Autor Tema: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta  (Pročitano 6094 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

 • Gost
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #15 poslato: 04. Mart 2012. 00:25:20 »
Hitler "sahranio" Staljina ?!U berlinskom podzemnom bunkeru 30. aprila 1945, pred najezdom pobedonosne sovjetske Crvene armije, nije se ubio vođa Trećeg rajha Adolf Hitler zajedno sa svojom družbenicom Evom Braun, već su njegovi verni saradnici poubijali njihove dvojnike dobrovoljce - podoficira Vermahta i jednu glumicu "treće klase"! Hitler je sa Evom tri dana ranije u potaji izašao iz bunkera, ukrcao se u avion koji je sleteo u holandski grad Tonder. Par je potom menjao razna prevozna sredstva i na kraju se u Španiji ukrcao u podmornicu koja ih je odvela do obala Argentine gde su stigli upravo u trenucima kada su u njihovom berlinskom bunkeru 30. aprila ubijeni njihovi dvojnici... Hitler je lagodno i srećno proživeo u Argentini sve do 1962. godine i čak izrodio potomstvo. Nadživeo je za čak 9 godina svog najljućeg protivnika u Drugom svetskom ratu generalisimusa Josifa Visarionoviča Staljina čija je Crvena armija našla "njegove" ugljenisane ostatke krajem aprila u Berlinu!
To tvrde britanci Džerard Vilijams i Sajmon Dansten čija je knjiga "Sivi vuk - bekstvo Adolfa Hitlera" ovih dana ponovo uzburkala javnost i obnovila stare priče da vođa Trećeg rajha nije završio život u Berlinu krajem Drugog svetskog rata, već da je pobegao u Južnu Ameriku. Njih dvojica već nekoliko poslednjih godina u raznoraznim medijima tvrdoglavo i sa mnogo novih detalja i svedočanstava brane svoje tvrdnje, a Velšanin Džerard Vilijams, koji je godinama radio za britanske TV stanice Bi-Bi-Si i Skajnjuz, potrošio je više od pet godina prikupljajući nove dokaze za knjigu "Sivi vuk" koja je u Velikoj Britaniji odmah postala bestseler.

BEG IZ BUNKERA

Sovjetske trupe ušle su u Berlin sredinom aprila 1945. godine. Dve osobe, čim je pao mrak, iskrale su se 27. aprila iz bunkera koji je bio spojen sa rajhskancelarijom. Uskoro je par srednjih godina bio u avionu. Pilot Peter Baumgart je bio potpuno bled i obliven hladnim znojem. Nije mu bilo lako: imao je zadatak da izvuče iz Berlina u plamenu lično Adolfa Hitlera i Evu Braun!
Vilijams tvrdi u intervjuima za ruske medije da se Hitler, tri dana pre svoje zvanične smrti, složio da njegovo i mesto Eve Braun u bunkeru zauzmu dvojnici.
Avion je iz Berlina odleteo u holandski grad Tonder, odatle u nemačku bazu u Trevemundenu, a potom je Hitlera i Evu jedan Junkers 252 prebacio do baze Reus u Španiji, nedaleko od Barselone. Generalisimus Franko je tada velikodušno svom ratnom drugu stavio na raspolaganje avion sa oznakama španskog ratnog vazduhoplovstva koji je begunce prebacio do grada Fuertuventura na Kanarskim ostrvima. Sledećeg dana, u cik zore, firer i Eva su se ukrcali u podmornicu koja ih je odvela do obala Argentine.
Dovezli su ih i u tada već poznato letovalište u podnožju Anda - Mar del Platu. Tamo su ga, kaže autor Vilijams, "primili sa uzdržanim entuzijazmom". Vilijams tvrdi, pošto je, kako kaže obišao sva mesta gde je Hitler boravio do smrti u Argentini 1962, da je par begunaca živeo u kući koja je bila replika njihovog ljubavnog gnezda u bavarskim Alpima "Berghof", koja postoji i dan danas u argentinskim planinama! On takođe tvrdi da je Eva Braun napustila Hitlera 1953. i preselila se u gradić Neukuen na zapadu Argentine u kome i danas svi žitelji mogu da pokažu - njenu kuću!
Teorija o bekstvu Hitlera već gotovo 70 godina zaokuplja istoričare koji se, s više ili manje žara, povremeno svađaju zbog takvih tvrdnji. Posebno žestoke polemike izazvale su tvrdnje da je Hitler umro prirodnom smrću oko tri sata posle podne 13. februara 1962. godine u svom argentinskom domu. U tom trenutku, kako su tvrdili pojedini istoričari pozivajući se na svedoke, bio je "slabouman", ali je i dalje čvrsto verovao u konačnu pobedu nacista...

