Autor Tema: Jelena Janković  (Pročitano 477 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Jelena Janković
« Odgovor #1 poslato: 16. Avgust 2012. 01:44:41 »
   JELENA JANKOVIĆ

:pik:Jelena Janković je rođena u znaku Riba, s ascendentom u Blizancima. Sunce u Ribama je čine nežnom, saosećajnom i prilagodljivom. Može da bude preosetljiva i pomalo lakoverna. Ribe obično nemaju jaku volju i mnogo energije, ali je Jelenin Mars snažno postavljen, u sopstvenom je znaku – Ovnu. To joj daje određenu borbenost i takmičarski duh. S obzirom da je Mars u konjunkciji s vladarem 5. kuće, Venerom, naročito je povoljno što je tu energiju kanalisala kroz sport. Ove dve planete su u harmoničnoj kombinaciji s Mesecom, pa vidimo da joj sport donosi i određenu popularnost. S druge strane, uticaj Urana na njih će joj doneti i uzbudljiv ljubavni život, sa dosta promena i prijatnih neočekivanih iznenađenja.

Ascendent u znaku Blizanaca će je vremenom učiniti komunikativnijom. Ribe su vrlo često zatvorene i žive u svom svetu. Međutim, podznak uvek govori o naučenom načinu ponašanja koji postepeno dolazi do izražaja i konačno se formira oko tridesete godine života ili nešto ranije. Ovaj podznak će obezbediti da je ljudi sve više doživljavaju kao spontanu, vedru i svestranu osobu.

Ipak, vladar ascendenta je ponovo u znaku Riba, a Mesec se nalazi u dvanaestoj kući, pa će ona uvek zadržati veliki deo svoje introvertnosti. Njoj je neophodno dosta osame i neke vrste izolacije. Kada se vladar prve kuće nađe u desetoj, to je odličan znak za uspešnu karijeru. Ovde je to pojačano konjunkcijom Merkura sa Suncem, što ponovo govori o popularnosti i usponu. Međutim, Merkur je u kvadratu sa Uranom i Mesecom, što joj može doneti dosta naglih, neočekivanih promena, čak i dramatičnih događaja koji je dovode u stanje stresa. Ovo će se posebno manifestovati na planu karijere i doma.

Moguće su česte selidbe. Jupiter na vrhu devete kuće govori o čestim putovanjima, a u kombinaciji sa Mesecom u Blizancima u dvanaestoj kući vidimo sliku života u Americi. Kvadrat Meseca sa Merkurom i opozicija s Uranom imaju orbis od po tri stepena. To znači da joj se selidbe ili neke druge značajne promene vezane za dom dešavaju tri godine nakon što se negde preseli.