Autor Tema: Mira Banjac (glumica)  (Pročitano 359 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Mira Banjac (glumica)
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 20:04:16 »
MIRA BANJAC

:karo:Mira Banjac je rođena u zodijačkom znaku Škorpiona, sa Ascendentom u istom znaku. Sunce u Škorpionu daje joj neiscrpnu energiju, nepokolebljivu volju, upornost i istinoljubivost. Sklonost dramatizaciji je u njenom slučaju odlično iskorišćena kroz glumu. Škorpioni teško podnose bilo čiji autoritet i uvek su spremni na borbu i rušenje svega što je negativno, površno i lažno. Škorpion je znak promene i transformacije, pa kada su njegove osobine dobro integrisane, kao što je slučaj u ovom horoskopu, iza svakog rušenja sledi gradnja novog, boljeg i kvalitetnijeg. Ima naglašenu sposobnost da uočava sve što je tragično i negativno, kao da kritikuje takve pojave.
Ascendent u Škorpionu naglašava osobine sunčevog znaka. Ovaj podznak povremeno donosi distancirano ponašanje i izvesnu tajanstvenost u prvim kontaktima. To je rezultat Škorpionove opreznosti i nepoverljivosti, kao i želje da prvo pronikne u suštinu druge osobe. Strastvena priroda i dobro pamćenje Škorpiona imaju za rezultat da vam oni ništa neće zaboraviti, niti će vam ostati dužni, pa je mnogo bolje ako vas Mira Banjac pamti po dobru. Čvrstina i sposobnost da se sama suoči i sa najtežim situacijama i savlada i najteže prepreke daju joj izvesnu količinu netolerancije. Od tako jake ličnosti nemojte očekivati razumevanje za slabost i kukavičluk.
Vladar Ascendenta i sunčevog znaka, Mars, nalazi se takođe u Škorpionu, što je znak njegovog sedišta, i obrazuje egzaktan trigon sa suvladarem, Plutonom. Zaista se ne sreću često horoskopi kojima u tolikoj meri dominira jedan znak. Čak i kod mekših znakova, Mars u Škorpionu uz malo loših aspekata donosi izuzetnu agresivnost i destruktivnost. Međutim, ovde imamo zaista redak slučaj da Mars nema ni jedan neharmoničan aspekt, pa se ispoljio na najbolji mogući način. Dao je Miri Banjac neiscrpne zalihe energije, zahvaljujući kojima je odigrala bezbroj uloga. Mars je u prvom polju horoskopa, a vlada šestim poljem, poljem rada, pa vidimo osobu koja je neumorno i fanatično radila.
Sve ovo bi pre dalo vojnika, policajca ili osobu koja se bavi nekim izuzetno opasnim zanimanjem, da se u polju karijere nije našao Neptun. Sa takvom pozicijom Neptuna možete da birate da li ćete ceo život pokušavati da se pronađete u nekom zanimanju ili ćete se odlučiti za poziv glumca ili lekara. Desetim poljem vlada Sunce i nalazi se u prvom polju, pa vidimo i da je to osoba koja želi da bude viđena i da dostigne neki ugled ili popularnost. Neptun vlada Ribama, koje su na vrhu petog polja odgovornog za zabavu i talente, pa ovo govori u prilog činjenici da je ovo horoskop glumice.
Škorpioni su uglavnom žilavi, a zdravlje ih dobro služi. Međutim, Venera, koja se nalazi u dvanaestoj kući u znaku Vage obrazuje kvadrat s Plutonom, pa Miri možemo preporučiti da obrati pažnju na bubrege i urinarni trakt. Ovako naglašen Mars može doneti i zapaljenske procese, ali s obzirom da je dobro aspektovan, to ne bi trebalo da predstavlja problem.

(zorica ilievski)