Autor Tema: Rada Adzić - DaraBubaMara  (Pročitano 444 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Rada Adzić - DaraBubaMara
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 20:09:39 »
RADA ADZIĆ - DARA BUBAMARA

Nemam natalnu :(

Rada je rođena u znaku Blizanaca, s Ascendentom u Devici. Sunce u znaku Blizanaca joj daje sangviničan temperament. Rada je komunikativna, vedra, spontana i prilagodljiva. Sve podređuje razumu i stvari uvek posmatra s praktične strane. Ne voli monotoniju, već stalno neke promene, dešavanja i druženje. Njenu pažnju privlače i automobili, jer voli da bude stalno u pokretu.

Blizancima se stalno prebacuje da su nestalni, površni i nepouzdani. Iako je Rada sigurno ispoljavala i te osobine, zahvaljujući svom podznaku uspela je dosta i da ih koriguje. Naime, znak Device na Ascendentu joj daje savesnost, tačnost i metodičnost, koji njenom Sunčevom znaku nedostaju. Međutim, sigurno je razvila i solidnu količinu kritičnosti (kod Devica najteže podnosimo njihovu sklonost kritikovanju svega i svačega), kao i sklonost da previše brine zbog sitnica.

Kao pravi Blizanac, ona neće dozvoliti da se ta njena strana vidi kada izađe iz kuće, već će drugima pokazivati uvek svoju vedriju stranu. Ali oni koji su joj bliži primetiće i ove druge osobine.
Vladar Ascendenta, Merkur, nalazi se u znaku Bika, pa Rada ima naročito razvijen osećaj za materijalne vrednosti i veoma joj je važna finansijska stabilnost i sigurnost. Ovo potvrđuje i Venera koja vlada drugom kućom, kućom finansija, a nalazi se takođe u Biku u konjunkciji s vladarem Ascendenta. Kada je o novcu reč, Radom uvek vlada zdrav razum.

Ovako naglašen znak Bika (pored Venere i Merkura, tu je položen i Jupiter) čini je čulnom i daje potrebu za uživanjem. Takođe i Mesec u Ribama je karakterističan za osobe sklone boemskom životu.
Vladar desete kuće, odgovorne za karijeru, Merkur, nalazi se u znaku Bika, koji vlada pevanjem, u konjunkciji s Venerom i Suncem, što joj je donelo popularnost. Merkur je i u jakom sekstilu sa Saturnom, planetom koja donosi trajnost i stabilnost, kada je povoljno postavljena, kao što je ovde slučaj.