Autor Tema: Suzana Mančić  (Pročitano 555 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže andjelikadepeures*

  • * Svraća na kafu *
  • ***
  • Poruke: 420
  • Reputaciona snaga: 83
  • andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!
  • Pol: Žena
Odg: Suzana Mančić
« Odgovor #2 poslato: 16. Avgust 2012. 01:46:42 »
upalo mi neshto u ochi... Mo u Raku i Mars na 23. stepenu... i ljubav prema home video :D 
znam josh nekog ko voli da se snima za vreme sexa....  mozda zato shto j Mars (sex)na Stepenu Riba (umetnost...)?
a kod nje josh vladar Riba, Neptun na AC.... a vladar 8. kuce Venera blizu, i to u 12. (internet, tajno)....
pa mozda i ima istine da je ona sama plasirala svoje pornice u javnost...

sa ovim Mo u 9. bi verovatno veci uspeh postigla u inostranstvu...


Swiss*

  • Gost
Suzana Mančić
« Odgovor #1 poslato: 16. Avgust 2012. 01:26:45 »
SUZANA MANČIĆ

Loto DamaSuzana Mančić je rođena u znaku Škorpiona, sa ascendentom u istom znaku. Položaj Sunca u zodijačkom znaku Škorpiona daje borbenu prirodu, snažne volje, upornu i ambicioznu. Sklonost kritici, netolerantnost i tvrdoglavost ovog znaka mogu da je dovedu u sukobe sa drugima, iako ovaj znak ima osobiti šarm i naglašenu zavodljivost.
Ascendent u znaku Škorpiona, naravno, dodatno naglašava osobine ovog znaka. Govori nam da pred sobom imamo horoskop strastvene osobe, dubokih osećanja, koja u životu često nailazi na prepreke, pa mora da se bori i ulaže veliki napor kako bi ostvarila svoje želje i ciljeve. Najčešće će uspeti sama da se izbori sa problemima.

Odlično pamćenje i strastvena priroda obećavaju da Suzana ništa neće zaboraviti, kako dobro, tako ni loše, a istom merom će i vratiti. Ne podnosi autoritete, ali s obzirom da je Sunce u neharmoničnom aspektu sa svojim dispozitorom i vladarem Ascendenta, Plutonom, povremeno pokazuje sklonost da ona drugima nameće svoju volju. Sunce vlada desetom kućom njenog horoskopa, nadležnom za karijeru i nadređene, pa je to oblast u kojoj se problem autoriteta kod nje najčešće ispoljava.

Znakom Škorpiona vladaju Mars i Pluton, pa samim tim su obe planete vladari Ascendenta i predstavljaju Suzanu. Prvi vladar Ascendenta, Mars, nalazi se u petoj kući horoskopa, što znači da je u pitanju vesela i šarmantna osoba, usmerena na zabavu i izlaske. Mars je u znaku Riba, što između ostalog, daje sklonost ka umetnosti i televiziji, ali i tajnama. To potvrđuje i Neptun na njenom ascendentu. Međutim, zbog kvadrata Urana sa Neptunom, njene tajne povremeno izlaze u javnost, što nju dovodi u stanje stresa. Sa Marsom u harmoničnom aspektu sa Mesecom, koji vlada publikom, i Suncem, koje donosi uspeh, a vlada kućom karijere, Suzana je morala da postane poznata. Peta kuća vlada i igrama na sreću, pa ne čudi što joj je upravo loto doneo veliku popularnost.
Drugi vladar Ascendenta, Pluton, nalazi se u desetoj kući, što Suzani daje jake ambicije, sposobnost da izgradi svoj imidž i da u javnosti nastupa upravo onakva kakva je.

Mesec se nalazi u znaku Raka, gde ispoljava svoje najbolje osobine, jer je to znak njegovog sedišta. Ovakav položaj Meseca daje joj nežno srce i sposobnost da saoseća sa drugim ljudima, kao i ljubav prema svojoj porodici, potrebu za prirodnim okruženjem i naglašenu maštu.

(zorica ilievski)