NOVI DOKAZI?

"SSSR je od završetka Drugog svetskog rata stalno iznosio protivurečne tvrdnje i dokaze o poslednjim danima Trećeg rajha. Posebno šta se događalo u Hitlerovom bunkeru". Kaže Vilijams. Rusi su tvrdili i tvrde da su pronađeni ostaci Hitlera i Eve odmah sahranjeni, a potom ekshumirani i odneseni na različita mesta - samo zato da grob Adolfa Hitlera ne bi postao mesto hodočašća! Posle izvesnog vremena, kaže on, ispostavilo se da su Sovjeti sačuvali deo njegove lobanje na kojoj se jasno video ulazni trag metka revolvera! Oni su tvrdili da su to dokazi, kaže Vilijams, da je Hitler izvršio samoubistvo. Međutim, dodaje Vilijams, nedavno su američki molekularni biolozi izvršili DNK analizu ostataka "ruske" lobanje. Rezultat je poražavajući i iznenađujući: ostaci pripadaju ženskoj osobi mlađoj od 40 godina, a nikako Hitleru koji je 1945. imao 56 godina! Uz to, kako beleži istoriografija, Eva Braun se ubila pošto je pregrizla ampulu sa cijankalijem. Logično, postavlja se pitanje odakle rupa od metka na deliću te "njene" lobanje?
Džerard Vilijams je, kako kaže, godinama čitao i analizirao izveštaje agenata raznih zemalja o situaciji u Nemačkoj, posebno one u kojima se tvrdilo da se Hitler izvukao iz opsednutog Berlina i pobegao u Južnu Ameriku gde je počeo novi život. Vilijams tvrdi da za takve tvrdnje ima niz gotovo neoborivih dokaza: izjavu pilota Pitera Baumgarta koji je izvukao par iz Berlina i koji je i danas živ, doduše neimenovanog visokog japanskog diplomate u Berlinu u ondašnje vreme, lekara, kuvara, telohranitelja koji su poslednjih dana Trećeg rajha radili u bunkeru, za firera...Vilijams se po sopstvenim rečima, susretao sa svima njima i razgovarao - oči u oči - tokom svojih istraživačkih boravaka u Argentini. Nisam im naveo imena, kaže, jer svi i danas strahuju za svoje živote!
Vilijams navodi da je za njega posebno šokantno bilo svedočenje dvoje sagovornika koji su tvrdili da su njihovi rodtelji - uživo videli firera u Argentini! Najneverovatnije svedočenje čuo sam, kaže on, od 78-godišnjeg Argentinca koji danas živi u Londonu. On tvrdi da se od 1953. do 1956. redovno u jednom hotelu u Buenos Airesu susretao sa Hitlerom koji - nije imao čuvene, prepoznatljive brkove. Njegov opis firera se do tančina poklapa sa tvrdnjama mnogih drugih svedoka iz tog vremena.
Vilijams izdvaja još jedno svedočenje: nekadašnjeg biznismena, sadašnjeg penzionera, koga je iz bezbednosnih razloga jednostavno nazvao Džon. On mi je, kaže Vilijams, rekao da je prisustvovao 1962. sahrani Hitlera u Argentini. Na sahranu se sjatilo mnoštvo ljudi, pričao je "Džon", dodajući da je na okolne brežuljke pored groblja sletelo na desetine helikoptera, a na obližnje polje nekoliko desetina aviona... Posle sahrane gosti su se prosto davili neverovatnim količinama nemačkog piva i nacionalne hrane, a mestom (čije ime Vilijams ne navodi) još nekoliko dana posle sahrane orile su se nemačke pesme iz grla pijanih "bivših" nacista!

