0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
ja sam onda izrod neki, u zemlji samo , al sam od malena drven, mene kad zagrliš ja se sav unervozim, ne volim to, a prijatelji me nikad ne cmaču i sl, osim kad hoće da me gnjave jer im smešno kako pizdim
Poznato je da je prva reakcija prosecnog srbina zaodevanje emocije u grubost. Gde si Mile puska te ubila?! G..no mamino. Itd. zemlja skroz.
Redosled prediktivnih metoda bi trebalo da bude sledeći:1. Uvek se počinje od firdarskih perioda.2. Primarne direkcije su glavna prediktivna metoda. Sve ostale idu posle nje.3. Sekundarne direkcije.4. Profekcije.5. Solar. 6. Lunar.7. Tek na kraju dođu tranziti koji su tu samo da potvrde događaje iz prethodnih prediktivnih metoda. Tranziti sami po sebi ne moraju značiti ama baš ništa
Nema veze sa temom, ali ima veze sa nedostatkom vode u natalu - ja nemam vode (ako ne računam i a ne računam) pa samim tim nikako ne volim to maženje, grljenje, cmakanje i sl "bliske" priče... sa frajerom ok, al ovako... jok Od malena sam protiv toga i izuzetno mi je neprijatno kada moram sa nekim da se rukujem, ljubim u obraz i sl priče (kad me neko onako spontano zagrli ili tako nešto, maximalno se trudim da ne lomim ruke i noge toj osobi )
to je zato što ne razumeš osnovnu prirodu , nije na da bude ponosan i hladan, a u je opterećen raznim strahovima pa se plaši da ispolji i to što ima te beži kako kažeš u wc. u je svoj na svome i nema razloga da guši emocije, može mu se, ispojava svoju pravu prirodu.