Autor Tema: Izražajni Broj  (Pročitano 3852 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kocka je bačena*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 634
 • Reputaciona snaga: 6517
 • Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Izražajni Broj
« Odgovor #6 poslato: 04. Mart 2014. 17:13:17 »
He,i meni je izražajni broj 6 a Venerica u  Škorpija  X-)
Baš ja!

Đavo me vuče na tu stazu,a ispred mene stari dobri izlizani drum...


Van mreže mila2013*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 185
 • Reputaciona snaga: 296
 • mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!mila2013 is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Izražajni Broj
« Odgovor #5 poslato: 04. Mart 2014. 15:43:11 »
I meni je 6,jos  Venera egzaltirana u  Ribe.Bas se pronalazim u opisu
Natal

[url=htt

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Izražajni Broj
« Odgovor #4 poslato: 04. Mart 2014. 10:06:58 »
IZRAŽAJNI BROJ


IZRAŽAJNI BROJ 6

Šestica je broj harmonije i ljubavi. Nju očarava lepota, blagost, ljudska dobrota. Ona je pristalica tolerancije i vernosti, kao što isto očekuje i od suprotnog pola. Ovo je broj i fatalnih žena koje su osvajale i najmoćnije muškarce. Znale su da ih podčine sebi i da zauvek zagospodare njihovim srcima. One su voljene, poštovane i poželjne u svakom okruženju. Šestica je broj koji svojim nosiocima aspektuje jedinstvenost i neponovljivost u svakom pogledu.

Brojem 6 vlada Venera  i kad jos na to dodam da imam i   Venera  u  Vaga <3 <3 <3 <3
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Cor Scorpionis*

 • Gost
Odg: Izražajni Broj
« Odgovor #3 poslato: 03. Mart 2014. 20:44:04 »
Izrazajni broj 1, sve je tacno, i najvise problema zbog svoje dominantnosti sam imala u ljubavi. :D

laborant 55*

 • Gost
Odg: Izražajni Broj
« Odgovor #2 poslato: 29. April 2013. 12:24:21 »
ma ko mi je ovako lijepo uredio tekst, ljubi ga tetka ehehehh  :heartshape: :heartshape: :love5:

laborant 55*

 • Gost
Izražajni Broj
« Odgovor #1 poslato: 28. April 2013. 21:11:04 »
IZRAŽAJNI BROJ

:karo:
Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i Vaša
emotivnost reflektuje kroz izražajni broj. Ovaj broj oslikava skrivena osećanja,
kao i ono čemu stremite u partnerskim odnosima.
 
Izračunava se kada se bioritamskom broju doda lični broj.
 
Na primer

Neko je rođen 3. 12. 1962. godine, onda je:
 
Dan rođenja: 3

BIORITAMSKI BROJ

3 + 12 = 15 = 1 + 5 = 6  /dan + mesec/

GENERACIJSKI BROJ

1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9  /godina/

LIČNI BROJ

bioritamski + generacijski = 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6

IZRAŽAJNI BROJ

bioritamski + lični broj = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3
 
 
IZRAŽAJNI BROJ 1

Ovaj broj pripada izuzetno nezavisnim i impulsivnim osobama. U sentimentalnim vezama one su sklone krajnostima koje se direktno odražavaju na njihovu emotivnost u pozitivnom ili negativnom smislu. Sebi uvek biraju partnera nad kojim mogu da dominiraju. Međutim, kada dominacija nestane, tada se javljaju problemi i najčešće dolazi do raskida veze. Budući da je jedinica veoma jak izražajni broj njegovi vlasnici uglavnom se dobro nose sa svojim autoritetom, tako da su ovakvi ekstremi veoma retki.

IZRAŽAJNI BROJ 2

Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti. S obzirom da ne mogu da žive same kompromisno rešenje nalaze čak i u vezama sa neadekvatnim partnerima. Ali u takvim situacijama dobro se snalaze tako što se prilagođavaju i čine često ustupke suprotnoj strani. Dvojke su veoma otvorene prema svojoj okolini kojoj rado otkrivaju svoje emocije. Zadovoljavaju se i sa najmanjom pažnjom voljene osobe, koja im daje podstrek da se za njenu ljubav bore do kraja.

