedena je veštom transformacijom Katolicizma, preko Protestantizma u SATANIZAM – pagansku religiju, sa ritualima žrtvovanja ljudi.

U ovoj vodećoj svetskoj  državi Homoseksualaca, koja umišlja da osvoji celu Planetu Zemlju, godišnje bez traga nestaje od 500.000 do 800.000 dece. Pitamo se kako je to moguće ? Evo odgovora…

Od doba Ajzenhauera, kada je Buš Stariji postao šef CIA–e, postoji stalni kontakt Vlade SAD sa Drako civilizacijom iz drugog Solarnog sistema, koja ima baze na Mesecu, Marsu i 50tak na teritoriji SAD. Dogovor PARTNERA U POSLU je razmena Svemirske i Vojne tehnologije za   žive  ljude.

Postoje podaci ( Džon Lir ) da SAD, još od 1960 tih godina poseduju progravtacionu tehnologiju i letilice sposobne da za 1 sat, dolete do Meseca, a za par sati do Marsa, što je realizovano 1966 godine.  Mars je inače bio nastanjen mnogo pre naše planete, a na Mesecu se nalaze površinski kopovi rude Ne3, koje nema na Zemlji. Skriveni suvlasnici ovih kopova su  kompanije  iz SAD. Ceo program APOLO je farsa za naivne Sapijense.

U SAD godišnje nestaje 500.000 do 800.000 dece. Prva varijanta je da su da deca uzorci za genetske eksperimente ili HRANA tih GUŠTERA.  Druga varijanta je da su ta deca roblje, koje SAD sa Partnerima odvoze na Mesec ili na Mars, kao radnu snagi. U obe varijante  pravi smisao Novog Svetskog Poredka je – Farma ljudske Stoke – za potrebe Guštera i njihovih Hibrida. Zvuči kao SF, ali šta ako je to istina!

Podrška Svetskih Mas – Medija ogleda se u favorizovanju nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike. Sa ciljem uništavanja Kulture, Vere i Tradicije – i svih drugih vrednosti naše Civilizacije, koje utiču na HARMONIZOVAN RAD MOZGA ljudske populacije.

U Biotehnološkom pogledu, to se postiže aktivacijom funkcije MULANDARE – čakre u korenu kičme, čija je funkcija održavanje osnovnih bioloških procesa u  telu. Favorizovanjem vizuelno – akustičkih informacija sa bizarnim sadržajima, intezivira se rad ovog bioenergetskog centra i tako SPREČAVA  tok Kosmičke Energije u bioenergetske centre višeg reda.

Na taj način BLOKIRA se funkcija MIŠLJENJA, i veza Čoveka sa VIŠIM KOSMIČKIM REALNOSTIMA. Drugim rečima Čovek se degradira i programira za funkciju Stoke ili Biorobota. Bez analitičkih mogućnosti i ličnog stava u odnosu na pojave i procese u Okruženju.

Kod Zaharije Sitčina u devet knjiga na osnovu Sumerskih glinenih tablica, opisano je (?) kako smo nastali mi ARIJEVCI. Ali nije rečeno da su Anunaki – Bogovi  starog Sumera, ustvari rogati  hibridi Drakona 70%, a što se na Sumerskim bareljefima lepo vidi… Još od Sumera, preko Starog Egipta i Hananca (Hazara), provlači se ta loza Vampira – neprikosnovenih 13 Porodica Hibrida 50%, ili  ILUMINATA vlada Svetskom Scenom sejući ZLO.

To Plemstvo  Plave krvi, pije krv i hormone male dece. Hrane se Adrenalinom Ljudskih Bića. Ljude koriste kao baterije za održavanje Genetskog balansa i telesne temperature. Mi Arijevci poreklom Lirijanci, smo njihova STOKA, sa kojom manipulišu vekovima ( Stjuart Sverdlov ).

Svi ratovi, patnje i stradanja na ovoj Planeti, su deo scenarija za dobijanje Eteričke i Astralne energije , koja je njima potrebna. A to   je Energija  Straha, Bola i Patnje,  pri čemu se izlučuje Adrenalin, koji je njihovo omiljeno piće ili hrana.
 

