Autor Tema: Mesec u Vodoliji  (Pročitano 9491 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Šmišonja*

 • One often meets his destiny on the road he tries to avoid it ~ Master Oogway
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Alhemičar *
 • *******
 • Poruke: 44874
 • Reputaciona snaga: 36878
 • Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Um traži, ali srce nalazi...
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #6 poslato: 05. Februar 2012. 18:13:49 »
     Naravno Swiss - tako i treba da se gleda - i moj Mesec je u 11p pa iako je u Devica on ima puno odlika i Vodolija - a moja majka - dupla Vodolija + Dudin Mesec u Vodolija ;)
:stars: Šmiš :stars:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other more?
     Do not try to fix whatever comes in your life. Fix yourself in such a way that whatever comes, you will be fine.


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~ Letnje Astrološke Konsultacije

Swiss*

 • Gost
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #5 poslato: 05. Februar 2012. 13:54:38 »
Pitam vas...moze li se Mesec uzeti do nekle u obzir kad je u 11 polju kao kod mene sto je, uzeti u obzir sto pise o Mesecu u Vodoliji ili ne?!

laborant 55*

 • Gost
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #4 poslato: 05. Februar 2012. 09:52:50 »
meni je  Mesec isto u  Vodolija u 7p, ali nije baš nešto lijep, jedino dobro kod njega jest  Mesec :120: Venera a ovo sve drugo je  ;( ;( ;(

Van mreže andjelikadepeures*

 • * Svraća na kafu *
 • ***
 • Poruke: 353
 • Reputaciona snaga: 81
 • andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #3 poslato: 05. Februar 2012. 00:34:43 »
Imati dobre i prave prijatelje – životno je geslo rođenih sa Mesecom u znaku Vodolije.
Živa i najveća istina,tim više što mi je i vladar horoskopa smešten u 11p :rolf:

a meni Mo u 4. kuci, pa prijatelji uvek dolaze kod mene u kucu/stan :) 

Na mreži kosmopolita*

 • * Komšija prijatelj *
 • ****
 • Poruke: 1065
 • Reputaciona snaga: 1274
 • kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #2 poslato: 04. Februar 2012. 12:40:08 »
Imati dobre i prave prijatelje – životno je geslo rođenih sa Mesecom u znaku Vodolije.
Živa i najveća istina,tim više što mi je i vladar horoskopa smešten u 11p :rolf:
https://imgur.com/a/fh5wK7w

O Bogu – dok ne utvrdiš vjeru u Njega,
O tuđem grijehu – dok se ne sjetiš svoga,
i o sutrašnjem danu – dok ne svane."

