Autor Tema: Cher (pevacica-glumica-reziser)  (Pročitano 684 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

  • Bibliotekar
  • * Ovaj može da menja Google *
  • ****
  • Poruke: 30275
  • Reputaciona snaga: 4
  • ☆ swiss ☆ has no influence.
  • Pol: Muškarac
Odg: Cher (pevacica-glumica-reziser)
« Odgovor #2 poslato: 10. Avgust 2015. 22:36:49 »
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-

Swiss*

  • Gost
Cher (pevacica-glumica-reziser)
« Odgovor #1 poslato: 17. Avgust 2012. 20:47:28 »
CHER

:herc:

Pevacica, Glumica, Reziser, poreklo iz Jermenije (po ocu)Šer je rođena u znaku Bika, s ascendentom u Raku. Sunce u Biku joj daje praktičnu prirodu, koja ima dobar osećaj za novac i materijalne vrednosti. Voli da uživa, pa je ponekad nije lako pokrenuti. Ipak, kada krene u neki novi projekat, vrlo je uporna i izdržljiva. Sve što radi, radi s puno strpljenja, ali u tome može biti i tvrdoglava. Ume da bude samopopustljiva, pa može postati rob sopstvenih navika. Bez obzira da li pruža otpor nekim promenama, tuđem mišljenju ili pokušava da realizuje neke svoje ciljeve, može u tome pokazati priličnu količinu tvrdoglavosti.
Sunce je na poslednjem stepenu, u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Menkalinan, a dispozitira konjunkciju Marsa i Plutona.

Ovo je prilično nezgodna kombinacija za sve važne muške figure u njenom životu. Verovatno je otac bio nezgodna osoba nasilnog ponašanja, pa je po tom modelu i sama mogla kasnije da pravi izbore partnera.
S druge strane, ova konjunkcija se nalazi u drugoj kući – kući novca, i u sekstilu je s Uranom, koji vlada osmom kućom, koja predstavlja investicije, a Mars je i u sekstilu s Jupiterom, koji je prirodni signifikator za novac. Iako je morala teško da radi da bi zaradila prvi novac, ona pokazuje odličan smisao za investiranje, pa je ovo sjajna kombinacija za sticanje bogatstva.

Ascendent u Raku bi mogao reći da je Šer osetljiva i vezana za dom i porodicu. Međutim, Mesec, kao vladar ascendenta, je otišao u Jarca – znak svog izgona, i u opoziciji je sa svojim dispozitorom Saturnom. To bi moglo ukazati da zapravo dom i porodica predstavljaju najproblematičniju tačku u njenom životu. Preterana briga za bližnje i pesimizam mogu imati za rezultat sklonost depresivnom raspoloženju. Drugima može delovati hladno zbog toga što potiskuje sopstvene emocije.


nekad