1 Maja 1776 godine, Hibrid Adam Vajshaupt, ozvaničio je ILUMINATE kao svetsku elitu, i predložio PROGRAM  PROSVETLJENJA  PLANETE – treba čitati Program Osvajanja Planete,  koji su pripremili Drako Mudraci.  Hibridni HAZARI, koji se sada već potpuno otvoreno razmeću svojim LAŽIMA i spletkarijama svetskih razmera, takođe   su samo ORUĐE u rukama Drako civilizacije. Imaće tu ulogu dok se   ne uspostavi Novi Svetski Robovlasnički Poredak. Tada će biti IZBRISANI kao da nikada nisu ni postojali. A to će se desiti uskoro!

Vrlo brzo, oko 2012 godine, treba da se pojave  ANUNAKI sa svojim putujućom Planetom.  Dolaze da obiđu svoj eksperimentalni poligon – FARMU STOKE Arijevaca, sa nejasnim planovima daljeg dejstva.

Za  to nas priprema i NASA, koja redovno prati kretanje ovog tela i IZVEŠTAVA Svetsku javnost. To se zove psihološka priprema Sapijensa da ne polude, kada na TV ekranima vide rogate GUŠTERE, kako izlaze iz iz svojih letilica kao KVAZI – BOGOVI ove planete.

Međutim, Život je mnogo složeniji nego što to izgleda na prvi pogled. Postoje i druge Humanoidne Civilizcije – na višem stupnju Razvoja  ( Deivid Vilkok ) od Drakona. Ovi GUŠTERI trenutno vode Našu Civilizaciju u Nov Atomski Rat i u Propast ( Džordž Grin ).

Nadamo se da te Humanoidne Civilizcije PRATE  šta se zaista ovde zbiva, i da će se pojaviti u pravom momentu da SPREČE ovu vešto izrežiranu SVETSKU PREVARU, kao što je to nagovestio NAŠ UČITELJ EMANUEL pre 20 vekova u obraćanju Farisejima ( Jovan 32 : 42 – 47 ). ON JE ZNAO ko su Nalogodavci, a ko Izvršioci!

NAPOMENA

Ko ne veruje u ove podatke, i misli da se radi o Naučnoj Fantastici, neka i dalje gleda Sorošovu Televiziju sa favorizovanjem međusobnog pljuvanja lokalnih političara, nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike, za uspavljivanje, i BRISANJE mentalnih kapaciteta Sapijensa! Izvori navedenih informacija su još uvek RASPOLOŽIVI samo se treba na vreme PROBUDITI i proslušati šta kažu ljudi, čija su imena u zagradama, kao i mnogi drugi koji nisu navedeni!

www.vestinet.rs

<<<<<>>>>>


Ps: Prenosim vam a vi sudite sami, za mene su ovo budalastine nevidjene al ajd, kad moze o Glupostima HAARP sistema a sto ne bi i Ovo.....5 ljudi, 5 Cudi, 100 zena, 200 sisa :lol:, A da, po ovom ce ispasti da su filmovi "ALIEN" i "PREDATOR" itd i te kako istiniti filmovi :lol: jer se u tim filmovima bas prepricava ovaj slucaj, potreba tih reptila za Ljudima da bi opstali ti itd :)

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42481
 • Reputaciona snaga: 35951
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Ko zaista vlada Svetom ?
« Odgovor #1 poslato: 02. Februar 2012. 00:04:01 »
KO STVARNO VLADA PLANETOM ZEMLJOM

"Znanje je moć samo ako je sakriveno. Obznanjeno znanje je gubitak moći."
Dejan Lučić
   
    Jeste se ikada zapitali ko u stvari vlada planetom i kako.Koje su to snage tako moćne, iza kulisa, iz podzemlja, koje preko zvaničnih svetskih vladara, političara pa i crkvenih poglavara, već dugo, dugo vremena vuku konce na svetskoj ljudskoj sceni.Drže u rukama predsednike, medije, sitne bankare,  koji su u toj hijerarhiji obične  sluge svetske vlade, sluge novog svetskog poretka.

   Te sluge nalaze se u svim  nivoima vlasti.

