0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tata ne pije alkohol uopšte (nj otac je bio težak alkoholičar i tata se zarekao da nikada neće biti kao njegov otac jer je pretrpeo užase od njega kada se ovaj napije) 1 čaša piva kada je neka proslava i to je to, max (ne sme ni zbog lekova) Tata znači pored srca (3 bajpasa, 1 pejsmejker) ima visok pritisak, visok šećer (ne spušta mu se ispod 12) jedan bubreg je skoro otkazao (ima cistu preko 10cm) a drugi je oslabljen jako (male ciste oko 1cm, pun) mokri ko protočni bojler zbog nekih lekova, stolica mu je regularna, tu nema problema. A najnoviji problem je što ima nesvesticu i to ne samo kada hoda, već i kada sedi i kada leži / spava. Znaš i sam da ne smem puno da navaljujem da se zove hitna pomoć, jer on odmah krene da pa se Duda jako uznemiri (a i ona je dovoljno povilenjala zbog metereopatskih problema) pa se evo preganjamo "na finjaka" od jutros šta da radi
Vidim ja nešto se malo piše na bla bla,a ono ekipa se prešaltala na ovu teMilicu ljudi dragi,radite i trošite energiju i nema depresije i ostalih ludorija,provereno.
Ne spominji mi manicnu depresiju, zbog nje sam bila u bolnici Ps nadam se da ce se brzo oporaviti!
Rece mi nocas da izlazi u petak iz bolnice, pa mi dodade: ajde Veselo Veselo nije to strasno nista, bice bolje etc (luda ko i ja, sta ces) Ej, danas je super
Boooooze boze sa cim se ti hranis Ma ja sam danas u Manicnoj Depresiji odoh da vidim da li mogu da letim kao pTica...sad cu ja to! Hophop i
Ajoj Nadam se da će oporavak brzo i dobro da ide