Autor Tema: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori  (Pročitano 82489 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anoid*

 • Moderator
 • *Drugar iz komšiluka *
 • ***
 • Poruke: 624
 • Reputaciona snaga: 2900
 • Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!Anoid is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #263 poslato: 05. Mart 2015. 14:19:51 »
Ja sam 4 u licnom, pa nemam problema sa zdravljem, hvala Bogu, mislim da su mi najslabija tacka kosti, periodicno se javljaju bolovi u kicmi i kolenima, mada jos uvek nisam zavrsila kod lekara. Mada, s obzirom da sam vrlo nehajna i bas ne vodim racuna, ne bi me cudilo da me stignu razni problemi.
:)

Van mreže zora*

 • TA Urednik
 • * Svraća na kafu *
 • ****
 • Poruke: 349
 • Reputaciona snaga: 481
 • zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #262 poslato: 05. Mart 2015. 11:19:35 »
1
JEDINICA

Jedinicom vlada Sunce.Takođe je i pod uticajem Marsa, planete koja vlada prvim zodijačkimznakom Ovna.

Kada je boritamski broj – daje brzinu u razmišljanju, impulsivnost, avanturistčki duh, naprasitost, ekstrovertnost. Ove osobe zrače nekom unutrašnjom energijom, pozitivnim duhom, lideri su i vole da se nameću.

Kada je generacijski broj- sklonost opekotinama, visokim temperaturama, lupanju srca, glavoboljama, neuralgijama, upalama nerva, problemi sa ušima, očima, kičmom, srcem, krvotokom, oscilacije krvnog pritiska. Odrasli su kao jedinci i kada to nisu, prilično razmaženi i dobijaju napade besa dok ih neko u tome ne zaustavi. Hiroviti i samovoljni. Mogući psihički problemi u vidu histerije.

Kada je lični broj - jak lični magnetizam, energičnost, osoba poseduje jako energetsko polje može biti nesveni „energetski vampir”. Oni su pokretači događaja, puni inicijative, volje za životom, teško ih je ubediti da nisu u pravu, uporni, idu do kraja bez obzira da li će nekog povrediti. Dobri su sportisti u svim delatnostima u kojima se traži hrabrost, odlučnost. Nikada ne odustaju od cilja, uporni i često ljuti ako im se neko suprotstavi. Poseduju ličnu harizmu, nesvesno koriste lični šarm u svakoj prilici. U ljubavi zahtevni, nestalni, ulaze nesmotreno u ljubavne avanture, mogu u nastupu ljubomore napraviti scenu, razvesti se ili počiniti preljubu. Važno im je da ih drugi cene i da su u centru pažnje, a to postižu na način koji odgovara bioritamskom broju.

Među jedinicama najjače su sledeće kombinacije brojeva.

1-9-1, 5-5-1, 9-1-1. Ovih kombinacija se treba čuvati,posebno prve i treće,spadaju u opasne osobe.Na jedinicu ima uticaja i Mars preko znaka Ovna koji je prvi zodijački znak.

Slavne JEDINICE ( lični broj):

Endi Garsija, Elizabet Harli, Lind Evandđelista. Šon Koneri. KejtVinslet, Holi Hanter, Nikolas Kejdž, Rejčel Vajs. Šakira Mubarak, Svoja Loren.

2
DVOJKA

Dvojkom vlada Mesec. Osim Meseca kao drugi zodijački znak Bika, na njim mogu imati uticaja i šestice koje su pod uticajem Venere i trojke koje su pod uticajem Jupitera.

Kada je bioritamski broj – osoba je veoma sugestibilna, nesigurna, strepi od materijalne neizvesnosti. Voli da se drugima nađe pri ruci, saosećajna i voli da se bavi humanitarnim radom. Zainteresovana za okultno i misticizam. Nežna duša.

Kada je generacijski broj- pate od lošeg varenja, problema sa zadržavanjem vode u organizmu, stomaka, razne bolesti mogu da ih zadse zbog lošeg imuniteta, menjaju stalno telesnu težinu, mršave ili se goje. Treba da se pripaze da ne uzimaju previše alkohola. Uticaj majčine genetike je veliki. Trebalo bi da nauče kako da od roditelja izvuku ono najbolje, nasleđuju osobine po ženskim precima, babama, ili liče na majčinog oca ili imaju temperament očeve majke.

Kada je lični broj -. ovo su senzibilne osobe, intuitivne i sklone misticizmu, učenju, sticanju novca, ali nisu materijalisti. Intelektualne, radoznale i osećajne. Na njih je lako uticati. Mogu patiti od strahova. Trude se da drugima budu na usluzi, veoma su dobre kao osobe ali stalno menjaju raspoloženje, teške za okolinu. Najjače kombinacije su 9-2-2 i 2-9-2. Dobri su medijumi.

