Autor Tema: Vojin Ćetković (glumac)  (Pročitano 518 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Vojin Ćetković (glumac)
« Odgovor #1 poslato: 18. Avgust 2012. 10:42:36 »
VOJIN ĆETKOVIĆ

:karo:

Vojin Ćetković je rođen u zodijačkom znaku Lava, sa Ascendentom u Devici. Sunce u Lavu daje potrebu za dominacijom, snažnu volju, želju za dostizanjem ugleda ili položaja, samoljublje. Lavovima je uvek potrebna publika i izuzetno su ekspanzivni. Sunce je u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Regulus, koja donosi veliku sreću.

Međutim, Sunce u Vojinovom horoskopu se nalazi u dvanaestoj kući, kući usamljenosti, skrivenog i izolacije. Takođe, Sunce obrazuje kvadrat sa Neptunom, koji takođe govori o nečemu što je skriveno i nejasno. Odatle možemo zaključiti da su kod njega tipične osobine Lava umanjene i mnogo manje vidljive nego kod drugih pripadnika njegovog znaka. Smisao za organizaciju je haotičan, a planovi su nejasni.

Neptun vlada filmom i televizijom, pa je Vojin verovatno više sklon da glumi pred kamerama, nego kao tipičan Lav, da izađe na binu. Ova kombinacija govori i o pojačanoj senzibilnosti, pa treba izbegavati svaku vrstu veštačkog stimulansa.
Sunce je u konjunkciji sa Venerom, što govori o Vojinovoj težnji ka lepim stvarima i sposobnosti da se raduje i oduševljava. Takođe, ovaj aspekt daje i popularnost.

Ascendent u znaku Device govori da je u pitanju osoba koja je savesna, praktična, skeptična, nepoverljiva i lukava. Mane ovog podznaka su sklonost preteranoj brizi, kritičnost i opterećenost detaljima.
Vladar Ascendenta, Merkur, nalazi se takođe u Devici, čime dodatno pojačava osobine ovog znaka. Merkur obrazuje kvadrat sa Saturnom, što Vojinu daje sklonost da previše brine, kao i konzervativno mišljenje, zbog čega ponekad teško prihavata nove ideje.

Kada je posao u pitanju, otvoren je za novo, neobično i za sve što predstavlja neku vrstu izazova, jer se planete koje se nalaze na vrhovima šeste kuće (obaveze, rad) i desete (karijera), nalaze u harmoničnom aspektu sa Uranom, planetom novog i originalnog. Međutim, vladar desete kuće je opet Merkur, pa zbog kvadrata sa Saturnom može biti manje fleksibilan, suočavati se sa teškoćama i preprekama ili biti meta ogovaranja.
Mesec na Ascendentu govori da se Vojin ponaša upravo onako kako se oseća, sklon je čestim promenama raspoloženja i vezan je za kuću i porodicu. Takođe, ova pozicija Meseca daje popularnost i sklonost boemskom životu.