0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Sto se tice secera, gledaj samo da to bude onaj iz voca i slatkastih zacina poput cimeta, rogača... Industrijska hrana je puna ko zna čega sve ne, sve sami aditivi, konzervansi, teski metali, toksini... Nego necu o tome sada... Sto se tice duhovnosti mislim da sam dostigla onaj nivo koji mi je cijelog zivota bio neophodan, tako da ti mogu reci u inbox ako zelis koji su me ljudi naveli da promijenim sebe tj da spoznam ko sam i da razumijem sve oko sebe... Ali nisam ih bas slijepo slusala, vec do odredjene granice sam prisvojila neke stvari, jer mi se ne dopada ta njihova krajnost... Krsi se sa Bozijim zakonima... To sto je receno apsolutno se slazem, jer drugi ljudi tj oni sa kojima zivimo i koje srijecemo su nasi ucitelji i oni nam daju putokaze a na nama tj na nasoj dusi je da spozna priliku za duhovni rast i za dalje korake... Zapravo sve sto nam se kao lose dogodi je zapravo da bismo ucili kako da se uzdignemo i da idemo naprijed, tako da mi nemamo kako bi se ono reklo (tesko mi da izgovorim... neprijatelje), mi smo ovdje da bismo ucili sto od drugih, sto samim tim i ostale... Tj svi smo mi ucenici i ucitelji, nezavisno od broja godina, pola, zivotnog iskustva... Zato ja i volim da kazem, svi smo mi jedno, stvoreni iz Ljubavi. Ljubav je moja religija, a 10 Božijih zapovjesti su moj putokaz za ispravan i srecan zivot, stremim tome sa radoscu i nadom u bolje sjutra...