0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ne kvaris to je to... Tvoja kombinacija govori prvenstveno o jakom intelektu i pravilnom koriscenju tvojih mentalnih kapaciteta. Imam običaj da se rasipam na sve strane, jer me svašta zanima i onda ne stignem ono glavno da odradim što je prioritet.Radim na tome da ovu svoju naviku promijenim.Imas dara za vodju i mislim da mozes da budes odlicna za neki privatni posao. Osmica ti daje andjela cuvara, i mozes da budes verovatno zatecena kako ti u odsudnim momentima dodje neka visa sila da te izvuce. Ovo sam x puta osjetila, baš tako, anđeo čuvar.Bioritamska sedmica daje bistrocu, a s obizirom da je iz 5 i 2 pojacava znacenje i dodaje intuiciju u svemu tome. Ono sto je nedostatak da mozes da budes veoma zaje...a kad se naljutis Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka, hehe. Mogu dosta toga da istrpim, ali kad mi pukne film, auh.Meni bliska osoba ima kod 538 (04.01.1974.) i dosta smo slični. Jedina razlika što ja odluke donosim više na bazi osjećanja (što nije uvijek dobro), a on je oličenje razuma (poklekne ponekad, razumije se, čim je sa mnom ).Hvala puno, Vladarka.
Vladarka, ako imas vremena da meni pogledas, kod 718.Datum rodjenja 05.02.1981.Hvala.Ako ne kvarim koncept teme. U suprotnom se izvinjavam, brisite post.
Kombinacija 4 i 8, jeste zapravo i i prica o karmi koju si povukla, sa oceve strane jer je 4 - otac...Milsim da daje velike prepreke u zivotu, ali isto tako i nagradu ako se zaista pridrzavas asketskih pravila saturna...Ne mislim da ono od cega bezis da te prvo stigne, vec te stigne i sta oces i sta neces ali se stoicki izboris sa svime jer imas snagu jednog diva...U datom trenutku dodje sve na svoje, i godine nagrade...po tebi je to bila ova, pa ce 2017. da ti donese promena 2018. sudbinsku ljubav ili cak ponovno rodjenje deteta...e sad ovo je skolski, a ti slobodno pisi na pp ili ljubavnoj num.sta te zanima...vidim pises o spasoju na nekim temama o ljubavi tj horarnoj...
Ovo su uzasno intuitivni ljudi, koji su stare duse i moguce da im je ovo zadnji zivot na zemlji...Trostruki /Pluton odgovara umetnicima, spijunima i svim onim zanimanjima koja su neoubicajena, i imaju odgovornost za mnoge ljude. Ovo je kod koji nikako ne prima tudje savete i samo tera po svome. To je po meni njima najveca mana. Imaju i zadatak u zivotu da pobede porok, ili neko tako veliko iskusenje. Jedan od karmickih zadataka im je i ljubav, zato i treba da mnogo energije uloze u odnos sa drugima. Moraju da rese sve tri devetke koje su date ljubav, posao u simbolici , i porok/iskusenje inace....Ne bi bilo lose da ostavljate ceo datum...ima razlike...
Sta kazete za kod 999? upravo sam izracunala meni bliska osoba ima ovaj kod, i posto sam ja malo subjektivna mogu samo reci vrlo neobicna i posebna osoba, onako to bi bilo objektivno. kakav je sud numerologije za ovaj kod, samo me ukratko zanima?