ZAŠTO ARGENTINA?

Postavlja se pitanje zašto je za utočište Hitlera posle propasti Trećeg rajha izabrana baš Argentina? Jednostavno, jer su vlasti ove zemlje i pre početka Drugog svetskog rata veoma bile naklonjene Rajhu i mnogo godina pre svetskog sukoba snabdevale njihove vođe svojim, u suštini falsifikovanim pasošima. Zbog toga utočište u Argentini su posle završetka rata našli najokoreliji nacistički zločinci: Jozef Mengele, Adolf Ajhman, Klaus Barbi. Iako je od vremena zločina nacista prošlo i više od 70 godina, ostareli zločinci, njih oko 1000, prema evidenciji centra "Simon Vizental", se i dalje krije u oko 20 zemalja širom sveta - pre svega u Boliviji, Čileu, Argentini, ali čak i Sudanu...
Džerard tvrdi da je još 1943. najbliži saradnik Hitlera Martin Borman sastavio plan "dislokacije" iz Nemačke u Južnu Ameriku najvišeg nacističkog rukovodstva u slučaju da se ratna sreća okrene protiv Berlina. Uključujući stvaranje Četvrtog rajha na tlu Latinske Amerike.
Plan je do najsitnijih detalja predvideo maršrute bekstva, za svakog ponaosob, kao i sijaset drugih neophodnih detalja - od obezbeđivanja novca, preko imena i adresa "pomagača", do lokacija gde će živeti nacističke glavešine.
Prvi je Borman, kaže autor, upotrebio sopstveni plan. Nirnberški sud koji je sudio nacističkim zločincima osudio ga je u odsustvu na smrt. Nisu prestajale diskusije gde bi on mogao da se nalazi? Tek po isteku 50 godina od Procesa, kako propisuju britanski zakoni rok za držasnje u tajnosti pojedinih dokumenata, jedan od nekadašnjih britanskih agenata Kristofer Krejton je ispričao novinarima da je Borman 1. maja uveče pobegao iz bunkera. Nekoliko dana kasnije predao se saveznicima koji su ga odveli u Bazel, a potom u Englesku. Plastičnim operacijama njemu je potpuno promenjeno lice, hod, pa čak i glas. U Argentinu je odvezen 1956, a odatle u veliku koloniju nacističkih begunaca koji su se sakrili u Paragvaju. Borman je tamo, kaže Džerard, i umro posle nekoliko godina.
Za Bormanovo bekstvo dobro su znali britanski premijeri, kaže Krejton, Vinston Čerčil, ali i Entoni Idn. U knjizi "Sivi vuk" Džerard tvrdi na osnovu dokumenata kojeima raspolaže da je predsednik SAD Hari Truman na konferenciji u Potsdamu 1945. pitao Staljina: "Da li je Hitler umro?" Staljin je kratko odgovorio: "Ne", a sledeći predsednik SAD Dvajt Ajzenhauer je sredinom 50-tih godina izjavio: "SAD nisu uspele da otkriju ni najmanji dokaz da je Hitler zaista umro u Berlinu 1945. godine"...

SIVI VUK

Knjiga Vilijamsa i Danstana nazvana je po pseudonimu vođe Rajha "Sivi vuk" koji mu je u svom planu za evakuaciju nadenuo Borman. Autori smatraju da su tajne službe SAD izvele iz Nemačke Hitlera i Evu u nadi da će imati lakši i brži pristup raznim nemačkim tajnama. Uz to, tvrde oni, američki obaveštajci su od visokih nacističkih funkcionera za spasavanje njihovih života dobili neverovatne sume novca!
Najkorisnija "akcija" američkih obaveštajaca je, verovatno, "spasavanje" tvorca nemačkog raketnog programa Vernera fon Brauna. On je verno služio Hitleru, ali je po propasti Trećeg rajha osnovao i rukovodio - američkim kosmičkim programom!