Swiss*

 • Gost
Mesec u Vodoliji
« Odgovor #1 poslato: 03. Februar 2012. 23:07:44 »
MESEC U ZNAKU VODOLIJE (milan sasic)
Uticaj Rahua je jako moćan u ovom fiksnom znaku, vazdušne prirode. Vodolijom vlada Uran, ali je Vodolija podjednako oblast Saturna, što proizvodi antagonizam između istrajnosti i nestabilnosti. Nije zgoreg spomenuti da su stepeni od 20 tog do 30 tog, pod uglom od 90 stepeni ili u kvadratu sa opasnom ili najopasnijom zvezdom nekretnicom Algolom, ( biće reči i o ovoj zvezdi u daljem tekstu ), a da je dvadeset prvi stepen Vodolije, stepen egzaltacije Neptuna. To je znak velikih promena, grubih i relativno čestih, svojevrsnih iskustava, nekonformizma. Uprkos klimi nesigurnosti i nestabilnosti koju stvaraju životne okolnosti izvan uobičajenih i svakovrsnih iznenađujućih ličnih događaja, pripadnik ovog znaka je u osnovi nepromenljiv. Rođen sa Mesecom u znaku Vodolije, je čovek od samo jedne ideje, ili jednog jedinog velikog problema. Promene bivaju površinske, koliko god izgledale spektakularne i uzbudljive. One zrače iz istog epicentra ili se šire uvek u istom pravcu. Težnja za raskidom je karakteristika rođenih sa Mesecom u znaku Vodolije.
Vodolija vlada prijateljima, pristalicama, pomoćnicima, usvojenom braćom i sestrama, ukratko, svima onima koji su vezani za pripadnika znaka. Tj. za rođenog u ovom slučaju sa ovim položajem Meseca. Nalazeći se sa njima u neprestanoj komunikaciji zarad odbrane zajedničkih interesa iz razloga zajedničke odgovornosti ili uzajamnih dugovanja.
Prijateljstvo i vezanost rođenog sa ovim položajem Meseca iznenada će krenuti u romantičnom pravcu, ponekad jako neuobičajenom, i nekonformističkom. I ničeg istinski konvencionalnog u uslovima života, mentalnim perspektivama i odnosima neće biti u njihovom životu.
Akcije i reakcije bivaju po pravilu impulsivne, unapred nesmišljene, sklonosti su im vrlo izražene a mišljenja, simpatije i antipatije upadljive. Nikad neće prestati da budu skoncentrisani na neki složeni problem pri tom se izlažući velikoj mentalnoj napetosti.
Rođeni sa Mesecom u Vodoliji imaju sposobnost da postanu prijatelji i da ostanu u bratskim odnosima sa svim tipovima ljudi. Imaju kroz život mnogobrojna iskustva u odnosima sa prijateljima i poznanstvima u širokom značenju. Pruža im se prilika za kontakte sa grupama, krugovima, klubovima, i udruženjima svake vrste. Iskušavaju snažne želje za izmenom ideja i kruženjem svojih stavova.
Rođeni sa Mesecom u znaku Vodolije su po prirodi odrešiti, naučni, inteligentni i komunikativni, ponekad sanjari i veoma slabo praktični.Poseduju veliku sposobnost da osete spoljašnjost stvari.Žude da prave ankete, sondaže, istraživanja ezoteričnih predmeta, nerazumljivih pojava i ako je to moguće poduzeće ozbiljno i duboko izučavanje tih pitanja.
Duh im je snažno naklonjen slobodi, do krajnjih granica, altruistički i humanistički mahom. Ideal im je da steknu određenu vrstu znanja, što im omogućava da daju svoj prilog za delo oslobađanja. Traže da uspostave saradnju drugih osoba da bi se koristili njihovim primedbama. Imati dobre i prave prijatelje – životno je geslo rođenih sa Mesecom u znaku Vodolije.
Imaju veoma iskrenu težnju za olakšavanjem problema čovečanstva i za učestvovanjem u poboljšavanju stepena života i radnih uslova siromašnih slojeva. I želju za posedovanjem širokih znanja i činjenja dobročinstava drugim ljudima.
U dobro aspektovanom horoskopu rođene sa Mesecom u Vodoliji očekuje jako veliki uspeh. Moćni tok simpatija guraće ih mnogo dalje i u kudikamo veće visine nego što se i sami nadaju. Obično mogu da se koriste širokim krugom pijatelja i njihovih pomoćnika. Retko će proći dan da ne dobiju nekakav poklon, znak simpatije ili dokaz poverenja.
Rođen sa Mesecom u Vodoliji u dobrom horoskopu, poseduje izraženu otvorenost duha, sposobnost da pravi najnovije od onoga što je najstarije, da razvije psihičke sposobnosti retke vrste, umetničke darove, naučna otkrića, i genijalnost. Znak ne dozvoljava da ga prevari spoljašnji izgled stvari, on odbacuje lažna načela, hipokriziju, predrasude, i ima prijatelje u svim društvenim klasama. Uticaj ovog natusa je popriličan i nije retko da postane odgovorno lice ili čak osnivač nekog udruženja, nove naučne ili umetničke škole, socijalnog ili filosofskog pokreta.
U loše aspektovanom horoskopu rođeni sa Mesecom u Vodoliji, su izloženi lošem, opasnom i neurednom životu, nedostatku rasuđivanja, velikim mentalnimi fizičkim patnjama, anarhiji, ekstermizmu, ljutnji, gubicima srodnika ili prijatelja, sentimentalnim raskidima, abnormalnom seksualnom životu. Rođen sa Mesecom u ovom znaku, sa lošim aspektima iskusiće velike teškoće da stekne materijalna dobra i grcaće u teškim finansijskim problemima. Njihov profesionalni život je skroman i zamoran. Mogu biti navedeni da učine štetne stvari bez svog htenja. Imati Saturn recimo na 25 stepenu Vodolije je prilično opasno. Osporavaju sopstvene ideale nekorektnim, surovim i nepravednim delima. Strah od napora, fantazija, ekscentričnost, narušavanje zakona, skokovi raspoloženja, srdnja, impulsivne reakcije – biće u osnovi mučnih iskustava u životu rođenih sa Mesecom u znaku Vodolije.
Okolnosti njihovog života biće prevrtljive. Gubici će biti oštri. Možda će morati da krenu iznova, od nule.
Viši tip, je obično tražilac istine, predsednik, pronalazač, genije, sluga čovečanstva, branilac poniznih, smernih, psiholog i veran prijatelj dok nižem tipu pripadaju diktatori, ekscentrici, anarhisti, prosvetljeni, idealisti, opasne lude i rušitelji.
Boje koje se vezuju za rođene sa Mesecom u ovom znaku i koje pripadaju Mesecu u Vodoliji su lila i mutno plavo.
Mesec u Vodoliji kada je zdravlje u pitanju obično pravi probleme sa krvlju tj. nečista krv, a tu je i anemija, histerija, srce, oči, delirijum kod pripadnika znaka koji preteruju sa pićem, i često osećaju slabost koja dolazi od hladnoće.
U ljubavi mahom imaju više veza ali nijedna nije čvrsta. U svojoj sredini je voljen ali od njih najčešće i trpi. Kontakte ostvaruju na skupovima i druženjima i izuzetno su slobodni u izrazima intimnosti.