   Po njihovom izgledu i držanju nikada ne biste rekli da su pokorne sluge uske grupe  svetskih moćnika, ali ne dajte da se zavarate, oni to i hoće.  U obaveštajnim krugovima se uči da se nešto može najbolje sakriti tako što ono što želiš da sakriješ staviš svima pred oči, da svi vide. Na primer 1938. godine Nemačka je već bila napravila tada super borbeni avion "Meseršmit", koji je predstavljao vrhunsku tajnu.

   A šta su uradili ?! Izložili su ga na tadašnjoj Pariskoj izložbi aviona. Sve obaveštajne službe i tajni agenti tražili su ga na svim mogućim mestima, a on je stajao isprad njih i smejao im se u lice.
    Tajna vlada svetskih moćnika ne deluje iz vlažnih podruma i tajnih podzemnih prostorija. Ona sebe stavlja u prvi plan, ona je u Beloj  Kući, u Kongrese, u Dauning stritu broj 10. i u Britanskom parlamentu. Oni su prave "nemani", ali ne izobličene, kakve ste navikli da gledate u horor filmovima. Oni nose skupa poslovna odela i u svojim limuzinama odlaze na Kapitol hil.

TABELA MOĆI

    Krenućemo postepeno, od najnižeg sloja, pa sve do nedodirljivih.Nezavisni istraživač političkih manipulacija koje se sprovode nad čovečanstvom, Britanac David Ajke u svojoj knjizi "I istina će nas osloboditi" prikazuje tabelu moći na zemlji.Na samom dnu je

ČOVEČANSTVO

    Kada pročitate ostatak, shvatićete da su obični smrtnici tu da bi radili i slušali one gore, da bi se povinovali njihovim ciljevima. Onome ko ne sluša slede ratovi, bolesti, siromaštvo. Jednom rečju pijuni u njihovoj partiji šaha, pijuni koji se žrtvuju bez ikakvog obzira.

Posle Čovečanstva slede,

MEDIJI

    Onaj ko vlada medijima, taj vlada i javnim mnenjem.To je svima jasno. Vladari se služe medijima kao jednom od najmočnijih oružja. Male medijske kuće se oslanjaju i slušaju one velike; velikim su na čelu grupe koje dominiraju čitavom industrijom; i što više idemo ka vrhu piramide shvaćamo da samo nekolicina drži u svojim rukama medijska i privredna carstva. Treba da znate jedno, nijedna udarna vest nije slučajna. Ona nije plod nekakvog 'istraživačkog i nezavisnog novinarstva'.Ona je uvek u funkciji nove manipulacije, smišljena mnogo pre.Ako mislite da ste upućeni u politiku ako gledate vesti i čitate novine, grdno se varate. To se zove saopštenje za javnost, služi da bi se skrenuo pogled naroda sa pravog stanja stvari.Prava istina je mnogo daleko od očiju javnosti i dobro je skrivena.U njene tajne upućen je mali broj ljudi. Pri osnivanju masonske Truilateralne komisije u istu su naprimer primljeni glavni urednik lista 'Chikago Sun Times', glavni izdavač lista 'Times' i direktori agencija 'Los Angeles Times', 'New York Times', i 'Wall Street Journails'.I vladari iz senke su shvatili da jedan deo novina jesu važni toliko da se njihovi izdavači ili neki urednici mogu primiti u tajnu svetsku vladu u senci.Ali sam vrh pripada drugima.

Slede

UJEDINJENI NARODI

    Koliko li je dobronamernih doktora, pod okriljem OUN, volontiralo u afričkim misijama misleći da vakcinama pomažu stanovnike ovog siromašnog kontinenta? Nisu ni slutili šta se skriva u tim vakcinama. Danas je Afrika najveća eksperimentalna laboratorija kreatora Novog svetskog poretka i mesto gde se populacija kontrolira na najužasniji način. Jedan od četiri odrasla Afrikanca ima AIDS. Da li ste znali da je posle skoro svake medicinske misije u Africi vrlo brzo na tom mestu izbijala neka epidemija?! Slučajno...

