0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
1 faza Sade Sata kod tebe je bila kada je Šani prelazio tvoje 9 polje (generalno benefično polje) i imao prijateljski odnos sa Ravi Šukra Ketu iz 11 polja (2 benefično polje) ali je i imao neprijateljski odnos sa Budhom i Šaniem iz 12 polja pa je to taj kraći period "pomračenog uma". 2 faza Sade Sata je bila kada ti je Šani prelazio preko Mangal i Čandre u 10 polju i sklapao s jedne strane pak sad prijateljski odnos sa Budhom i Šaniem iz 12 polja, ali i neprijateljski odnos sa Guruom vladarom Lagne koji je u 2 polju, pa je to bio period kada si promenila odnos ne samo sa prijateljima, već i sa ukućanima, tj sa ocem, najverovatnije vezano za posao (i školovanje) 3 faza Sadi Sata je nedavno krenula i sada je Šani u tvom 11 polju pored Ravi Šukre i Ketua i ima neprijateljski odnos sa Guruom iz 2 polja. Ovaj period može da bude period velikih promena, prvenstveno na zdravstvenom polju (promena režima ishrane koja direktno utiče na promene na zdravstvenom planu) ali isto tako može da ti donese i pozitivna poznanstva, partnera, itd... Biće interesantno posmatrati period Sadi Sata kada Šani bude bio u tvom 12 polju pored Budha i Šania i sklapao prijateljske odnose i sa Čandrom i Mangalom s jedne strane i sa Guruom s druge strane. Možda čak bude i neka selidba u tom periodu...
Ja sam tek usla u 3 fazu Sade Sata i ono sto mogu da kazem je da se kod mene nije nesto strasno ispoljilo. Prva faza je bila generalno ok , sem nekih manjih zdravstvenih problema i jednog perioda od 6 meseci koji sam potpuno potisnula iz secanja (secam se samo noci kada sam bila pijana jer sam tada bila bolje raspolozena) . Sam na mesecu , taj period mi je bio fenomenalan ali zato kada se odmakao od Meseca i prisao Marsu onda je pocelo da mi se ispoljava negativno u smislu da sam konstantno bila besna i depresivna, krug ljudi sam smanjila (mada ako je to najstrasnije sto od toga mogu da ocekujem ja se smatram srecnom) ...Sada ostaje da vidim kako ce treca faza proci
A kako se izradjuje ova karta??
Prva faza kod mene je prošla u vreme pri kraju srednje škole,u drugoj sam odmah počela da radim.Međutim,mama je u to vreme počela ozbiljnije da oboleva,da bi u trećoj fazi i umrla.Te sam godine poželela da odem i ja sa njom,živela sam mesecima kao biljka,groblje-kuća.Spas su mi bile drugarice,koje me nisu puštale od sebe,a i imala sam 22g.
jutros sam pisala na temi i nestade struje,saturn (click to show/hide)dok je bio u znaku device,dakle prva faza,izgubila sam znatno sluh i imala poteskoca sa sporazumevanjem sve vise,tako sam se i povlacila,i odmah vec u toj fazi masila se astrologije intenzivnije,razocaranja u odnosima medju ljudima,trazila sam sve vise trajne konktakte i ljude od poverenja,bila sam losija sa novcem jedno krace vreme,pa je onda u drugoj polovini islo bolje,ali sve je uvek bilo lose kroz partnere(ljubavne),da bi u 2 periodu(vage) usla u trajnu vezu u kojoj sam sada ispitala se kroz duzi zajednicki zivot,prolazila kroz krize sa njim i napokon to se osnazilo i traje dalje...sve vreme sam eto u proispitivanju same sebe,svojih postupaka,gde gresim,ko u stvari zaista gresi,nisam dozvoljavala da se odnosi prekinu eto bzv i na brzaka jer nisam dobro procenila...a sad u trecoj fazi saturna cemo vidimo sta ce da bude,ali moj uspeh cini mi se bice na velikom ispitu...sve sto sam postigla do sad,sto sam se gradila i ucila ce jos jedno vreme da se gradi dok mi ne pokaze koliko sam dobro to uradila,sama bez drugih...DA DODAM:u drugoj fazi su se pojavljivale neke boljke koje nisam ni mislila da me mogu snaci...ali jesu...po izlasku iz te faze,ucim da se resim tih boljki i da se malo disciplinujem...tada sam se i sportom bavila a posle naglo sela i odjednom,puf,problemi...