0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.
Sada sam jako radoznala Kojim znacima je omedjena ova moja vesela kombinacija???Mislim brojevi su u simbolici kojim znacima....Dal su dobri za zivot pod starost
Ovo je dosta inteligentna kombinacija, ali moze dati nervozu i nestrpljenje zbog toga sto dva vetropirasta i dinamicna broja kao sto su 5 i 7 su zaustavljena od 2, koja daje odlaganja i blokade, pa je jedna nemirna priroda prinudjena da ceka.Svakako mi se svidja jer je ovo divna godina kada je ljubav u pitanju. Sada je vreme da sretnes pravu ljubav u godini 63...mozda se upoznate u aprilu pa do veze dodje u majuDa li si sama ili u vezi?
Ovo je moj kod draga,nije zajednicki...nisam znala da ces tako shvatiti
u slucaju da su jaki brojevi numeroloski,a astroloski planete koje vladaju brojevima nisu,znacaj same kombinacije brojeva malo znaci
Jesam, ako se savetnik ministra smatra najvećim dometom u karijeri. Ja pucam na više i bolje uvek.Uvek su predamnom novi ciljevi, ne zadovoljavam se mrvicama. Želim i znam da zaslužujem samo najbolje .
Moze misljenje za kod 865?Kakve su mogucnosti?
Pa mora da se reprogramira tvoj stav u glavi...ne znam ko to radi theta iscelitelji, terapeuti...mora da se kopa, jer je to genetski od predaka...daj ceo datum eto me posle 22h, moram veceru da postavim
Hvala na odgovoru Istina je da sam jako nervozna iako prikriveno, ne iskaljujem.na okolinu....Inace sam sama, nemam.emotivnog partnera....Mislis da bi se mogla otkloniti blokada koja postoji ?? Pitam radi eventualnog postizanja nekih ciljeva zivotnih