Evo, mnogi numerolozi smatraju da smo vec u oktobru u novim "solarima" tj godisnjim prognozama...
Po meni se pokazalo da treba delicmicno uzimati i jeddno i drugo u obzir, jer na primer licno kod mene traju brojke do isteka godine, ali se umanjuje snaga aktuelnog broja i oseca vibracija novog.
S obzirom da je 2016. godina Devetke, veoma lako cemo da sracunamo svoj godisnji broj.
Evo kome je naredna godina
jedinica vazi sledece :
Ona donosi nov početak, u svakom slučaju kao nov životni ciklus koji nam nudi uspešne i nove poduhvate. U astrologije ovo je

. Dobra je za poslovne prilike kao i za pocetak veze koja bi cak vodila ka braku.
Onome ko je u godini
dvojke moze da donese odlaganja i blokade. Sve mora iz nekoliko puta. Sudbinska godina pa od licnog koda i zavisi kakva ce biti godina. Na emotivnom planu - nikakav vas uticaj i izbor. Sudbina vas dovodi pred svrsen cin
U godini
trojke na ljubavnom planu moze da se desi velika ljubav, ali to je veza prolaznog karaktera. Uglavnom je povoljno za trudnocu. Donosi dobro za obrazovanje kao i za putovanja. Srecan ishod svakog poduhvata (Nenina prodaja stana je savrsen primer za ovo)
Skolski za
cetvorku kazu da je najteza. Moja malenkost, a i vecina ljudi postane roditelj u ovim periodima. U zavisnosti od licnog koda (natalne karte tj polozaja Saturna) zavisi kako cete izneti na plecima ovu godinu. Ako umete da postujete saturnovo geslo - red, rad i disciplina onda mozete da dozivite uspeh i nagradu. Dobar je za zaposljavanje u drzavnim institucijama. Takodje je dobar za nekretnine. Donosi brigu o clanovima porodice.