Autor Tema: Vlado Georgijev  (Pročitano 612 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Vlado Georgijev
« Odgovor #1 poslato: 16. Avgust 2012. 02:27:11 »
VLADO GEORGIEVVlado Georgiev je rođen u znaku Blizanaca. Podznak i kuće horoskopa ne možemo odrediti, (ipak je moderator ovog foruma uspeo da iskopa natal) s obzirom da ne raspolažemo tačnim vremenom rođenja. Sunce u Blizancima ga čini komunikativnim, spretnim i duhovitim. Lako uspostavlja kontakte i ima puno prijatelja. U odnosima s drugim ljudima je spontan, prilagodljiv i pričljiv, čak i kada je reč o površnim poznanstvima. Na jednom mestu mu brzo može postati dosadno, pa je radije stalno u pokretu. Što je oko njega više dešavanja, njemu je zabavnije i lakše ispoljava svoju svestranost.

Negativna strana njegovog znaka se ogleda kroz sklonost da nepotrebno rasipa energiju na previše različitih strana, zbog čega u nekim poslovima može pokazati površnost. Ove osobine je najvećim delom nasledio od oca.
Dispozitor Sunca, Merkur, je u fiksnom znaku Bika, pa kada ga nešto zaista zainteresuje, u stanju je da kontroliše svoju neozbiljnost i da pokaže dovoljno strpljivosti i ozbiljnosti kako bi realizovao ono što je započeo.

Sunce je u konjunkciji sa Venerom što može dati umetnički potencijal, naročito za muziku. Ovaj aspekt naglašava njegovu sposobnost da se raduje i oduševljava. Ova konjunkcija je u opoziciji s Neptunom, pa su njegove pesme pune emotivnog zanosa i idealnih ljubavi ka kojima se teži, ali koje je gotovo nemoguće pronaći. U realnom životu ova kombinacija mu može doneti tajne veze i razočarenja u ljubavi. Za devojku iz njegovog horoskopa (Venera) je uvek vezana neka tajna (Neptun). Opozicija Sunca i Neptuna govori da treba da se kloni alkohola i lekova, jer mu oni značajno narušavaju vitalnost.

Mesec se nalazi u znaku Device, što ga čini marljivim, ali mu daje sklonost da previše brine zbog detalja, sve analizira i doživljava kroz intelekt, a nikada kroz emocije. Takođe, ume previše da kritikuje, a mana mu je i skromnost (osim ako to podznak ne ispravlja). Ove osobine je uglavnom nasledio od majke.

Mars u znaku Lava ga čini energičnim, temperamentnim, a kada se naljuti može biti vrlo eksplozivan. Mars je u kvadratu s Jupiterom, pa je posebno sklon ljutnji kada isteruje pravdu, što ne znači da je uvek u pravu. Mars je u kvadratu s Uranom u Škorpionu, koji se nalazi na samom stepenu egzaltacije Plutona, a orbis je osam stepeni. Ovo je veoma nezgodna kombinacija, koja mu može doneti opasnost od vatrenog oružja. Srećom, dispozitori su u trigonu (Sunce i Pluton), pa ga izvlače bez ozbiljnih posledica. Nedavni incident u kome je zadobio povredu glave sigurno neće biti jedini takve vrste u njegovom životu. Svojim naglim karakterom Vlado privlači ovakve opasnosti, pa treba da se uči toleranciji i samokontroli, kako bi izbegao napade koji neće biti toliko bezazleni.