Slavne DVOJKE (lični broj) - Omar Šarif, Ešli Džad, Orlando Blum, DženiferEniston, Kenet Brana, Meg Rajan, Kejt Mos, Gvinet Paltrou, Džesika Lang, Dejvid Bekam

3
TROJKA

Trojkom vlada Jupiter. Na trojke ima velikog uticaja i petica koja je pod uticajem Merkura, vladaoca trećeg zodijačkog znaka Blizanaca.

Kada je bioritamski broj -pričljive, nepouzdane, šarmantne, mladolike, muzikalne, stalno u pokretu, intelektualno radoznale, dobro govore strane jezike.

Kada je generacijski broj- slaba pluća, bronhije, šake, jetra, pad imuniteta, moguće povrede usled brzine, liče na ujake, tetke, psihički nestabilne, često idu iz plača u smeh.Sklone upalama, problemima sa žuči.

Kada je lični broj - impulsivne, zaljubljive, vole da uče, da putuju, okrenute parapsihološkim istraživanjima, filozofiji, religiji, umetnosti, imaju jaku intuiciju. Kreativne, inspirativne, talentovane, ne umeju da rukuju s novcem, lako ga troše, lako ga zarade, rođeni predavači, pisci, umetnici.

Najjače kombinacije su 1-2-3. 3-9-3 i 9-3-3. 6-6-3 spadaju u najlepše i najtraktivnije trojke.

Slavne TROJKE (lični broj) – Amalija Vorner, Kevin Kostner, Bruk Šilds, Odri Hepbern, LajamNison, DženiferLopez, Dženifer Garner, Džodi Foster, Melani Grifit, Selin Dion

4
ČETVORKA

Četvorkom vlada Saturn. Takođe na njih ima velikog uticaja Mesec koji vlada četvrtim zodijačkim znakom Raka, Venera i Jupiter koji su egzaltirani u ovom znaku preko šestice kojom vlada Venera i preko trojke kojim valada Jupiter.

Kada je bioritamski broj – deluje sumorno i vrlo ozbiljno, ali to je samo privid. Veoma odgovorna, i rasterećuje se stresa upravo kroz dobru komunikaciju. Odlična kao prijatelja ako se ne oseti ugroženom, tada postaje opasna, povučena i spremna na osvetu. Prividno trepeljiva, u stvari pomalo bojažljiva.

Kada je generacijski broj- imaju težak život,vuku porodično nasleđe u vidu bolesti ili su opterećene porodicom, roditeljima. Pate od stomaka, od reumatizma, sklone povredama, melanholiji, često lome kosti.Genetika po majčinoj liniji.

Kada je lični broj- Mnogo rade,vredne su marljive i sve postižu teško.Na njih se mogu svi pouzdati, jer neće nikoga da iznevere. Vezane su za porodicu, dobri organizatori, patriote, često posvećuju svoj život višim ciljevima. Dobri organizatori. Teško je nazreti njihova prava osećanja. Čeznu za mirnim porodičnim okruženjem, harmoničnim odnosima, a to teško postižu.

Kombinacije 4-9-4 i 2-2-4 prolaze kroz mnoga iskušenja.9-4-4 prolaze kroz teške periode u životu.

Slavne ČETVORKE (lični broj) – Medlin Stouv, Pamela Anderson, Amanda Pit, BredPit, Demi Mur, Dejvid Duhovni, Deril Hana, Džulijan Mur, Donald Tramp. Hulio Iglesijas, Klint Istvud, Rupert Everet.

5
PETICA

Peticom vlada Merkur. Petica je takođe pod uticajem jedinice koja vlada Suncem vladaocem petog zodijačkog znaka Lava.

Kada je bioritamski broj – stalno u pokretu, mladoliki, prilično detinjasti, ali zato što ne vole odgovornost, osim kada oni reše da se nečega prihvate, onda su veoma uporni, despotski nastrojeni prema okolini.Ide im od ruke matematika, arhitektura, dizajn, vole da su u centru pažnje, mogu biti muzikalni i odlični pregovarači. Retko urade nešto na svoju štetu, osim u mladosti.

Kada je generacijski broj- nasleđuju slab neurovegetativni sistem, neuroze, neuralgije, prblemi sa želudcem, srcem, crkulacijom, šakama, artritis, bolovi u malim zglobovima, pluća i bronhije, aritmije.

