0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
ja sam onda izrod neki, u zemlji samo , al sam od malena drven, mene kad zagrliš ja se sav unervozim, ne volim to, a prijatelji me nikad ne cmaču i sl, osim kad hoće da me gnjave jer im smešno kako pizdim
Poznato je da je prva reakcija prosecnog srbina zaodevanje emocije u grubost. Gde si Mile puska te ubila?! G..no mamino. Itd. zemlja skroz.
Nema veze sa temom, ali ima veze sa nedostatkom vode u natalu - ja nemam vode (ako ne računam i a ne računam) pa samim tim nikako ne volim to maženje, grljenje, cmakanje i sl "bliske" priče... sa frajerom ok, al ovako... jok Od malena sam protiv toga i izuzetno mi je neprijatno kada moram sa nekim da se rukujem, ljubim u obraz i sl priče (kad me neko onako spontano zagrli ili tako nešto, maximalno se trudim da ne lomim ruke i noge toj osobi )
to je zato što ne razumeš osnovnu prirodu , nije na da bude ponosan i hladan, a u je opterećen raznim strahovima pa se plaši da ispolji i to što ima te beži kako kažeš u wc. u je svoj na svome i nema razloga da guši emocije, može mu se, ispojava svoju pravu prirodu.