Autor Tema: Ko mašta o Holivudu a ko o Vašingtonu  (Pročitano 1694 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mrgud*

 • Gost
Odg: Ko mašta o Holivudu a ko o Vašingtonu
« Odgovor #3 poslato: 10. Januar 2016. 02:37:35 »
žao mi što nisam neki general ili tako nešto :lol: :croise: zadovoljiću se kriminologijom ili politikom, da je zabavno i isplativo

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42483
 • Reputaciona snaga: 35951
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Ko mašta o Holivudu a ko o Vašingtonu
« Odgovor #2 poslato: 04. Maj 2012. 23:56:15 »
100% Devica :ok:
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Swiss*

 • Gost
Ko mašta o Holivudu a ko o Vašingtonu
« Odgovor #1 poslato: 04. Maj 2012. 23:19:59 »
KO MAŠTA O GLUMI, A KO O POLITICI?

Astrolog Marina (Jungić) Milošević

Ovo je samo opsirno o znacima, pa ako vas zanimaju detalji imate na nasim stranicama jos opsirnije samo je potrebno "zagrebati", naravno, u koliko vas interesuje Astrologija :)


ARIES

Iako šarmantni Ovan deluje romantično, mirno, čak pomalo i flegmatično - to je ipak samo njegova maska. On bi najviše voleo da bude glumac, i to komičar, zatim muzičar, reli vozač, ali i lekar (naročito hirurg), vojno lice, oficir, inženjer ili tehničar. Žena rođena u ovom znaku volela bi da uzgradi karijeru u javnom poslu (novinar komentator koji prati politiku ili skupštinske teme), ili da ima dobar društveni status koji uglavnom postiže preko braka, odnosno ako iskoristi dobru priliku za udaju.


TAURUS

Strpljivi i uporni Bik najviše bi voleo da se bavi privatnim preduzetništvom koje može imati veze sa kulinarstvom, ali i umetnošću, modom, filmom, muzikom - pevanjem, pisanjem, slikarstvom, posebno vajarstvom. Žena Bik takođe ima smisla za umetnost, pa bi volela da se bavi radom u medijima, posebno na filmu, a privlače je i privatni biznis, dizajniranje nameštaja, tekstila i nakita, ali i prodaja nekretnina i poslovi u modnoj industriji.


 GEMINI

Blizanci vole poslove u vezi sa medijima i marketingom. Najviše bi voleli da budu novinari i u tom poslu su veoma dobri zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo poverljivih informacija. Iako često menja poslove, muškarac rođen u ovom znaku vrlo je omiljen i duhovit, a najviše je motivisan da bude sportista, pisac, pevač, glumac, dok ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze sa putovanjima (novinar, turistički vodič, trgovački putnik, privatni preduzetnik, producent, režiser), ali takođe bi volele da budu stilisti ili modni kreatori.


CANCER

Žena Rak najviše mašta o tome da se dobro uda, mada bi volela da bude i profesorka, umetnica ili modni dizajner. Muškarac rođen u ovom znaku najradije bi se bavio privatnim biznisom, i to u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i umetnosti, a kada su sportovi u pitanju, voleo bi da ima svoju teretanu, bazen ili da otvori klub borilačkih veština. Takođe, obožava da se bavi kolekcionarstvom, istorijom, trgovinom umetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem.
 

 LEO

Lav je kreativac i prirodni vođa tima, odnosno rođeni šef, pa mu najviše odgovaraju direktorska zvanja. Ali, voleo bi da se bavi i politikom, vojnim pitanjima, diplomatijom, umetnošću, filmom i sportom. Žena rođena u ovom znaku najradije bi da bude estradna ličnost, pevačica, glumica, stjuardesa, modni kreator, diplomata ili privatni preduzetnik.


VIRGO

Devica voli da bude psiholog, predavač, pronalazač, arhitekta, dizajner, da se bavi unutrašnjom dekoracijom, slikarstvom, modom, novinarstvom i pisanjem. Rad sa strancima joj uvek prija, bez obzira da li se bavi uslužnim delatnostima, ekonomijom, zdravstvom, ima modnu agenciju ili je vlasnik video kluba. Muška Devica mašta o golubarniku i prodavnici kućnih ljubimaca.


 LIBRA

Vaga voli da ulaže u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da što više putuje, privlači je politika, volela bi da ima butik, cvećaru, parfimeriju ili kozmetički salon. Ženska pripadnica ovog znaka sanja o tome da bude modni kreator, glumica, advokat, sudija, državnik ili bankar, do muška Vaga voli i ume da bude dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar.


SCORPIO

Škorpije umeju vrlo mudro da rukuju novcem, a uspeh je za njih nešto što se podrazumeva, mada najviše vole da se bave elitističkim zanimanjima. Muški prestavnik ovog znaka voleo bi da bude bankar, vlasnik kazina ili kladionice, stomatolog ili hirurg, a Škorpije oba pola volele bi da se bave poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.


 SAGITARIUS

Strelac voli poslove koji mu omogućavaju da putuje i razmenjuje ideje sa osobama koje su mu slične, da radi u marketingu ili turističkoj agenciji, jer ga prati sreća u poslovima sa strancima. Žena Strelac bi volela da se bavi poslovima u vezi sa estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strelac bi da ima auto - moto salon, ili da radi u njemu.


 CAPRICORNUS

Odgovorni i pouzdani Jarac zna često da bude u poslovima koje baš ne voli mnogo, jer strahuje od kritike i ima pošten odnos prema poslu. Ipak, Jarac bi najviše voleo da se bavi slikarstvom, muzikom - komponovanjem, istorijom, atrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.


 AQUARIUS

 Muškarac rođen u ovom znaku voli poslove u medijima, trgovini, politici, muzici, sportu - posebno košarci, informatici, elektrotehnici, ali voli i da menja poslove. Privlačno mu je i da bude vlasnik izdavačke kuće, da se bavi privatnim biznisom, a voleo bi da otvori i neki 'fensi' kafić. Ženska Vodolija obožava marketing i poslove u kojima nema fiksno radno vreme.


PISCES

Žena Riba najviše voli da se uda, mada bi volela da se bavi poslovima koji joj omogućavaju da putuje i stiče nove prijatelje. Najradije bi da bude farmaceut, hemičarka, laborantkinja ili kozmetičarka, ali i balerina, plesačica ili sportistkinja. I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umetnika i sportista, jer je sklon bavljenju timskim radom, pa ga privlače poslovi u kojima dolazi u kontakt sa mnogo ljudi.