0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
ali postoji li neka opsta simbolika da moze lakse da se gleda,recimo ja to nikad ne bih protumacila,pa prvi put i cujem ovaj nacin....kako gledas kad nekom prognoziras? kroz sta znas da ce sigurno imati vise brakova i kako opises te muskarce?....prvi muz samo cetiri godien razlikea drugi 13 godina....drugi je bio mnogo gori i tezi od prvog neeeeenceee...prvi je mala bebica kakav je drugi bio,tezak i opak kao tri zemlje.
Izvini Likice, ovaj tvoj komentar me podsjeti na jednu anegdotu, kad se ,,baba,, zali drugoj babi: da sam znala da ce svaki naredni muz da bude gori od predhodnog nikad se od prvog ne bih razvela...
Pa ne starost u simbolici već starost u simbolici zrelosti tj prvi sa težim temperamentom je znači u kombinaciji sa a ovaj drugi je Tebi razlika u godinama stoji pa stoji, ti je u dekanatu
Ja bih krenula od ove tvoje tačke Erosa koja je u ~ kardinalni brzi znak, u aplikacionoj sa a dispozitor upravo ovaj u padu u sa koji je egzaltiran. Tu barem ima 3 muškarca koji će biti važni za tvoj privatan život ~ simbolika i i i ~ tj kombinacija muškarac pa obrnuto pa ondak tj napr...