Kada je lični broj - maštoviti, slobodoumni, vole da putuju, da imaju punu slobodu nad svojim izborom, i mogućnošću da prave izbor u životu. Estete sa smislom za dizajn, muziku, film.U ljubavnom životu nestalni, teško im je da budu verni, šarmeri koji stalno privlače pažnju okoline.

Najtalentovanije su osobe pod kombinacijom 7-7-5 a najupornije 5-9-5.Kombinacija 9-5-5 se ponaša najdespotskije od svih petica.

Slavne PETICE (lični broj) – Denzel Vošington, Sijena Miler, Ava Gardner, Džeremi Ajrons, ,Kira Najtli, Isabel Roselini, Entoni Kvin, Gari Kuper

6
ŠESTICA

Šesticom vlada Venera ali i Merkur preko petice koji je vladalac šestog zodijačkog znaka Device.

Kada je bioritamski broj – često ne uspevaju da kontrolišu događaje i pored najbolje volje da organizuju svoj život, desi se nešto zbog čega oni svoje potrebe podređuju drugima. Sebe smatraju žrtvom oklonosti, često se zaljubljuju u nekoga samo zbog njegove lepote, sklone flertu.U ljubavi odane.

Kada je generacijski broj- bubrezi, tiroidna žlezda, venski sistem, pluća, slab imunitet, hormonski poremećaji, kod žena posebno, kožni poremećaji.

Kada je lični broj - najlepše osobe su pod vlašću broja 6. One su požrtvovane, zaljubljive, talentovane za umetnost, medicinu, imaju jak smisao za estetiku. Vole porodicu, dom i veoma su privržene ali pošto im je ljubav najvažnija, može se desiti da imaju dva braka, da budu prilično konfuzne u ljubavi. Ne umeju da se postave kako treba.

Najupornije su kombinacije brojeva 9- 6 -6 i 6 -9 -6,vrlo odgovorne i jako požrtvovane.

Slavne ŠESTICE (lični broj) – Maraja Keri, Kristofer Voken, Keri Grant, Džad Lou, Goldi Houn, Ben Aflek, Estela Voren, Majkl Kejn, Džoni Dep, Greta Garbo, Antonio Banderas, Brus Vilis

7
SEDMICA

Pod vlašću su planete URANA ali i Venere jer vlada sedmim zodijačkim znakom Vage i pod vlašću Saturna koji je egzaltiran u Vagi.

Kada je bioritamski broj – originalne, nepredvidive, kreativne, pune ideja, plahovite, naprasite, samovoljne, intuitivne, intelektualne, zaljubljive, idealisti.

Kada je generacijski broj- nervni sistem, povrede, cirkulacija, upala tetiva, erupcije, osipi, zaboravnost, sklonost povredama.

Kada je lični broj - intelektualne, interesantne, mistične, nervozne, zatvorene u sebe, često menjaju raspoloženja, imaju jaku intuiciju, mnogo se žrtvuju i troše u braku,vezi, teško podnose rastanke, bore se da zadrže osobu koju vole, mada se često i u braku osećaju usamljeno i neshvaćeno.

Najjače kombinacije su 9-7-7 i 7-9-7

Slavne SEDMICE (lični broj) – Dajan Kenon, Princeza Dajana, Edi Marfi, Đina Dejvis, Fara Fosit, Mel Gibson, Ema Tompson, Martin Šin, Naomi Vots, Nik Nolt, Robert Vagner, Sindi Kraford.

8
OSMICA

Osmicom vlada planeta MARS, ali i Pluton preko znaka Škorpije, osmog, zodijačkog znaka kojim vlada, kao i petica zbog Merkura, koji je egzaltiran u Škorpiji.

Kada je bioritamski broj – hedonisti, opušteni, u stvari prilično samovoljni, lako dolaze do novca, skloni lenjosti, vole laskanje, imaju sudbinsku zaštitu i tako se osećaju. Nisu naročito požrtvovani, osim ako nisu jako motivisani. Veliki zavodnici, ali ne mnogo uviđavni i osećajni.

Kada je generacijski broj- opasnost od povreda oružjem, problemi sa debelim crevnom, donjim delom stomaka, trudnoćom kod žena ili prostatom kod muškaraca.

Kada je lični broj -8.- ove osobe imaju jaku volju, vole novac, uživanja, umeju da budu agresivne, poseduju neku vrstu zaštite, imaju utisak da im se ništa ne može dogoditi, mogu biti nasilne, sanožive, nametljive, materijalisti.Često su veliki zavodnici, ali prilično sebični. Poseduju magijske moći i mogu da zavedu koga žele što svesno, što nesveno.

