Autor Tema: Nas licni sanovnik - Intuicija  (Pročitano 9163 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Astro Aisha*

  • Gost
Odg: Nas licni sanovnik - Intuicija
« Odgovor #4 poslato: 07. Jun 2012. 16:27:27 »
Često mi se događaju snovi koji su spona sa prošlim životom i povezivanje sa ovim. Kao proročki i prošli uvidi u prošli život. Zanimljivo. Sanjala sam dvorove, kraljeve, a ja princeza i udajem se, tajno. i trčim zelenom travom. Onda spona prošlog partnera koji će doći u ovaj život i opet mi biti partner.
 Čvrsto vjerujem u to jer se potvrdilo i kroz astro i kroz tarot.

A inače, subjektivna sam za neke svoje snove, ali budu jako stvarni. Kao i sinoćnji.

Primal*

  • Gost
Odg: Nas licni sanovnik - Intuicija
« Odgovor #3 poslato: 07. Jun 2012. 14:50:04 »
Moji snovi nose uvek neku filozofsku poruku. Lekciju koju treba da savladam. Retko sanjam snove koji su vizija buducnosti, mada se i to desava. Obicno mi snovi pomazu da uspostavim bolju vezu sa Duhom.   :*:

Rivenair*

  • Gost
Odg: Nas licni sanovnik - Intuicija
« Odgovor #2 poslato: 07. Jun 2012. 14:36:05 »
Nikad ne vjerujem u tumačenje preko sanovnika, nego samo uzimajući u obzir psihološku i podsvjesnu stranu. Mada mi se mnogi snovi ostvaruju i znaju biti jako neobični.

Primal*

  • Gost
Nas licni sanovnik - Intuicija
« Odgovor #1 poslato: 07. Jun 2012. 14:23:16 »
Kako tumacite snove? Da li koristite sanovnik , Jungovo vadjenje price, ili pak nasledje u vasoj porodici? Da li svi snovi imaju neko znacenje? Ja tumacim na osnovu neke svoje simbolike, a volim da cujem i druga tumacenja, bilo iz sanovnika, bilo ovako. Intuicija je jako bitna i u astrologiji, i u Tarotu, kao i u svakodnevnom zivotu. Ona je onaj mali glas Boziji u nama. Malo upozorenje, mala zvezda vodilja :) :zvezda: Sta astrologija i tarot imaju da nam kazu o snovima?  Neptun, XII polje,  MesecRibe su snovi i sanjarenje.Karta Mesec, u tarotu predstavlja sanjarenje, na primer. Da li koristite astrologiju i tarot u tumacenju snova?Ko zeli da vezba intuiciju, moze ovde to da uradi. Postavi san i proba sam da ga rastumaci, pa onda u drugoj temi koja je vec otvorena uporedi znacenje sa nasim forumskim strucnjacima. :)