0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Vladarko, a kada je počela veza između njih?Sa u 4. kući ume da da rani gubitak oca, kao i nedobijanje nasledstva. Ve u 12. kući ne ume da odoli iskušenjima, bilo koje vrste. Sa Saturnom u 4., to je moglo da da loše priče o njoj, ali JU ublažava stvar.
Može li biti da njen suprug ima problema u prijateljstvima sa drugim ljudima, naglo pucaju, iznevjere ga i sl. A ovaj u njegovom derivatnom 12. opozicija u njenom 12?
Ja mislim da je muza upoznala preko posla...Vladar DESC (prirodni vladar X polja-posao,karijera) a nalazi se u (prirodni vladar VI polja -posao,radno okruzenje) u njegovom X polju... Takodje njoj je vldara ASC u a ovaj dispozitor...Slazem se da je verovatno patila u ljubavi,zbog aspekta a i vladari V i VII polja...Inace,brak ce biti sklon krizama,jer ne valja kada su vladari V i VII u losem aspketu,dodatno dispozitor im je u sa i ,ali zbog ovog brak ima tendenciju da potraje...Sto se tice posla,meni deluje kao da ce posao raditi od kuce-vladar VI i X na vrhu IV,a sve to u dispozitor u -deluje mi kao da ce se baviti cuvanjem dece porodica ili negovanje starih lica (povezanost i )E,sad ako povezam da muza upoznaje prkeo posla,a bavi se negovanjem ljudi,moguce da upoznavanje ipak ima neke veze sa kucom,domom,porodicom (ne mora konkretno njenom)...Pogodih li sta?
Da li je kasnila sa brakom zbog Saturna u sedmoj i kvadrata na Veneru ili je suprug stariji, porodičan, perfekcionista? Neodlučna kada treba nešto konkretno poduzeti. Tajnovita po pitanju ljubavi, nagli prekidi veza, ali i puno strasti kao i puno igre i flerta u ljubavi, puno iluzija, prevara, razočarenja, laži, puno patnje, emocionalnih gubitaka, veliki unutašnji sukob po pitanju očekivanja u ljubavi zbog ove Venere u Blizancima a Saturna u sedmoj, takva suprotnost .... Veliko zadovoljstvo i ispunjenje kroz brak koji se morao desiti jer Raku je to nasušna potreba, porodica ... Da li upoznala supruga preko svoje porodice, preko oca i sl.? Da li potiče iz skromne porodice, u finansijskom smislu, bilo je nekih diplomata ili državnih službenika u porodici? Dom je uredan, bez mnogo detalja, ... Veliki individualista, kosmopolita i čak sklonost vanbračnim zajednicama zbog ovog Mjeseca u Vodoliji? Da li je napustila rodno mjesto radi studija u inozemstvu, studij fizike, elektrotehnike? Puno putuje radi posla, puno kontakata, da li je posao sa stranicima u pitanju? Izražena kreativnost, individualnost u poslu, sklonost umjetnosti ... Ja sam sa sličnom postavkom u horoskopu bibliotekar a ovo bi mogao biti, i pored ovog Urana, i novinar, pisac i sl. Divan odnos sa majkom, pa možda i sa svekrvom, ... Da li su im se porodice poznavale, iz istog su mjesta, ...Ako sam lupala izvinite.Možete li samo napisati šta je po zanimanju ova osoba pošto je horoskop sličan mom?
na vrhu je IV kuce,pa ima mnogo veci uticaj na IV polje nego na III
Ja sam ovdje gledala u trećoj ...