Najjače kombinacije su: 9-8-8- i 8-9-8.

Slavne OSMICE ( lični broj) – Lara Flin Bojl, Kortni Lav, Izabel Ađani, Grejs Keli, Ben Stiler, Bjanka Džeger, Enrike Iglesijas, Gregori Pek, Sandra Bulok, Hali Beri, Olivije Martinez.

9
DEVETKA

Devetkom brojem vladaju NEPTUN i PLUTON. Istovremeno i Jupiter preko trojke ima velikog uticaja na devetku jer je vladalac devetog zodijakog znaka.

Kada je bioritamski broj – odana, srdačna, voli da vodi glavnu reč, naporna u svojoj upornosti, voli da čini drugima uslugu, svadljiva, često ljutita, pravedna.Egocentrična, voli da putuje i da se stalno stručno usavršava.

Kada je generacijski broj- pad imuniteta, infektivne bolesti, bolesti od vode, žutica, mononukleoza, nasledne bolesti, često dobijaju pogrešne dijagnoze. Mogu imati burne simptome koji se nikada više ne pojave.Problemi sa stopalima i plodnošću.

Kada je lični broj – zatvorene ali plemenite, dostojanstvene, tajanstvene, moćne, obrzovane, uporne, tvrdoglave, niko ih ne može pomeriti s puta. Mogu biti svađalice, polemičari, imaju jaku unutrašnju snagu.

Najjče kombinacije su 9-9-9. 1-8-9.

Slavne DEVETKE (lični broj) – Monika Beluči, Brižit Bardo, Džnifer Grej, Harison Ford, Ed Haris, Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Šeron Stoun.

skinuto sa sajta: http://astrozenit.com/horoskop/numerologija/karakteristike-brojeva/

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18558
 • Reputaciona snaga: 15707
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #261 poslato: 05. Mart 2015. 11:10:36 »
Obasjana,
sto se tice broja 9....
moja mama ga ima - 3+9=3
i zaista sam uverena da ona , kao sto kazes,

| "kao takvi se radjaju u nekoj porodici jer ih odlikuje i humanost pa da ociste neka porodicna prokletstva itd.)"

Zivot joj je upravo takav, kratko i jasno receno!!

Van mreže Obasjana Suncem :)*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1028
 • Reputaciona snaga: 1071
 • Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Pod Suncem Ljubavi :)
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #260 poslato: 05. Mart 2015. 10:57:45 »
Kad vec pominjes 9 i 4...zanimiljivo mi je kod uporednih kako ta 4ka zajednicka ne uspeva skoro nikad osim kod onih parova koji imaju preko 40 god, brak, decu iza sebe (jos idealno ako rade zajedno neki posao)
A devetka zajednicka je sarenolika, npr za zajednicki 999 mi je cudno kako se spoje a kamoli da ostanu po 20 god u braku. Dok cuveni 369 je po knjigama najidealniji spoj :)
Mislim da cu ipak da otvorim novu temu pod naslovom uporedne brojke :)

Predpostavila sam da je 4 za genetiku, al nisam znala za 9ku, znam da je 4 takodje problem sa parnim organima (bubrezi, jajnici itd...)koji organi su 9?

Ni za 4 ni za 9 se ne zna za organe... Uglavnom pisacu o mom misljenju opsirnije kad budem imala vremena sad sam dosla na brzaka, uglavnom i kroz 4 se prozimaju geneteske bolesti... 4 daje problem sa kostima, dakle, zubima, kicmom, zglobovima, ali i sa ligamentima, kosom, kozom, srcem itd sve zavisi kakav je i sam spoj...

Odlicno ti je pitanje, znam i ja osobe sa 999 i sa 4 u spoju gdje imaju dug i uspjesan brak, a tu se zapravo gleda i slaganje duhovnh brojeva, prije svega i sam pocetak stupanja u vezu ili brak (pozeljan datum stupanja u isti) al i kompatibilnost imena i prezimena... Numerologija je zaista opsirna iako se to na prvu loptu tako ne cini, samo kad bi nabavila knjige iz svih ovih oblasti posebno iz horarne numerologije (ona mi je zanimljiva) mada pretpostavljam kako se radi... Otvaraj temu slobodno, pisem kad budem mogla. Puuunooo pozdrava. <3 :*

Daaa, Groficeeeee 8 imaju jake Andjele Cuvare al vjerovala ili ne i ostali brojevi posebno 9 (posto su to stare duse iliti duse koje su se puno puta reinkarnirale i imaju puno isksustva al i zasluga, i upravo kao takvi se radjaju u nekoj porodici jer ih odlikuje i humanost pa da ociste neka porodicna prokletstva itd.)... <3 <3 <3
<3 Život je radost, ispunjena prekrasnim iznenađenjima. Moj život je sreća, napunjena ljubavlju, veseljem i prijateljstvom. Biram ljubav, sreću i slobodu, otvaram svoje srce i dopuštam da lijepe stvari uđu u moj život. <3

