Autor Tema: Milos Tarabic - Prorok (kremansko prorocanstvo)  (Pročitano 553 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18564
 • Reputaciona snaga: 15708
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Milos Tarabic - Prorok (kremansko prorocanstvo)
« Odgovor #3 poslato: 21. Jun 2013. 08:27:30 »
Malo sam pogledala fiksne zvezde, koje ponekad znaju da daju tacan, i kratak opis zivota osobe...
medjutim, ni tu se ne nazire Tarabiceva vidovotost...
Mozda datum rodjenja nije tacan...?

Fiksne zvezde u natalnoj karti Tarabica:

Spica- Sa Marsom: omiljenost, uspeh u društvu, dobro rasudjivanje i brzo odlučivanje ili žestina u raspravljanju, krutost, delimična ili izražena glupost.

Acrab- Sa SA - operz,samoistraživanje,obmane,napredne ideje,ponosan na dom,gubitak od vode ili vatre,dobitak kroz brak,nekoliko dece,dug život

Sadelmelik- Sa ME - okultizam i istraživanje,dobro za prijateljstva,uspeh u velikim poslovima,gubici kroz sluge

Dschubba- Sa SA - kolebljivost,jake strasti,zle navike,loše društvo,odbačenost od porodice,nekoliko nesrećnih brakova,rana smrt omiljenog deteta,smrt od tuberkuloze

Deneb Kaitos- Sa VE - rezervisanost,strastvenost,mnogo tajnih ljubavi


Alpheca-je magnitude 2,3 stepena, I nalazi se na 12 st. 18 minuta skorpije-
Sa UR - sebičnost,mentalne aflikcije i nasilje posebno na kraju života,psihičke moći,patnja kroz okultizam,mnogo lažnih prijatelja,malo nasledstvo kroz dosta teškoća,gubici od zakona,tuga kroz decu (nekad pokazatelj usvojene dece),opasnost od nasilne smrti

Skeat- Sa Jupiterom: mnogo putovanja, gubici zbog zakona, prijatelja ili rodjaka, opasnost od hapšenja.

Arkturus- Sa Marsom: omiljenost, mnogo prijatelja, znatna dobit, koja se neće sačuvati zbog rasipnosti. Ako je u prvom, sedmom, devetom, desetom ili jedanaestom polju horoskopa

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18564
 • Reputaciona snaga: 15708
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Milos Tarabic - Prorok (kremansko prorocanstvo)
« Odgovor #2 poslato: 21. Jun 2013. 07:59:25 »
Koje li planete mogu prikazati njegovu sposobnost da vidi unapred?
Ima 5 planeta u vodi, ali to nije dovoljno...mozda vidite neki konkretni pokazatelj?
Sta mislite?

Swiss*

 • Gost
Milos Tarabic - Prorok (kremansko prorocanstvo)
« Odgovor #1 poslato: 21. Jun 2013. 00:14:42 »
MILOŠ TARABIĆ

 :karo:

>>> Dok je bio dete, Milos Tarabic se ni po cemu nije razlikovao od ostale dece ovoga kraja. Tek kasnije, u decastvu, primecivali su kako cuti, izdvaja se od seoskih drugova, zatvara u sebe i udaljava cak i od svoje blize porodice. U letnjim mesecima najradije je bivao sa velikim stadom ovaca, gore, na planini Tari. U Kremna ne bi silazio ni kada su najveci praznici, prilikom kojih se okupljalo citavo selo, narocito mladi. Tek poneki put bi obicnog, radnog dana, ali samo po mraku, sisao sa planine da uzme cistu preobuku, pa bi se jos pre izlaska sunca vracao na Taru. Zimske dane provodio je sam, izbegavajuci bilo kakvo drustvo.

U dugim januarskim i februarskim vecerima izlazio bi iz kuce u duge setnje do obliznje borove sume, u kojoj je nekada ostajao i po nekoliko casova.

Kao da nije osecao zimu, niti strah od vukova.

Ovakvo Milosevo ponasanje zabrinjavalo je ostale ukucane, bracu i sestre, a narocito majku, pa su ga, zbog toga, cesto zapitkivali sta radi u sumi i kako se ne boji studeni i kurjaka? Na ta pitanja obicno je davao kratke odgovore: "Da mi je zima - nije, jer me griju zvijezde." Ili: "Nece me vuci, i oni su bozje ovce."

Voleo je jedino da razgovara sa svojim mnogo mladjim kumom, tadasnjim bogoslovom, Zaharijem Zaharicem, koji mu je postavljao slicna pitanja i kritikovao ga sto se ne zeni. Milos bi mu, kao i drugima, davao iste odgvoore. Govorio bi da je on vencan sa nekim drugim carstvom, koje nije ovozemaljsko, te tako nece ni Bogu da kvari red.

Na pitanje mladog Zaharija zasto toliko vremena provodi sam u sumi, Milos bi odgovorio:

"Vidis, moj kume, Zarija, ja ti tamo u gori gledam...Gledam, sve vidim i cujem...Tako doznajem sta ce biti sa svima nama, ovijem narodom i ostalim svijetom...Kako ja to sve gledam i cujem, ne umijem ti ovijem jezikom objasniti...Ne znam koju rijec da nadjem."

Inace, ko ga ne zna, ne bi ga ni po cemu razlikovao od ostalih ljudi. Iako gorstak, imao je neobicno blag izraz lica, ali istovremeno i odlucan. Ostavljao je utisak veoma bistrog coveka, a vazio je za najvrednijeg u selu. Ono sto su ostali seljani radili po nekoliko casova, Milos je bio u stanju da zavrsi za nepun cas. <<<

Natalna Karta bez sata rodjenja


Ako vas interesuje o "Kremanskom Prorocanstvu",
kliknite ~> OVDE <~