0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja mislim da je muza upoznala preko posla...Vladar DESC (prirodni vladar X polja-posao,karijera) a nalazi se u (prirodni vladar VI polja -posao,radno okruzenje) u njegovom X polju... Takodje njoj je vldara ASC u a ovaj dispozitor...Slazem se da je verovatno patila u ljubavi,zbog aspekta a i vladari V i VII polja...Inace,brak ce biti sklon krizama,jer ne valja kada su vladari V i VII u losem aspketu,dodatno dispozitor im je u sa i ,ali zbog ovog brak ima tendenciju da potraje...Sto se tice posla,meni deluje kao da ce posao raditi od kuce-vladar VI i X na vrhu IV,a sve to u dispozitor u -deluje mi kao da ce se baviti cuvanjem dece porodica ili negovanje starih lica (povezanost i )E,sad ako povezam da muza upoznaje prkeo posla,a bavi se negovanjem ljudi,moguce da upoznavanje ipak ima neke veze sa kucom,domom,porodicom (ne mora konkretno njenom)...Pogodih li sta?
Slazem se i sa ovim,mada nisam ja spomenula da ce doci do razvoda,jer bi za ovako nesto,trebalo malo dublje analizrati kartu,prvenstveno odrediti kakva je ona kao osoba...Tacno je da daje okrenutost porodici,ali u je sklon tome da samo pokupi stvari i ode ...pozitivno je sto je (kao vladar IV i dispozitor ) u ,pa ce joj deca i porodica biti vrlo bitna, ali defitnivno brak inklinira krizama tokom vremena ,jer njoj ce s vremena na vreme proraditi ovaj u ,pa ce biti pitanje porodica ( ) ili sloboda ( )
I ja sam htjela da napišem da neće biti lako u braku, ali zbog ove inkonjukcije - Mjesec, jer je Saturnov utjecaj na Mjesec u lošim aspektima vrlo težak, a ovdje je vladar sedme, još kad vidim kvadrat Urana i Mjeseca, iz pete koja govori u atmosferi u braku ... napetost, nervoza ... ali može da trpi radi porodice puno, radi djece isto ...
Za šta tačno bravo, bilo je prevare?
Citat: Anoid juče u 17:43:43MA u 7. kući, kad ga otvorim u horarcima a imam i jedan natal sa tim položajem: prevara, partner ima nekog drugog. Skoro pa nepogrešivo. Samom natusu da određenu dozu paranoje i "svi su protiv mene"razmišljanja.Citat: Kocka je bačena juče u 18:06:59I ja mislim da je u ovom braku postojala mogucnost prevare...Generalno ne bas skladan brak,jer pored Marsa u VII polju,vladari ASC i DESC Sa90°Sunce.... Bravo
Nisam radila rektifikaciju,jel znaš možda ti nešto o tome?sumnjam da je 21h pravo vreme,pošto je mati imala komplikovan porodjaj.