0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Joj, postideces me Ljudi sa jakim su osobe sa cvrsto izgradjenim stavovima. Pouzdane, na koje mozes ad se oslonis. Dosadni ali postojani. Slusala sam jos davne 2002. Duska Savica kako opisuje buduceg partnera na TV Art, zeni koja je bas imala u VII polju. Bas tim recima - ima svoj auto, stan i sl. Kao fol, to ti je ozbiljan tip, pa odatle to ide. Kod moje drugarice je taj koja je u XII polju, pa otud je ovaj bio sa drugom kad su se prvi put sreli. Kad su se smuvali, ona je imala decka kojeg je ostavila bukvalno sutra.nadji knjigu 360 pandorinih kutija da zaokruzis celinu, posto vidim na solarima da ti super ide...Inace u prilog idu i muskarci sa u , posto se smatraju najnevernijima. Nemoj samo da se istripujes, posto je jedno u muskom a drugo u zenskom horoskopu.
Nasla sam na nekoliko meste, posto je muskarac gotov proizvod - ima svoj posao, stan, auto a ponekad i zenu ...hahahaKoliko se meni cini najjaci pokazatelj da je neki muskarac zauzet jeste . znam zenu ciji je muz bio zauzet visestruko kad su oni poceli da izlaze, i sama se hvali : sve sam mu to ja razjurila!
Je l inace kada je upleten u pricu da muskarca koji je zauzet?Inace to sad 1. put cujem pa me zanima...Sto se tice posla,da u pravu si previdela sam da ima aspekte za umetnika.Inace ako si pratila natalne karte koje je Nena postavljala na temama ovih dana Pogodi ko sam velika vecina karata je imala na vrhu VI polja,i uglavnom se ispostvaljalo da su karte umetnika,sto muzicara,sto glumaca,sto iluzionista i madjionicara.
Nešto sam vidjela u natalu nešto sam skroz fulila bit će bolje
-Da, muza je upoznala preko posla, on je tada bio zauzet (SA) pa kad je raskinuo s tom nekom oni su se "smuvali".Naravno, to se dogadjalo spontano jer je ona za taj period od 2 godine, produzila zivot ne razmisljajuci o njemu.Ono sto je jos simpaticno u njijhovoj prici jeste da njih dvoje lice I on je umetnik.-Ima ona SO u lavu u II - to je veeelika ostvarenost u poslu, ribe na MC na 12, stepenu pa jos NE u VI opozicija VE-Kreativnost joj daje MO trigon VE, kao i SO u lavu...-U braku ima trzavica, dugo su bili u vanbracnoj zajednici i doneli odluku da ipak stave svoj odnos na papir.