Autor Tema: Rodzer Mur - Dzems Bond 007  (Pročitano 501 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Swiss*

  • Gost
Rodzer Mur - Dzems Bond 007
« Odgovor #1 poslato: 13. Septembar 2012. 13:58:44 »
RODZER MUR & DZEMS BOND 007

:pik:

Opisite ovog gospodina koji je kroz svoje brakove dobijao "batine" pa tako iz tri propala braka izvukao je deblji kraj...ev i kratke price :)

Rodžer Mur (84) koji se proslavio ulogom Džejmsa Bonda, u privatnom životu je često dobijao batine, i to od svojih žena! Mur je u intervjuu britanskoj televiziji ITV ispričao kako je iz svađa sa prve dve supruge često izlazio sa modricama, a ponekad i razbijene glave.

Kada je imao 19 godina, Mur se venčao sa klizačicom Dorn Van Stejn koja je, kako kaže, imala preku narav.

- Često me je grebala kada se naljuti a jednom prilikom je gađala čajnikom u glavu! Moja majka se šokirala kada je videla modrice na mom telu, a Dorn je imala običaj i da udari lekara kod koga smo išli, što je predstavljalo promenu, jer obično je udarala mene – rekao je Rodžer Mur koji je k’o bos po trnju prošao i sa drugom suprugom, velškom glumicom Dororti Skvajres. Doduše, ovoga puta je on izazivao sudbinu jer je vatrenu Doroti varao, a kada je ona to saznala, prvo ga je gitarom zveknula po glavi, a kada su se razveli, bacila mu je ciglu kroz prozor.

Ipak, Mur je pronašao sreću sa četvrtom suprugom Kristinom Tolstrup, sa kojom je u braku od 2002, i sa kojom, po sopstvenim rečima, vodi miran život bez problema i svađa.