POTOMCI

Verovatno najveća senzacija koju u knjizi iznosi autorski tandem je da su Hitler i Eva imali decu! Oni neopozivo tvrde da je ovaj par imao dve ćerke: najstarija se rodila u Berlinu još 1941, a druga u Argentini. Oni potkrepljuju svoju tvrdnju izjavom advokata koji je vodio brakorazvodnu parnicu Adolfa Hitlera i Eve Braun u Argentini a koji je danas jož živ i žitelj je Buenos Airesa! Advokat kaže da su ćerke u početku živele sa ocem i majkom, a po odlasku Eve od Hitlera, sa majkom. Po smrti majke napustile su Neukuen, a i dan-danas žive - negde u Argentini...
Danstan i Vilijams kažu i da su tokom istraživanja za knjigu u Argentini razgovarali sa nekoliko ljudi koji tvrde, a neki dokumentima potkrepljuju, da su unuci Hitlera i Bormana i da se, po svoj prilici, loze najokorelijih nacista nisu ugasile.


(Piše Dragoslav Marković za trece oko)

Swiss*

 • Gost
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #14 poslato: 05. Februar 2012. 13:41:08 »

Swiss*

 • Gost
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #13 poslato: 05. Februar 2012. 13:38:47 »
Paa sto se tice Neptuna, bogami ce da bude gusto sa njim...on mora Vodu da procisti a Voda sadrzi secanje a secanje je sva nasa proslost pa i svi ratovi koji su se vodili a medju njima i "II Svetski Rat" a i vise od toga...
Zato se slazem da ce Neptun da iznese sve sto je se mislilo da nije za Javnost! Poceo je gospodine "Asanž" sa "Wikiliks" a dokle ce da stigne sve, to gospod Bog sveti zna! U svakom slucaju tajna ce biti odkrivena....tajna ce biti Vidljiva i Dostupna, imamo period od 25 godina kad ce Neptun u Znaku Riba da preporodi a Ovnu iznedri nesto novo, podpuno novo i verujem cak i spasonosno, jer ciklus Neptuna pocinje u Ovnu ;)


Evo jos nesto o Hitleru i paklenom II Svetskom Ratu pod naslovom Okultizam Treceg Rajha
Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41679
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #12 poslato: 05. Februar 2012. 00:58:07 »
     Vrlo moguće, ušao je u svoje sedište, uskoro će imati i  :0: sa  Hiron ~ tajne i "večite rane" izlaze na videlo :pamet:
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže uranija*

 • Savetnik
 • * Podstanar na Forumu *
 • ***
 • Poruke: 3486
 • Reputaciona snaga: 13400
 • uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • zivot je lepsi sa nadom u bolje sutra
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #11 poslato: 04. Februar 2012. 15:16:20 »
bas razmisljam,hoce li imati udela neptun u ovome...

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41679
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #10 poslato: 02. Februar 2012. 18:17:39 »
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Swiss*

 • Gost
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #9 poslato: 02. Februar 2012. 01:58:53 »
HITLEROV RATNIK "HIMLER" i sudbina Provokatora (snimak)

Posle ovoga slika ce vem biti jasnija...Swiss*

 • Gost
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #8 poslato: 02. Februar 2012. 01:46:47 »
GDE JE HITLER HTEO DA ODE? (dodatak na nanio, video snimak)


Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41679
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #7 poslato: 02. Februar 2012. 01:44:26 »

