Autor Tema: Mesec i "NOVI" planovi ali KAD je najbolje?  (Pročitano 4544 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sunflower*

 • TA Urednik
 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 743
 • Reputaciona snaga: 471
 • sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec i "NOVI" planovi ali KAD je najbolje?
« Odgovor #4 poslato: 27. Januar 2013. 23:30:12 »
napravila sam kartu za trenutak polaska na put u inostranstvo, gde idem da radim, a nadam se i zapocnem novi zivot.

 :as: je na 25,35  DevicaMerkur 16,21  Ribe u VI

ja krecem na put za vreme mladog  MesecBik, koji radi sep  :60: sa vlad  :as:  Merkur i ide u apl.  :90: sa  Venera koj je na 18,21  Vodolija u V i koja je vlad II i IX polja.

mislim da sam to dobro namontirala, iako je  Mesec u VIII, ali na kraju, 4* od vrha IX.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43711
 • Reputaciona snaga: 36386
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Mesec i "NOVI" planovi ali KAD je najbolje?
« Odgovor #3 poslato: 27. Januar 2013. 22:28:02 »
ŠIŠANJE KOSE

Pravila kod šišanja kose su takva da tražimo Mesec u znacima Bik Blizanci Strelac Jarac ili Ribe ali izbjegavamo šišanje kada je Mesec u Devici Potrebno je potražiti pozitivne aspekte Meseca i Venere . Ukoliko želimo ubrzani rast kose, onda ćemo šišati kosu kada je Mesec u fazi rasta i u znacima Raka ili Ribe . Da bi nam kosa rasla gušća, šišamo se na Pun Mesec i to onda kada je Mesec u znaku Bik Rak ili Lav . Ako želite da vam kosa raste sporije onda je potrebno pričekati da Mesec bude u fazi opadanja, te da bude u znacima Ovan Blizanaci ili Device , te da tvori :90: ili :180: sa Saturn

IZVOR : http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=2400
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže sunflower*

 • TA Urednik
 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 743
 • Reputaciona snaga: 471
 • sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!sunflower is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec i "NOVI" planovi ali KAD je najbolje?
« Odgovor #2 poslato: 27. Januar 2013. 22:21:08 »
ne vidim sta pise za promenu frizure (?), ali radikalnu!

imam vrlo dugu kosu vec godinama i sad bih da se osisam bas na vrlo kratko, pa me zanima da li bi mlad  MesecOvan bio pogodan?

tipicno zenko pitanje  :blush1:

Swiss*

 • Gost
Mesec i "NOVI" planovi ali KAD je najbolje?
« Odgovor #1 poslato: 27. Januar 2013. 21:05:04 »
SVE STO ZELITE DA ZAPOCNETE ALI
PRE NEGO STO OTPOCNETE VIDITE U KOM JE ZNAKU TRANZITNI MESEC.

(nasliv link sa kojeg je skinuto)

:pik:


MESEC U PADU JE NAJBOLJI ZA DIJETE ..................

Tempiranje sa mesečevim menama jeste esencijalno za uspeh. Pravilo palca jeste da se zapamti za belu magiju, ovo je najbolje raditi dok je mesec u rastu (povećava se u sjaju; od novog do punog). Najbolje vreme je što bliže punom mesecu je moguće. Ljubavne čini, dobijanje novog posla, bogatstvo, uspeh, itd.

Kada je mesec u padu (smanjuje se u sjaju; od punog do novog), ovo je najbolje vreme za uspeh u crnoj magiji i radovima sa uništenjem, najbolje vreme je što bliže novom mesecu je moguće. Mesec u padu je takođe dobro vreme za dovođenje stvari kraju, proterujuće čini i za prekidanje ličnih loših navika, gubitak težine.Mesec u Ovan

Projekti započeti kada je mesec u Ovnu često su sa mnogo entuzijazma, ali obično ne potraju. Ovo je dobro vreme za podsticanje konflikata, visoka energija, ja, moje, ratovi, noževi, oružje, pištolji, brzi ali ne i trajni rezultati, vatra, oštri predmeti, metali, smelost, isticanje za sebe, prihvata rizike, nezavisnost i podstiče nesreće. NE idite na hiruške zahvate glave ili lica tokom ovoga perioda.
Magija vladana Marsom ima najbolji ishod tokom ovog perioda.

Mesec u Bik

Projekti započeti kada je mesec u Biku često su trajni i dugoročni, naročito dok se izvršavaju kada je mesec u prvih deset stepeni znaka. Novac, finansije, nekretnine, materijalne stvari, senzualnost, zemlja, pohlepa, nepromenljivost, bogatstvo, stvari kojima se povećava vrednost, pozajmice, bankari, spori ali trajni ishodi, odlaganje vremena. NE idite na hiruške zahvate vrata ili grla tokom ovog perioda.
Magija vladana Zemljom i Venerom jeste uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Blizanci

Komunikacije, putovanja na obližnja mesta, Mesec Blizanaca jeste dualne prirode i vlada krađom, prevarom, spletkama, rodbinom, braćom, sestrama, komšijama, i kompjuterima. Blizancima nedostaje izdržljivost i projekti započeti kada je mesec u ovom znaku obično se menjaju. Nije dobar znak za crno magijske radove. Više je neutralan po prirodi. NE idite na hiruške zahvate ramena, ruku, šaka, ili nerava tokom ovog perioda.
Magija vladana Merkurom ima najbolji ishod tokom ovog perioda.