EVROPSKA UNIJA I TRGOVAČKI BLOKOVI

    Stvaranje jedinstvenog tržišta, jedinstvene monete, jedinstvenog ustava, dovodi do čvrstog držanja poluga vlasti u rukama nekolicine.Priče o slobodama, naprednoj ekonomiji, nepostojanju granica se serviraju građanstvu i lepo im se mažu oči. Molimo dragog Boga da neuđemo u Evropsku Uniju.

Bližimo se opasnim igračima

BILDERBERG  GRUPA

    Bilderberg grupa bila je donedavno dobro čuvana tajna.Sve vesti o njoj svodile su se na neproverene glasine i njeno postojanje bilo je demantovano sa vrha.Međutim 1998. godine prvi put je fotografisan ulazak učesnika skupa u jedan luksuzan hotel u Evropi i tada je Bilderberg priznao da postoji, ali ostala je tajna o čemu debatuje.Grupa Bilderberg osnovana je 1954.godine u istoimenom hotelu u gradu Osterbeku u Holandiji po kom je i dobila ime. Njeno sedište je i danas u toj zemlji, u gradu Lajdenu.Čovek koji se smatra pokretačem Bilderberg grupe bio je Džozef Retindžer.Bio je čovek koji je jednim telefonskim pozivom zakazivao sastanak sa predsednikom SAD i za koga se smatralo da je agent Vatikana.Ova grupa nema internet prezentaciju, a ako okrenete telefonski broj njenog sedišta, automatska sekretarica će vam, u bilo koje doba dana ili noći, uvek reći isto - da ostavite poruku.

    O korenima Bilderberg Grupe govorio je američki senator Jacob Javits 1964. godine. Njegov izvještaj se može naći u Kongresnoj biblioteci. U njemu, ovaj povremeni član Bilderberga kaže: "Zemlje Zapadnog Sveta su, tokom perioda hladnog rata, osjećale potrebu za usku suradnju da bi se zaštitili od komunističke opasnosti." Ova saradnja se fokusirala na ključni cilj: osigurati da SAD, Kanada i Zapadna Evropa zadrže globalnu kontrolu nad preostalim delom sveta.U maju 1954. održan je prvi zvanični sastanak Bilderberg Grupe.Prvim sastankom je rukovodio holandski princ Bernhardt, bivši nacistički SS oficir, koji se udomio u holandskoj kraljevskoj familiji. Princ je postao i prvi predsednik Bilderber Grupe i na tom mestu ostao 22 godine, sve do 1976. godine.Za tu ulogu ga je pripremio kolosalni evropski manipulator, financijski magnat, lord Viktor Rotšild. I kao što je David Rokfeler vukao poteze iz senke u Americi, tako je i Rotšild rukovodio evropskim poslovima.

    Minimum podataka koji je dostupan tiče se formalne organizacije, znaju se imena 115 članova vrha grupe, ali vrlo malo o eventualnoj mreži pristalica i saradnika. Jedna trećina tih ljudi potiče iz krugova političara, ostali pokrivaju oblasti industrije, finansija, obrazovanja i komunikacija. Izabrani su na osnovu svog znanja, položaja i iskustva i sastaju se u tajnosti svake godine, na četiri dana.Smatra se da su njeni članovi najmoćniji muškarci i žene na planeti, koji svetsku privredu kontrolišu indirektnim političkim sredstvima.Članove grupe na sastanak poziva predsedavajući posle konsultacija i preporuka sa Upravnim odborom, Savetom i počasnim Generalnim sekretarom.S obzirom na to da listu učesnika krase mnogi šefovi evropskih i američkih korporacija, politički lideri i nekoliko intelektualaca, ovo je verovatno najuticajnija organizacija na planeti.

    Bilderberg Grupa ima Stalni Komitet od 39 osoba koje se ne biraju već postavljaju. To je uže jezgro, donosioci odluka. Njihova uloga je da prenose ideje osobama koje pozivaju na godišnjoj bazi. Pozvanih osamdesetak osoba se menjaju svake godine, kao i lokacija sastanaka.Među 39-oricom su i lord Carrington, Giovanni Agnelli (FIAT), Rokefeler (Chase Manhattan Bank), Peter Jankovič (bivski austrijski ministar), Vernon Jordan (Klintonov pajdaš), Henri Kisindžer i drugi moćnici. Uz njih su i vodeći ljudi korporacija kao ABB, United Steel (SAD), Deutsche Bank, World Bank, ministri, ambasadori, profesori.Ova Grupa se često naziva i "Nevidljiva svjetska Vlada".

