zvoncica i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nina i VanjaEvo Vanja reče da je u godini broja 6 ako sam dobro povatala post (ako nisam ispravi me) imala gubitak majke to je ono što izmedu ostalog njoj godina broja 6 donosi. Promjena unutar obitelji, odlazak...e sad svi smo mi samo ljudi pa nam je puno lakše vidjeti i prihvatiti lijepe stvari
zasto mi je onda godina 6 bila ocajna , ta je trebala da bude ultra zabavna Hvala ti Uhy, bas cu da obratim paznju na to sto kazes
Citat: Uhy.O 17. Februar 2013. 09:43:01Nataly Godišnja numerološka prognoza radi se na period OD ROĐENDANA DO ROĐENDANA.Bez obzira što je bioritamski broj kao takav konstanta, jer rercimo osoba koja je rodena 1,1 puni novu životnu godinu sa promjenom kalendarske a netko ko je rođen primjerice u Maju tek od tada ulazi u svoju novu životnu godinu bez obzira što je nastupila nova kalendarska godina.Hmmm onda bi po ovom trebalo da sam tek usla ui godinu 7 ...Uhy ajde ako nije problem reci mi u kojoj sam godini , jer ako racunam od januara do januara onda bi trebalo da sam godina br 8 a ne 7 , dok bi 7ca lepo opisala stanje od prosle godine.Nina ti si u godini broja 7. I sve mi se čini da će tebi osim ulaganja u samu sebe kako poslovno tako i duhovno biti dom i obitelj na prvom mjestu, iako su moguća poslovna napredovanja budi pažljiva u potpisivanju bilo koje vrste papira (poslušaj vlastitu inticiju koja ti je bogom dana i vjeruj sebi. Datum rodjenja je 09.11.1985. Tnx
Nataly Godišnja numerološka prognoza radi se na period OD ROĐENDANA DO ROĐENDANA.Bez obzira što je bioritamski broj kao takav konstanta, jer rercimo osoba koja je rodena 1,1 puni novu životnu godinu sa promjenom kalendarske a netko ko je rođen primjerice u Maju tek od tada ulazi u svoju novu životnu godinu bez obzira što je nastupila nova kalendarska godina.