0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.
bavi li se neko brojevima...2019 godina meni donese promene...cela je 291... ima da se nesto zavrsi emotivno,to bi bile one komplikovane i toksicne emocije koje su me pratile prethodne 3 godine...polazem veru u novu pricu sa nekim novim u toku godine...
Uporedna cetvorka je broj koji je daleko lakse ostvariti u zrelim godinama.Na primer jedan od vas vec ima zivot iza sebe (brak, decu, razvod...) ili je jedan mnogo stariji134 je bas cesta karmicka spona, ne mora da znaci da slabeveoma je vazno da se gleda ko kolko godina ima, taj neki psiholoski profil sta on hoce kakava zena mu odgovaraE sad ako ti osecas tako jaku vibraciju, iz mog iskustva u radu s klijentima, i mnogih ljudi u mom okruzenjuako si iskrena u osecanjima (da nije samo supstitut za prazan hod u tvom zivotu) to je OBOSTRANO!I ne treba ti nikakav uporedni Nije ovo losa kombinacija, on sam po sebi je 268...jer lepuskast, harizmatican? Da znas da ima veoma izrazeno sesto culo!
Iz iskustva znam da zene, sa ovim kodom itekako imaju uspeha u karijeriA nekako su im ti muskarci jos uspesniji. Da ima u tom kodu itekako izgleda za pravog muza, mada mi treba ceo datum