Autor Tema: David Beckham (fudbaler)  (Pročitano 444 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
David Beckham (fudbaler)
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 20:25:14 »
DAVID BECKHAMDavid Beckham je rođen u znaku Bika, s ascendentom u Raku. Sunce u znaku Bika ga predstavlja kao praktičnu osobu, koja čvrsto stoji na zemlji. Ima dobar osećaj za materijalne vrednosti, a kada uzmemo u obzir da Sunce vlada drugom kućom, jasno je da on od svega ume da napravi novac. Ume da bude vrlo tvrdoglav i uporan u onom što namerava da ostvari. Iako Bikovi umeju da budu inertni i pomalo lenji, Davidu nema tu manu svog sunčevog znaka.

Njegovo Sunce je u sekstilu sa Saturnom, koji se nalazi na ascendentu, pa on strpljivo i marljivo ide ka zadatim ciljevima. U strogoj disciplini čak ume i da preteruje. On je svestan da se uspeh ne postiže preko noći, nego upornošću i istrajnošću.
Sunce je i u sekstilu s Marsom, što mu daje dosta energije i preduzimljivosti. On iz svakog poduhvata izlazi kao pobednik.

Ascendent u znaku Raka će mu doneti u život i neke sudbinske događaje nad kojima nema kontrolu. Mesec, koji vlada ascendentom, se nalazi u znaku Vodolije i u kvadratu je s Uranom, što govori o iznenadnim i potpuno neočekivanim značajnim promenama u njegovom životu. Čak i ako su planirane, svakako Davida odvode u nekom sasvim novom smeru.

Kako je direktivni Uran došao u sekstil s Mesecom, a sekundarni Mesec u kvinkunks s Uranom, odluka da se preseli u Kaliforniju je dobar način da se ispuni simbolika ove dve planete. Neptun, koji vlada desetom kućom, je došao na vrh njegove devete kuće, pa su upravo događaji u karijeri uticali na njegov odlazak preko okeana. U natalnoj karti Mars na MC-u je u kvadratu s Neptunom, što bi mu u početku moglo doneti teškoće u Americi. Međutim, dispozitor Marsa, Jupiter, je u trigonu s Neptunom, pa se posle težeg početka može očekivati veliki uspeh.

Jupiter se u ovom periodu šeta preko njegovog natalnog Neptuna i pravi trigon s natalnim Jupiterom, pa je ovo odličan momenat za odlazak u inostranstvo.
S obzirom da je Uran, koji vlada devetom kućom u kvadratu s Mesecom, a Jupiter, kao prirodni signifikator inostranstva, u kvadratu sa Saturnom, vladarem sedme kuće, izgleda da njegovoj ženi život u inostranstvu neće prijati, odnosno preseljenje bi moglo nepovoljno uticati na njihov odnos.