0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Krajem decembra mi je poceo sade sati. Prethodni sade sati je bio kad sam krenula u peti razred pa je trajao do kraja druge godine srednje. U tom periodu su mi poceli problemi intenzivni u kuci sa dedinom demencijom i agresijom prema meni. Krajem sade sati perioda sam pocela da budem depresivna i jako sam se promenila. Tada pocinje i moje traganje za visim smislom postojanja. Sta ce ovaj novi period da donese ne znam? mi je inace isturen u karti pa me nije stedeo ni mimo sade sati perioda. Da li ima nekih iskustava da se i nesto lepo desilo? Ja sam na primer diplomirala konacno nakon pocetka 1. faze sada.
Sade Sati i kod mene... mi je u strelcu, tako da prva faza jos malo pa gotova. Sto se tice mog iskustva, s obzirom na to mi je ujedno bio i povratak saturna kad je saturn usao u znak skorpije, nije mi bilo lako. I bas imam utisak da to traje i traje.. Trzavice i nezadovoljstva u kuci, pa dosta problema sa jednim zubom, svadje i nedoumice, da raskinem ili ne...Bilo je lepih stvari, diploma, pa veridba ipak, putovanja...Doduse, ja ne znam tacno sta bi oD toga bio uticaj Sade Sati, a sta nekog drugog tranzita i sl., ali ovih zadnjih par godina, bas cesto osetim neko nezadovoljsto, u jednom momentu znam sta hocu, u sledecem nemam pojma. Totalno zbunjena.
kad prodje mesec pluton period i sebe resis,mislis da si resio al nisi,gresis,kad budes sam svoj i radio sam a hoces kad saturn udje u strelca i pocne i tvoj firdarski period meseca,deluje nemoguce al nije,treba i partnerka prava da naidje pa onda,sve ide postupno,nista nepremostivo,fixnost trazi vreme ali ne znaci da ne moze...znas ko je pravi partner,onaj koji te suoci sa svim onim cega si se plasio i suprotnost je od tebe a ti ne pobegnes,vec resis da ostanes,a i ona takodje ;)prepoznate porodicne obrasce jedan kod drugog i resite to psiholoski jedan drugom a ne potcenjuj sade sati roditelja,ti ucini sto ti moras,i izgradi svoj put,a njih ce njihovo nauciti,znam iz svog primera oca ex alkoholicara i kockara,sebicnjaka,koji je promenio prioritete za 180 stepeni...
Upravo to...Najbezbrižniji period u životu mi je bio zamenjen sa stalnim izmicanjem tla pod nogama i depresijom.A taman u tom nekom periodu sam dobila i govornu manu.Mislim da bi sve to lakše podnela da sam bila u zrelijim godinama,mada tada bi nešto drugo došlo na red
I ja sam osetila Sade sati u detinjstvu. Promenio mi se zivot za 360 stepeni. Ponekad cak kazem i pomislim da mi se tad promenila sudbina koliko god to ludo i nemoguce zvucalo.