Mesec u Rak

Rak vlada svime što je povezano sa domom, porodicom, hranom, negom, majkom, ženama uopšte. Stvari obično traju, jer Rak je privržen znak. Dobar za ljubavne čini, čini za vreme, posvećenje oltara, za blagoslov doma, medijume, duhovno nastojanje, podsticanje previše-emotivnosti. Čini za uspeh u zemlji gde trgujete, za kupovanje nekretnina, pristojno mesto za život, i pomirivanje članova porodice jesu najbolje kada je Mesec u ovom znaku. NE idite na hiruške zahvate stomaka tokom ovog perioda. Ljubavne veze ili brakovi koji su započeti kada je mesec u Raku, ukoliko se strane raziđu, često se pomire.
Magija koja odgovara Mesecu je uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Lav

Dobro za bilo šta povezano sa decom, kreativnošću, dobro za bacanje ljubavnih čini; romansa, uspeh u kockanju, pobeda, privlačenje pažnje, lična harizma, muškarci uopšte, otac, hobiji, špekulacije, prihvatanje rizika, ulaganja, akcije i obveznice, autoritet i čini za sticanje pozicija moći i autoriteta nad drugima. NE idite na hiruške zahvate srca, kičme, ili leđa tokom ovog perioda. Lav je fiksni znak i projekti započeti kada je mesec u ovom znaku obično traju.
Magijska dela vladana Suncem jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Devica

Zdravlje, bolest, opšte dobro, stvari koje zahtevaju preciznost i perfekciju, higijena, prehrana, biljke, vitamini, vojska, odeća, radno mesto, kolege, radovi bele magije i lečenje za druge, služba drugima. Stvari koje uključuju detalje. Bolnice, lečenje, medicinske profesije, institucije, birokratija, činovništvo, pažnja na detalje. Devica teži promeni. NE idite na hiruške zahvate creva, anusa, ili sistema za varenje tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Merkurom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Vaga

Dobro vreme za započinjanje ljubavnih veza, brakova, partnerstva svih vrsta ili za bacanje čini da se osigura uspeh ili da se podstaknu ove stvari. Mir, diplomatija, pregovaranje, legalni predmeti, rad sa dvoje ljudi, ugovori, sposobnost uticanja na ljude da učine stvari koje želite lako i mirno. NE idite na hiruške zahvate bubrega ili nižih leđa tokom ovog perioda. Najbolje za ljubavne čini.

Mesec u Škorpija

Ovo je jedan od najboljih znakova za crno magijska dela. Osveta, mržnja, izbacivanje, razotkrivanje tajni, čini smrti, hirurgija, transformacija, opsesija, čist seks, okultno, tamnija strana stvari, ekstremi, istraživanja, proterujuće čini, završavanje stvari trajno, smrt i umiranje. Ovo je najmoćniji i najintenzivniji od svih mesečevih znakova. Tajne, podmukle, i skrivene operacije, snaga volje, drastično uništenje. Poput svog suprotnog znaka Bika, Škorpija je obično trajna. NE idite na hiruške zahvate karlice, reproduktivnih ili seksualnih organa tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Plutonom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Strelac

Religija, Univerziteti, putovanja, više obrazovanje, kockanje, dobra sreća, dobro za ceremonijalnu magiju, najbolje za belu magiju, izdavanje, sport, priroda, zakon. Izvođenje nečeg velikog. NE idite na hiruške zahvate kukova ili bedara tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Jupiterom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Jarac

Kada je mesec u Jarcu, ovo je još jedan izvanredan period za crno magijska dela. Depresija, nemilosrdnost, izopačeno iskorišćavanje ljudi, dugo-trajni ishodi. Časti, društveni položaj ,odgovornost, autoritet, struktura, postavljanje dugo-trajnih ciljeva i planova za budućnost. NIJE dobro vreme da tražite usluge od osoba na vlasti. Magijska dela i čini koje sadržavaju odlaganje vremena ili su trajne, razarajuće, manipulišu ljudima, poslovanjem, proterujuće. NE idite na hiruške zahvate kostiju/skeletnog sistema, zubi, ili kolena tokom ovog perioda. Ovo je ’’okrutan’’ mesečev znak.
Dela vladana mračnom planetom Saturn uspevaju tokom ovog perioda.

Mesec u Vodolija

Prijatelji, grupe, platonske veze, društvo, struja, rad unutar kovena, kompjuteri, tehnologija, individualnost, originalnost, sloboda, nezavisnost, čovečanstvo, anarhija, neočekivano, grom iz vedra neba, genijalnost, otkrovljenja, ciljevi i ideali, šokiranje ljudi. Ovo je najbolji mesečev znak za čini nezavisnosti i razbijanje ograničavajućih situacija. Sloboda i dolazak na svoje. NE idite na hiruške zahvate listova ili zglobova tokom ovog perioda.
Dela vladana Uranom uspevaju.

Mesec u Ribe

Otrovi, droga, samo-razaranje, prevara, tuga, depresija, izolacija, ludilo, veoma duboke duhovne stvari. Dobar u uspehu sa meditacijama i svim duhovnim težnjama. Čini za obmanjivanje ljudi, tajne, podvale, ranjivost. Tajni neprijatelji, izmenjena stanja. Ovo je jedan od najboljih perioda za dovođenje stvari kraju, naročito kada je mesec u 20-30 stepeni znaka (postarajte se da nije u praznini hoda). Duhovno lečenje može da se izvodi. NE idite na hiruške zahvate stopala tokom ovog perioda.