Autor Tema: Milan Kalinić (voditelj)  (Pročitano 451 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Milan Kalinić (voditelj)
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 19:52:01 »
MILAN KALINIĆ
(poznati srpski voditelj)Milan Kalinić, glumac i voditelj, rođen je u zodijačkom znaku Device. Ascendent se nalazi na samoj granici između Vage i Škorpije, pa bukvalno sekunde odlučuju u kom će se znaku naći. U takvim slučajevima se radi rektifikacija horoskopa, gde se na osnovu događaja iz najranijeg detinjstva određuje tačna pozicija Ascendenta. U svakom slučaju, najveći deo prve kuće nalazi se u znaku Škorpiona, pa ovaj znak mora obojiti Milanov karakter.
Sunce u Devici nam govori da pred sobom imamo horoskop osobe koja je sklona da sve u životu analizira i racionalizuje, ima smisao za praktično i do novih znanja dolazi upravo na osnovu ličnog iskustva. Device poštuju red, disciplinovane su i imaju smisao za detalje. Ipak, umeju da budu previše kritične i da se ponekad izgube u detaljisanju.
Škorpion u prvoj kući unosi u karakter strastvenost i magnetičnost, a najavljuje i određenu značajnu transformaciju bar jednom u toku života.
Bez obzira da li je vladar Ascendenta Venera, koja se nalazi u znaku Lava, ili Mars, koji je u konjunkciji sa Suncem, koje vlada Lavom, svakako imamo kombinaciju koja da je potrebu da se stane na pozornicu, da se osoba na neki način istakne i blista. Venera u Lavu se nalazi u desetoj kući, koja vlada karijerom, pa vezuje karijeru za javne nastupe, daje smisao za umetnost, kao i za film. Ovo je naglašeno i trigonom između Venere i Neptuna. Ovaj aspekt daje jedinstven senzibilitet, zanos i rafinirana osećanja. Često se nalazi u horoskopima umetnika, a odličan je i za glumu.
Mesec se nalazi u znaku Riba, što govori o inspiraciji, maštovitosti i sposobnosti za snažne impresije. Takođe, za ovaj položaj Meseca karakteristična je i večna potraga za mestom gde će duša naći svoj mir. Postoji i izvesna sklonost ka boemskom životu, kada vredna i racionalna Devica to dopusti.

(zorica ilievski)