0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Uzela ti ja da čitam Filozofiju u Budoaru njegovu i već mi na pola nije bilo do seksa, ikad više
U tom slucaju ne bi trebalo da predstavlja problem sto cu ovde kopirati jedan Bilijev komentar na kartu Markiza de Sada sa foruma zvezdavodilja.com.,, Ja recimo posmatram sex kroz V polje.Imamo vladara JU koji je u VIII polju (strahovi,frustracije).Pored toga što je JU slučajno debiltiran položajem u malefičnoj kući,on je dodatno frustriran izgonom i spaljenošću.Ovo je više nego jasna slika jedne seksualno isfrustrirane i perverzne osobe,čiji su apetiti za zadovoljenje krajnje veliki,ali i čudni,na granici povređivanja i sebe i drugih...A u svemu tome postoji izvesno perverzno zadovoljstvo nanetom boli...Snažan i mračan eros raspaljuje i PL na ASC koji se povlači u XII kuću... "Izvor: http://www.zvezdavodilja.com/index.php?topic=5866.0
... a Vulkan je kod De Sada ... 16° u 7 polju njegov
I sad neka mi neko kaze da u je bas onaj "Virgo in tacta" i ne samo nego i sama al ok, ovo nije o rec pa cu na tome i ostati da taj znak nikako nije Svetac/ica kad okuse