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18558
 • Reputaciona snaga: 15707
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #259 poslato: 04. Mart 2015. 10:58:17 »
Grofice, sta povezujes sa suncem u strijelcu i mjesecom u vodoliji.
osobe su humane, sa tom pozicijom
a, taj mesec u vodoliji je sa velikom ljubavlju prema ljudima, altruizam je naglasen, pa ma koje rase bili, posebno je zastitnicki i naklonjen siromasnima
strelac je po meni jedan od kvalitetnih znakova, optimistican i sa pogledom u buducnost
skrenusmo sa teme ;) <3

Na mreži Plava Orhideja*

 • Niko nam ne moze ucinit koliko mozemo sami sebi
 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 4104
 • Reputaciona snaga: 5888
 • Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!Plava Orhideja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Niko nam ne moze ucinit koliko mozemo sami sebi
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #258 poslato: 04. Mart 2015. 10:38:49 »
Grofice, sta povezujes sa suncem u strijelcu i mjesecom u vodoliji.

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18558
 • Reputaciona snaga: 15707
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #257 poslato: 04. Mart 2015. 09:28:52 »
Meni je fascinantno to sto se sa 9- skrivaju problemi zdravlja, nisu odmah vidljivi,
a to je TACNO- imam primer moje mame...
slucajno je otkriven problem debelog creva i dobrocudnog tumora koji je bio bas veliki, to je zaista bilo skriveno.

Obratila mi se za pomoc, tj. analizu kuce jedna humana zena, poslala podatke
i sad vidim da je njen numero kod
24.11.1971
8+9=8
I ona ima skriven problem zdravstveni, i pise mi da je imala kancer, i izlecila se!!Ima te andjele cuvare te dve 8- jer je dobrodusna...humana, ..i zamislite ima sunce u strelcu, a mesec u vodoliji!!!
link
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1344282-srbijo-placi-ona-je-sve-dala-siromasnima-a-sada-nema-krov-nad-glavom-foto-video

Van mreže Vladarka*

 • Numerolog
 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1269
 • Reputaciona snaga: 1621
 • Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!Vladarka is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • duboko plavo more....
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #256 poslato: 04. Mart 2015. 08:20:13 »
Kad vec pominjes 9 i 4...zanimiljivo mi je kod uporednih kako ta 4ka zajednicka ne uspeva skoro nikad osim kod onih parova koji imaju preko 40 god, brak, decu iza sebe (jos idealno ako rade zajedno neki posao)
A devetka zajednicka je sarenolika, npr za zajednicki 999 mi je cudno kako se spoje a kamoli da ostanu po 20 god u braku. Dok cuveni 369 je po knjigama najidealniji spoj :)
Mislim da cu ipak da otvorim novu temu pod naslovom uporedne brojke :)

Predpostavila sam da je 4 za genetiku, al nisam znala za 9ku, znam da je 4 takodje problem sa parnim organima (bubrezi, jajnici itd...)koji organi su 9?

Van mreže Obasjana Suncem :)*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1028
 • Reputaciona snaga: 1071
 • Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Pod Suncem Ljubavi :)
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #255 poslato: 03. Mart 2015. 21:29:50 »
Da, obrati paznju na genetiku ali i ovako, redovno se kontrolisi... Nije mi namjera da te plasim ni nista, u svakom slucaju ostavila sam recept za dobro zdravlje tako da moze svako od nas da ga primjenjuje, uz konstantno jačanje imunig sistema i doktori ti neće trebati (bar što se tiče nekoliko grana interne medicine...). <3 :))) :*
<3 Život je radost, ispunjena prekrasnim iznenađenjima. Moj život je sreća, napunjena ljubavlju, veseljem i prijateljstvom. Biram ljubav, sreću i slobodu, otvaram svoje srce i dopuštam da lijepe stvari uđu u moj život. <3

Van mreže zora*

 • TA Urednik
 • * Svraća na kafu *
 • ****
 • Poruke: 349
 • Reputaciona snaga: 481
 • zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Godisnje Prognoze - pitanja i odgovori
« Odgovor #254 poslato: 03. Mart 2015. 20:48:02 »
Kako i ja imam 9 u kodu i to mi je generacijski broj, znaci da obratim paznju na genetske predispozicije ili sam pogresno shvatila?