0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
da,zaboravih da je prolaskom saturna kroz lava jednom momku bio toliko jadan pokusaj da me zadrzi detetom i trudnocom da nisam mogla da poverujem,nije da ja nisam zelela al nisam videla kako,zrelije mi bilo razmisljanje od njegovog koji je 3 godine bio mladji a ja tad imala 23,tad je jupi bio u skopriji i trcao mi kroz 5.u...tad sam bas puno izgubila na ostecenju sluha koje je genetski i dobila nove aparate slusne,svom srecom jer je tata dobio akcije od firme i to sam morala na oba uha da kupim da bi se dobro snasla,no,aparati su aparati...sad saturnom kroz skopriju prvi put lagodno nekako ide moj zivotni tempo,no videcemo sta ce biti do kraja na trudnickom sam bolovanju a dragi je van zemlje na brodu,on napreduje,a kredit sam za to morala uzeti ja,do guse sam u kreditu al znam da se sad sve resava
Ja onda ne znam šta su Sadi-sati???Zar se ne odnose na prelazak kroz 3 znaka - pre -za-posle onog u kome je ??
hvala ti Anoid, bas se razumes u sve to te termine ne koristim pa ne znam sta znace, ali evo imam pravu DJOTIS KARTU http://www.efreepics.net/?v=djotiskart.jpg