TAJNA PODMORNICE U-534


    1986. godine danski ronilac Age Jansen pronašao je olupinu nemačke podmornice U-534, koja je izvučena na površinu 1993. godine.U Danskom kraljevskom mornaričkom muzeju otvorene su njene zapečaćene prostorije, ali tada nije pronađeno ništa značajno.Podmornica je posle toga prebačena u istorijski muzej rata u Birkenhidu, a tamo je došlo do zapanjujućijh otkrića.
    U zadnjem delu podmornice otkrivena su dva torpeda T-11 koja su imala pasivno navođenje! Iako su postojale neke glasine o tome, ipak se nije verovalo da Nemci poseduju tako nešto.Fabrika za koju su pretpostavljali da je mogla proizvoditi ovakva torpeda, potpuno je razrušena.Saveznici su imali neverovatnu sreću da ova torpeda koja kruže kroz vodu dok ne pronađu cilj, nisu ušla u upotrebu, jer ko zna kako bi se to odrazilo na dalji tok ratovanja.
    Međutim, podmornica U-534 krila je još tajni.Naučnici koji su ispitivali podmornicu, shvatili su da su dva propelera ove podmornice bila dizajnirana tako naprednim rešenjima do kojih su Britanci došli tek šezdesetih godina!Pronađeni su i ostaci nekog tajanstvenog aparata koji je omogućavao komunikaciju pod vodom, zatim i uređaj koji je omogućavao da podmornica ostane pod vodom dok joj rade dizel motori, dovodeći specijalnim cevima vazduh sa površine! Sve ovo bilo je nezamislivo za saveznike koji su bili zatečeni ovakvim otkrićima.
    Očigledno da je podmornica U-534 bila na nekom vrlo važnom i tajnom zadatku.Posebno je zanimljivo da je ova podmornica napuštala luke u poslednjem trenutku.Tako je bilo u Bordou kada su stigli saveznici, zatim u zadnjem trenutku je napustila Štetin pred Sovjetima, a zatim i Kil pre nego što je pao u ruke saveznicima.Šta je čekala ova podmornica koja je bila snabdevena najvećim dostignućima ratne podmorske tehnike toga doba.Kada je podmornica pogođena, potonula je pedeset metara u dubinu mora.Tri člana posade su poginula, a spašeno je nih 49.Pravac kretanja i odredište bili su im nepoznati.U notesu jednog člana posade bio je crtež podmornice, u njemu nacrtan drveni kovčeg, a preko njega veliki znak pitanja.Priča se da je U-534 nosila neke važne magijske rekvizite, a možda čak i originalno Koplje Sudbine, koje je predstavljalo simbol Hitlerove moći od kada ga je odneo iz muzeja Hofburg u Beču.

http://www.conopljanews.net/hitlerova_tajna.htmlŠTA SU NACISTI SAKRILI U JEZERU TEPLIC


    Jezero Teplic nalazi se među vrhovima Alpa i predstavlja veliku misteriju još od kraja rata.Ukoliko se istraži i otkrije šta su to nacisti tamo sklonili pred kraj Drugog svetskog rata, možda će se napokon saznati tajna Hitlerovog tajnog oružja.
    Jezero Teplic je vulkanskog porekla i prepuno je podvodnih pećina.Do pre nekoliko godina, ronioci nisu bili uspešni u njegovom istraživanju.Mnogi ronioci se sa tih zadataka nikada nisu vratili.Pretpostavke su bile da se radi o zatrovanosti nepoznatim supstancama, jakih izvora zračenja ili čak električne energije.Jedan izvor govori da je sada potpuno jasno da su vode ovog jezera bile elitna laboratorija za naučnike Trećeg Rajha.
    Po rečima očevidaca, u planinskom masivu oko jezera pripremljena je odlučujuća i poslednja bitka za sudbinu Trećeg Rajha! U okolini jezera su vršeni neobični naučni eksperimenti sa navođenim raketama, drugačijim vrstama eksploziva, pa čak i posebnim aparatima na gravitacioni pogon.Očevici svedoče da su viđali nešto slično 'letećoj cigari', a sve se događalo u vreme kada fenomen 'letećih tanjira' još nije bio poznat!
    Do sada se zna da je veliki deo dna jezera na višoj dubini od prirodnog ostatka.To navodi na zaključak da su nacisti 1945. godine uspeli da nekako uzdignu dno jezera i tako dobiju prirodni trezor, dugo vremena potpuno nedostupan.Jedna od pretpostavki je da se u pećinama ispod jezera nalazesanduci u kojima su pohranjene milijarde falsifikovanih britanskih funti, čijim ubacivanjem je Hitler imao nameru da izazove ekonomski haos u Britaniji, zatim više tona zlatnih poluga, nakit i druge vrednosti.Ono što najviše golica maštu istraživača jezera Teplic, nije ni zlato ni novac, već su to dokumenti i rezultati naučnih istraživanja sprovođenih u nacističkim laboratorijama.Konkretno, u pitanju su letelice na gravitacioni pogon, a takođe i dokumenti iz oblasti genetike, to jest genetskog koda čoveka!
    Interesantno da je samo nakon dve godine nakon što su nacisti 'uredili i sredili' jezero Teplic, došlo do masovne pojave letećih tanjira.Međutim, na osnovu dokumenata i svedočanstava naučnika koji su radili za naciste u toku rata, mnogi od njih videli su NLO-e na nebu iznad Nemačke i tokom samog drugog svetskog rata, pogotovo je to bilo učestalo u oblasti Pinemindea, gde su se odvijali najvažniji eksperimenti.