KRALJEVSKI INSTITUT ZA VANJSKE POSLOVE I AMERIČKI SAVET ZA VANJSKE POSLOVE

    Savet za vanjske veze (Council on Foreign Relations; CFR) je osnovan oko 1921. kao neprofitna i nestranačka civilna organizacija kako bi privatne osobe mogle sudelovati u američkoj politici. Njihova službeni cilj je poboljšavanje američkog razumevanja sveta i predlozi za vanjsku politiku SAD-a. To postiže konstruktivnim debatama o svetskim problemima i izdavanjem službenog časopisa. CFR trenutačno ima oko 4000 članova, mahom bivših predsednika, ambasadora, burzovnih brokera, bogatih poduzetnika, vlasnika medija, probranih senatora, direktora i profesora. Zbog svoje istorije, veza i uticaja CFR je popularno poznat kao jedan od trijumvirata elitnih organizacija (druga dvojica su Bilderberg grupa i Trilateralna komisija). Na CFR se gleda kao na zatvorenu grupu za diskusiju u kojoj se donose odluke koje utiču na svetsku politiku. Zbog toga su na meti mnogih teoretičara zavjere koji tvrde da ta organizacija radi na uspostavljanju novog svjetskog poretka. Autor Pat Robertson u svojoj knjizi New World Order, (Robertson, 1991.) povlači vezu između CFR-a i iluminata. Pozivajući se na iskaze podadmirala Chestera Warda, nekadašnjeg člana CFR-a, tvrdi se da je cilj te organizacije, objavljen vrlo uskom krugu svojih članova, razoružanje, marginalizacija suvereniteta SAD-a i stvaranje svemoćne svetske vlade. U centru njihove politike je ideja da prosvetljeni monopolistički kapitalizam može omogućiti spajanje svih različitih valuta, sistema bankarstva i proizvodnje i upravljanje prirodnih resursa u jednu cjelinu koju kontrolira svjetska vlada, a kojoj je na raspolaganju svetska policija (pretpostavlja se da je to vojska Ujedinjenih naroda).         Na sastancima Saveta članovi se potiču da slobodno i otvoreno predstave svoje ideje i razmišljanja, jer je ostalim članovima zabranjeno njegove reči prenositi medijima, osim ako ne dobiju posebnu dozvolu za to. Njihove ideje i ciljeve je teško provoditi bez masovnih medija, koje drže u šaci. Vjeruje se da je CFR samo ogranak velike svetske grupe urotnika koja se naziva Okrugli sto, (prema mnogima, sinonim za iluminate) čiji je cilj kontrola javnog mijenja kroz razne psihološke operacije.

    Harold Pratt House je dve godine nakon izgradnje postala sedištem CFR-a. Familija Pratt je u velikom prijateljstvu sa Rokefelerima. Treba li reči da su Rokfeleri ( zajedno sa J. P. Morganom i pukovnikom Mandel Houseom) i osnivali CFR? CFR je uskoro postao vladarem SAD i to je, nakon osamdeset godina,  još uvek i danas.Preko tri hiljade vodećih američkih imena: sadašnji, prošli i budući američki predsednici, ambasadori, svi ministri vanjskih poslova, investitori sa Wall Streeta, vojni lideri Pentagona i NATO-a, bogati industrijalci i korporacijski lideri, vlasnici medija i glavni urednici, bankari, predsednici univerziteta i vodeći profesori, izabrani senatori i kongresmeni, sudije vrhovnog i ustavnog suda...Svi, bez razlike, svi  su bili članovi CFR-a.

