0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/2537689-numerologija-izracunajte-licni-godisnji-broj-i-saznajte-sta-vas-ceka-u-2017meni je 3Broj 3 – Socijalizacija, komunikacija, kreativnostU ovoj godini na videlo izlaze sve stvari koje ste ostvarili u prethodnoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to da će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.U ovoj godini trebalo bi da provodite više vremena u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a zauzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to bi trebalo da radite do besvesti!
pa donosi promenljivost...cak mogu i ja da ti potvrdim isto i kod mene je bil ostresa doduse sreca pa je kratko trajalo...i zaista prekidosmo u godini sest...tada je naisao neko potpuno nov
1999 godina broja 5 sam usla u vezu sa mladjim tipom. mi je na Dsc u Jarcu.Tip je .2008 mislim da sam ponovo nastavila fax.Puno sam radila.Ali ljubavno mislim da je bilo stresa pa smo u god broja 6 i prekinuli.Videcu za ovu.
Meni su odlicna, jer sam imala mnogo posla, samim tim i mnogo para...stalno u pokretu - merkur...jbg donela mi rastavu iz braka...lepo sam se osecala krajem godine, jer mislim da moze da se poveze sa jakim merkurom u natalu...eto vidis gde ti merkur pa malo povezes
Ove godine sam u god 5.Tacnije 583.Secam se da mi je Vladarka pre 2 god rekla da je kraj.2017 i pocetak 2018.god idealan za ljubav.Kakva su vasa iskustva sa god broja 5?