IZRAŽAJNI BROJ 3

Izražajni broj tri pripada umetničkim dušama koje maštovitost, inspiraciju i nesvakidašnjicu prepliću čak i kroz svoj emotivni život. Sa njima je uvek prijatno, jer ličnu pozitivnu energiju rado razmenjuju sa drugima. Kao partneri su veoma emotivni i strastveni. Kada su zaljubljeni ne smeta im da budu u senci suprotnog pola, jer za njih je ljubav sentimentalna igra. U suprotnom one joj se ne predaju. Svaka monotonija guši u ovim osobama ljubavni zanos, a samim tim i interesovanje za dalji opstanak. Tada se okreću i odlaze bespovratno u nepoznatom pravcu.

IZRAŽAJNI BROJ 4

Osobe koje pripadaju ovom broju sklone su flertu i kratkotrajnim vezama. Ali to su posledice njihove nesigurnosti, zatvorenosti i ranjivosti. Urođeni strah od ostavljanja čini ih vrlo nepristupačnim i rezervisanim. Međutim, kada prihvate neku osobu, istog momenta sledi velika transformacija njihove ličnosti. Onda postaju najvernije, najplemenitije i najtolerantnije. U tom slučaju njihov partner može slobodno da se opusti, jer će kraj sebe imati jednu izuzetnu ličnost.

IZRAŽAJNI BROJ 5

Petica kao izražajni broj pripada osobama koje stalno lebde u oblacima ljubavnih snova. Vole slobodu, putovanja, pustolovine i sve drugo što je lepo i neobično. Poseduju nesvakidašnji šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zavode energično i strasno, što je u direktnoj vezi sa njihovim temperamentom. Kada konačno osvoje pravu osobu onda se smiruju i bivaju joj verni do kraja života. Ovo je najkontradiktorniji broj, jer predstavlja i slobodu i nezavisnost, i odanost i privrženost.

IZRAŽAJNI BROJ 6

Šestica je broj harmonije i ljubavi. Nju očarava lepota, blagost, ljudska dobrota. Ona je pristalica tolerancije i vernosti, kao što isto očekuje i od suprotnog pola. Ovo je broj i fatalnih žena koje su osvajale i najmoćnije muškarce. Znale su da ih podčine sebi i da zauvek zagospodare njihovim srcima. One su voljene, poštovane i poželjne u svakom okruženju. Šestica je broj koji svojim nosiocima aspektuje jedinstvenost i neponovljivost u svakom pogledu.

IZRAŽAJNI BROJ 7

Osobe sa ovim brojem su tajnovite, povučene i veoma zatvorene. Teško pokazuju svoja osećanja i veoma su misteriozne za suprotni pol. Možda mnogima sedmica deluje nezainteresovano i ravnodušno. Ali u biti nije tako, jer se u njima krije lavina emocija koje ne mogu da se zaustave kad se pokrenu. Tada sedmica nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer one kad vole to je onda prava i bezuslovna ljubav koja ne može da se pronađe ni kod jednog drugog broja.

IZRAŽAJNI BROJ 8

Osmice su veoma odane, osećajne i privržene. Svoje emocije nikada ne skrivaju i veoma su rečite kada ih pokazuju. Njihova privlačnost se veoma pozitivno reflektuje preko intelekta i snažne ličnosti, koja kao magnet deluje na suprotni pol. Osmice ne tolerišu neverstvo i ne praštaju preljubu. Uvek prve prekidaju neuspelu vezu, bez obzira na partnerova stav i mišljenje. One su vrlo principijelne i nikad se ne vraćaju starim ljubavima.

IZRAŽAJNI BROJ 9

Osobe sa izražajnim brojem devet su dobronamerne, širokog duha i savremenih shvatanja. Nisu posesivne, ali su osetljive na neuzvraćenu ljubav. Poseduju dobru intuiciju koja im znatno pomaže u pronalaženju pravog partnera. Ovo je jedini broj koji voli odabranu osobu zbog onoga što ona jeste, ili bolje rečeno, devetka se može osvojiti samo pravim ljudskim kvalitetima. Ona nije koristoljubiva i emocije uvek stavlja iznad materijalnih interesa. Za nju ljubav nije samo zajednički život već mnogo više od toga.
 

Numerolog Minja Jasmina
 
http://www.facebook.com/numerolog.jasminaii
 
Izvor: Astro portal