TRILATERALNA KOMISIJA

    U njihovom osnivanju veliku ulogu je odigrao Poljak Zbignjev Brzezinski koji je bio najuticajniji čovek u vladi američkog predsjednika Džimija Kartera (1977-1981). Marksista po uvjerenju, postaće profesorom na Harvardu i univerzitetu da bi ubrzo stekao reputaciju "anti-komuniste". David Rokefeler ga je zapazio 1970. kada je objavio knjigu "Između dva vremena". U njoj Brzezinski zastupa tezu o globalizaciji u svetskoj politici i ekonomiji.Tri godine kasnije Zbignjev Brzezinski postaje desnom rukom Davidu Rokfeleru i pomaže mu u osnivanju organizacije koja će okupljati vrhunske političke i biznis lidere Amerike, Zapadne Evrope i Japana (Trilaterala).

  Prvobitni plan je bio da svaki od tri regiona daje po 100 članova. Danas je to nešto izmenjeno.Severnoamerička grupa se sastoji od 107 članova: 85 Amerikanaca, 15 Kanađana i 7 Meksikanaca. Japanska se proširila i uz 75 Japanaca tu je 11 Južnokorejanaca, 7 iz Australije i 15 iz zemalja ASEAN-a, Kine i Hong Konga. Evropljana je najviše: 150.Severnoamerički predsednik je Paul Volker, bivši šef Američkog Sistema Federalnih Rezervi (najmočnije financijske institucije u svijetu). Evropljane predvodi Peter Saterland šef naftnog carstva BP Amoco. Pacifik zastupa čelnik konglomerata Fuji Xeroc, Yotaro Kobayashi.U užem krugu ("Izvršni Komitet") su i: Umberto Agnjeli, Zbignjew Brzezinski, Robert Haas (Levi Strauss), Lee Honk-Koo (bivši korejanski premijer), Minoru Makihara (šef Mitsubishija), Thorvald Stoltenberg (naš znanac kao predstavnik UN za bivšu Jugoslaviju), Bjorn Svedberg (Ericsson) i drugi.

    Trilateralna Komisija odlučuje slično kao i Bilderberg grupa.Održavaju se redovni godišnji susreti, svaki puta na drugom mestu. Lokacija održavanja susreta je tajna, prisutni su samo članovi i posebno izabrani gosti. Kod Bilderberg Grupe se, uz uži krug, većina članova rotira. U Trilaterali mandat članovima je od tri godine naviše i svakog od njih bira Rokfeler lično.Izvršni komiteti se sastaju nekoliko puta godišnje i oni razrađuju zadatke koje im formulira uži krug.Uži prsten se sastoji od regionalnih direktora i posebno proverenih članova svetskih elitnih organizacija.I, na vrhu, je centar, koji se sastoji od cara i najuže grupe močnika.Procentualno, to bi izgledalo ovako: Centar je 100% informiran o svemu. Oni donose odluke. David Rokefeler je na vrhu ove piramide. Brzezinski je uz njega. O nekolicini ostalih možemo špekulirati: Henri Kisindžer, Robert McNamara, Edmund de Rotšild, Džordž Buš, Džordž Šulc...Ispod njih je "uži krug" koji  je 90% obavešten. Oni odluke primaju direktno od cara. U ovom krugu se nalaze trostruki članovi (sve tri elitističke organizacije: Bilderberg, Trilaterala, CFR).Sliedi "centralni prsten" u kome su dvostruki članovi elitnih organizacija. Do njih dolazi 80% svih odluka.U "vanjskom prstenu" su članovi koji su tu uglavnom za potrebe kamuflaže. Pola stvari znaju, o drugoj polovini ne znaju. Ali, sprovode zaključke vrha.Ovo je najbolja ilustracija kako funkcionira vlast Elite. Izabiru svoje kandidate, a ruše "neposlušne".Da li je slučajno i “rušenje” američkog kongresmena Larry McDonalda koji je 1980. tražio od Kongresa da se sprovede zvanična istraga o utecajima elitnih i tajnih organizacija na američku politiku? Njegova energična kritika je tragično zaustavljena prvog septembra 1983. kada je stradao kao putnik u korejanskom avionu koji je "slučajno skrenuo s kursa" pa ga je srušila sovjetska raketa iznad Pacifika.