    Šta je ovo što čuva nemački vojnik iz Drugog svetskog rata?

   Šta se desilo sa svim ovim tajnim projektima Trećeg Rajha.Po jednima, oni se baš nalaze na dnu jezera Teplic ili Monci u gornjoj Austriji, po drugim izvorima one su prenete podmornicama u Južnu Ameriku (na podmornici U-534 pronađene su detaljne karte i maršrute za južnu Ameriku), ili Antarktik za koji se veruje da obiluje tajnim bazama.

     Ovde posebno treba napomenuti ono za šta se pouzdano zna da se desilo. To je famozna operacija Spajalica (Paperclip), koju su izvršili Amerikanci na kraju Drugog svetskog rata.Svi nacistički naučnici koji su posedovali izvrsna znanja i radili na posebnim projektima, tajno su prebačeni u Ameriku, gde im je omogućeno da nastave svoje radove, kakvi god da su bili.Svoje znanje i tajne prepustili su Amerikancima u zamenu za život. Posle rata u onim spektakularnim suđenjima nacistima, osuđeni su i pogubljeni oni koji nisu ništa znali, čisti fizikalci koji su samo ispunjavali naređenja. Jednostavno nisu imali šta da ponude saveznicima u zamenu za svoj život.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41679
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Diktatori i njihov uticaj na budućnost Sveta
« Odgovor #6 poslato: 02. Februar 2012. 01:43:11 »
http://www.conopljanews.net/hitlerova_tajna.html

 GDE JE HITLER HTEO DA ODE...?

