Autor Tema: Voja Brajović (glumac)  (Pročitano 483 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Voja Brajović (glumac)
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 20:18:28 »
VOJA BRAJOVIĆ

:karo:Voja Brajović je rođen u znaku Bika, s Ascendentom u Ribama. Sunce u zodijačkom znaku Bika mu daje sklonost ka umetnosti i ljubav prema lepim stvarima, a sa druge strane dobar osećaj za materijalne vrednosti i želju za materijalnom sigurnošću. U Biku se pored Sunca nalaze još dve lične planete, pa su osobine ovog znaka dodatno naglašene. On je praktičan, strpljiv i izdržljiv. Ovaj miroljubiv, stabilan i pouzdan znak ima i svoju negativnu stranu. U osobine koje nisu za pohvalu spadaju tvrdoglavost, samopopustljivost, posesivnost i robovanje spostvenim navikama. Nedostatak inicijative Voji Brajoviću, kao i drugim pripadnicima ovog znaka daje sklonost da idu linijom manjeg otpora i da postupaju po inerciji.

Ascendent u znaku Riba govori o tome da vlasnik horoskopa nosi neku vrstu maske. Često se s ovim podznakom rađaju veoma duhovne osobe ili osobe sklone prevarama i lažima, a u ovom slučaju imamo glumca, koji sa svakm novom ulogom stavlja i novu masku. To nam potvrđuje i vladar Ascendenta, Neptun, koji se nalazi u Vagi – znaku javnosti i publike, u sedmoj kući koja takođe vlada javnoću. Vladar treće kuće, odgovorne za intelekt i komunikaciju, Merkur, nalazi se u trećoj kući u znaku Blizanaca, što govori o tome da je Voja Brajović vrlo inteligentan. Merkur je u trigonu s Neptunom, što mu omogućava da svoju maštu i inspiraciju koristi na pozitivan način.

Mesec se nalazi u znaku Vage, što govori o naglašenom osećaju za estetsko i daje mu šarm i otmenost.
U šestoj kući, koja vlada bolestima, nalaze se Pluton i Saturn u znaku Lava i obrazuju kvadrat sa Suncem. Saturn se nalazi u konjunkciji s fiksnoom zvezdom Regulus, koja predstavlja srce Lava. Ovo ukazuje na moguće probleme sa srcem, pa gospodin Brajović treba da ide na redovne kontrole kod kardiologa. S obzirom da je vladar šeste kuće Sunce u Biku, treba obratiti pažnju i na grlo i vratni deo kičme. .