OKRUGLI STO

    Okrugli sto, društvo koje postaje srce elitističkih organizacija koje će se javljati tokom XX veka.Prvi lider postaje super bogati Cecil Rhodes.Iza scene nalaze se još dve moće familije: Rotšild i Astor. Ovi financijski magnati su omogućili upumpavanje dovoljnih količina novca da se razvije mreža elitistićkih organizacija koje će zagospodariti svetom.Prva je pala Afrika.Rhodes je bio na čelu South Africa Company, a zatim je  osnovao i De Beers Consolidated Mines i Consolidated Gold Fields. Bezobzirno pljačkanje juga Afrike bilo je na delu. Da bi se osigurao, Rhodes je bio i premijerom Cape Colony. Cecil Rhodes je imao cilj, da stvori svjetsku vladu sa centrom u Britaniji.Kada je Cecil Rhodes umro, Okrugli Sto je 1902. dobio naslednika.Bio je to Alfred Milnera. On je zaslužan da se ostvari jedan od ciljeva Okruglog stola: stvaranje Južnoafričke Unije. Pljačka i genocid se nastavljaju sve do današnjih dana sa familijom Oppenheimer. Zlato, dijamanti, minerali sa juga Afrike išli su u ruke šačice.Rhodes je ostavio značajnu količinu novca kojom je osnovana fondacija za stipendiranje: Rhodes Scholarship. Riječ je o selektiranim studentima iz prekomorskih zemalja na univerzitetu Oxford. Najpoznatiji njihov stipendist bio je Bill Clinton. U njegovoj pratnji je i George Stephanopoulos, koji je bio Clintonov savjetnik u obe izborne kampanje.

    Do 1915. godine Okrugli Sto ima svoje ogranke u Južnoj Africi, Kanadi, Americi, Australiji, Novom Zelandu i Indiji. U Americi su njihovi predstavnici finansijeri koji su došli iz Evrope: Rockefeller, J.P. Morgan i Edward Harriman. Oni su koristili kapital familija Rotšild i Pajseur da bi izgradili vlastite korporacijske i bankarske imperije a i da bi upravljali američkom ekonomijom. Slično kao i Oppenheimer u Južnoafričkoj Uniji.

    Homogenizaciji doprinose postojeće organizacije kao Skull & Bones Society (na Yale univerzitetu) koje vrše selekciju "novih" članova i treniraju nove generacije starim pravilima.Poseban zamajac Okruglom stolu dalo je osnivanje "Instituta za međunarodne odnose". U Britaniji je to bilo 1920., a samo šest godina posle kraljevska kuća institutu daje atribut "kraljevski". Otada je britanski suveren formalno na čelu Kraljevskog instituta za međunarodne odnose. Godinu dana nakon britanskog, 1921., osnovan je američki  pandan - CFR.

  Uloga Okruglog stola je da koordinira rad mreže elitističkih organizacija. Mrežu sačinjavaju: Bilderberg Grupa, Trilateralna Komisija, Savet za međunarodne odnose, Kraljevski institut za međunarodne odnose, Skull & Bones Society.
    Tu je i niz drugih:

Rimski Klub, za koji se naivno misli da je kreirao ekološki pokret. Aurelio Peccei, broj dva u FIAT-u, odmah do  Agnellija inače člana Bilderberg Grupe, je startao ovu organizaciju po uputama Rokfelera, prilikom njihovog susreta 1968. na Rokefelerovom imanju u Belađiu, u Italiji. Vodeći industrijalci kreću u kampanju da "spase planetu"?!. Nešto tu ne štima.

Budimpeštanski Klub (na čelu sa Ervin Laszioom, kompanjonom Pecceia. Što je Rimski Klub za ekologiju, to je Budimpeštanski Klub za spiritualizam. Ovo već postaje interesantno. Bogati formiraju organizacije koje bi vjerovatno, vremenom,  iz potrebe, formirali obični građani. Ovako, bogati manipuliraju: navodno daju malo oduška energiji stanovništva, a u stvari, situaciju vode u smeru koji njima odgovara.

Bohemian Klub (selektirana grupa američkih bogataša koja se godišnje sastaje u Bohemian Grove u severnoj Kaliforniji i u tajnosti donose odluke koje kasnije glatko prolaze u Kongresu; na primer, Nikson i Regan su se tu 1967. dogovorili da Regan odustane od kandidature za predsednika u korist Niksona).

http://www.conopljanews.net/vladari.html
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~