    Hitler je u mladosti bio član jedne stare okultističke organizacije, čiji koreni vuku još iz srednjeg veka.Ona je svoje članove pažljivo birala širom sveta, a sama organizacija bila je strogo zatvorenog tipa.I najmanje kršenje njenih pravila skupo se plaćalo.Hitler je još u najranijom mladosti bio opsednut okultizmom i okružen takvom literaturom gde je upijao svaku reč.Već tada se u njegovom bolesnom umu stvorila ideja o 'Novom svetskom poretku'.
    Hitler je na vlast i došao preko magijskih organizacija i poznat je njegov uticaj na velike mase, koje su u njegovom prisustvu prosto padale u neku vrstu transa.To se vidi i na dokumentarnim filmovima sa njegovim govorima, gde masa stoji kao opčinjena, u transu i skoncentrisana jedino na njegove reči.Po tvrdnji američkih psihijatara, njegove reči su direktno 'ciljale' u njihov mozak i Hitler je već tada znao magijske tehnike koje su to omogućavale.Ovo je tek kasnije postalo poznato Rusima i Amerikancima.Tehnike koje je Hitler koristio bile su: zombiranje, masovna hipnoza, ubistva mislima na daljinu...Rusi i Amerikanci bili su obavešteni o svemu tome, ali to nisu uzimali za ozbiljno, sve do pred kraj rata kada su ih njihove obaveštajne službe izvestile da Nemci imaju novo oružje koje vrlo brzo može da uništi ceo svet.
   Nedaleko od Beča, Nemci su imali laboratorije gde su usavršavali hemijsko i biološko oružje.Međutim, izuzetno veliku pažnju nemački naučnici su posvećivali svemiru, koji je u to vreme za ceo svet bio prilično velika nepoznanica.
    U dokumentima iz arhive Trećeg rajha otkriveno je nešto zapanjujuće.Videlo se da je Hitler uz pomoć svojih medija uspostavio kontakt sa međuplanetarnim entitetima.U arhivama je pronađen i dnevnik marije Štajner, jednog od Hitlerovih medijuma.Evo šta je nađeno u dnevniku:'Bilo je to 1932.godine.Popodne su me predstavili lično Adolfu Hitleru.Odmah mi je kazao da sam izabrana za jedan jako važan zadatak, sa još nekoliko ljudi iz naše okultne grupe, kojoj je i lično Hitler pripadao.Nas nekoliko sedilo je u krugu i meditiralo.Rečeno nam je da uspostavimo kontakt sa bićima sa drugih planeta, koja treba da nam pomognu da napravimo svemirski brod.U početku se ništa bitno nije dešavalo, a tada jednoga dana, posle dve nedelje, uspostavljen je prvi kontakt.To je bila planeta koja je od Zemlje udaljena hiljadu svetlosnih godina.Na toj planeti živela su bića malog rasta, sive kože, velikih glava i sa prorezima umesto očiju.Oni su nam rekli  da prekinemo sa ovim poslom, da to uopšte nije u redu.Kada smo ovo saopštili Fireru bio je jako ljut, i rekao je da će i bez naše pomoći zavladati svetom i celim svemirom.Posle ovoga nas je držao tamo još nedelju dana, a onda pustio uz pretnju da o ovome nikome ne smemo da pričamo'.     U arhivu Trećeg rajha nađene su skice na kojima se vidi da je Hitler zaista stvorio svemirsku bazu i mali vasionski brod.Kasnije je sagrađen jedan veći, a pred kraj rata i jedan ogromnih razmera.Efikasnost ovih letelica isprobavana je na Antarktiku, u polarnim predelima.Govori se čak da su eksperimenti u početku rađeni u dogovoru sa Rusima, negde u Sibiru.Za ovo se nije došlo do materijalnih dokaza, jer je deo dokumentacije koji se odnosio na saradnju sa Rusima nestao na misteriozan način.Ostaje da se veruje preživelim naučnicima koji su radili na tom projektu i koji su progovorili pred KGB nakon završetka rata.Nemački naučnici tvrde da je Hitler hteo, kada je video da će da izgubi rat, da pobegne tim vasionskim brodom, i to na planetu sa kojom su njegovi medijumi uspostavili kontakt.Poslao je grupu naučnika da izvrši poslednje pripreme pred poletanje.Sa tim naučnicima je bio i Gering.Sve se to dešavalo na hladnom Severu, a sudeći po nekim podacima možda čak i u Sibiru.Hitler je trebao da se pojavi u bazi dan posle ovih priprema.Međutim, po izjavama naučnika sa projekta, koje su pronađene u dokumentaciji sa njihovog saslušanja pred Gestapoom, nebo se odjednom otvorilo, iz njega je izronio džinovski svemirski brod i prosto usisao Hitlerovu poslednju reč tehnike, njegov lični vasionski brod.Sve se ovo dešavalo naočigled desetine naučnika koji su se posle toga danima pitali šta se to tada desilo.Mnogi od njih su to shvatili kao opomenu Viših sila, jedne mnogo inteligentnije civilizacije nego što je naša.Po njihovom mišljenju ta visoko razvijena bića nisu dozvolila da neko uništi planetu Zemlju i tako ugrozi i život u svemiru.Kažu da je mesec dana nakon ovog događaja Hitler digao ruku na sebe pošto je shvatio da je izgubio i poslednju šansu.

Dokumenti iz arhive Trećeg Rajha, gde su prikazani planovi za izgradnju 'letećih tanjira' :
emački naučnici su tajno razvijali letelice na bazi diska. Ovde na slici gore je slika iz arhive Trećeg rajha koja prikazuje jedan od prvih modela nemačkih letelica oblika diska. Nacistički Horten H 9 V1 glider, leteće krilo.Pogledajte samo sličnost između ovog tajnog nemačkog projekta iz Drugog svetskog rata i današnjih američkih nevidljivih stelt aviona.Očigledno da su Amerikanci na kraju rata od nemačkih naučnika iz operacije Spajalica došli do potrebnih planova za ovakvu vrstu aviona.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)