0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
jel tko od vas čitao u novinama da Srbija leži na zlatu a nemate sredstava za iskop ??!! hehhe ljudi organizirajte se ko u americi prošloga stoljeća, i bacite se u kopanje
naravno...samo nova garnitura ljudi s osjećajem za vrijednost vlastitog naroda i baštine može podići i moju i vašu državu...ove koji su trenutačno na vlasti treba iskorjeniti što prije i više maknuti , jer je bilo dosta krađe i vlastitog bogaćenja na leđima jadnih ljudi, spali smo totalno na prosjački štap, samo se trgovački centri otvaraju a tvornice koje bi stvarale se uništavaju i gase....strašno...jedva čekam neko novo doba da dođe, pametni ljudi da se stvore, inteligentni i školovani za ta mjesta na čelu države...jer potencijal za uspjeh imamo i vi i mi...vaša zemlja na bogatoj rudi a moja na turizmu i ugostiteljstvu
e pa da izgleda da je to baš buduća sigurnost vaše zemlje, tako da vaša država stvarno ima perspektivu da se izvuće iz loše situacije u kojoj je danas...dakle samo treba sačekati trenutak kad će se to nešto pokrenuti da zemlja živne i krene u totalno novom smjeru
Ehh moja ti, Srbija (istocna-timocka kraina) je od uvek lezala na Zlatu i Srebru i Bakru, al kao sto se zna drzava nema toliko sredstava da bi ta iskopavanja zapocela pa su sad platili strance da provere koliko bi po toni iskopane zemlje dobili zlata na odredjnim zlatonosnim podrucjima!A inace Srbija kao drzava je na 20 i nekom (od prilike, nisam siguran) mestu po Rezervi zlata u svetu a i srebra sto je cini drzavom koja ipak ima buducnost! To ce ova mladje generacije koje su juce rodjene da iskoriste pozitivno jer se danas piprema teren za buducnost koju ja necu docekati al mi nije zao jer znam da ce te generacije koje budu stasale biti pametnije od ovih danasnjih fosila koji nikako da odu vec jednom sa cela drazave!Primetio sam da kormilo drzave Srbije uzimaju generacije '70 i '71 sto me raduje jer me bas zanima sta ce to moja Generacija da donese Srbiji u buducnosti
utorak je, 13. avgust...dobro jutro drustvo evo i jedan vic za pocetak dana sa osmehom.. TESTTokom posete mentalnoj ustanovi, jedan novinar je pitao direktora te institucije kako odvaja ljude koji bi trebali ostati u ustanovi, a koji ne."Pa, imamo jedan mali test. Napunimo kadu vodom i zamolimo pacijenta da je isprazni, s tim što mu damo na raspolaganje čajnu kašičicu, čašu i praznu kofu.""Aha, razumem. Normalna osoba bi upotrebila kofu, jer je veća od kašičice i čaše?!?""Ne, normalna osoba bi otčepila kadu...Da li želite krevet kraj prozora ili...??"