Autor Tema: DUHOVNI BROJ (dan rođenja)  (Pročitano 14347 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Primal*

 • Gost
Odg: DUHOVNI BROJ (dan rođenja)
« Odgovor #31 poslato: 08. Februar 2015. 15:14:58 »
28
Volite osjećaj neovisnosti. Vrlo ste ambiciozna osoba i potrudit ćete se oko ciljeva koje želite postići, no problem vam je što vam za sve treba ohrabrenja od drugih. Uvijek tražite njihova odobrenja i poticaje. Dovoljno ste jaki i za vođu ali ipak najboljeradite u grupama gdje ističete svoju sposobnost za timski rad. To vam dobro dođe jer vi volite započeti posao i onda ga ostaviti drugima. Niste zainteresirani kako će završiti. Nemate problema sa planiranjem jer ste izuzetno analitični i vama niti sitni detalji nisu nevažni. Problem vam nastaje kada trebate obavljati rutinske poslove i to duži period vremena. Tada postajete frustrirani i nezadovoljni. Ako vi imate ideju, sve ćete napraviti da je ostvarite i nikome ne dopuštate da se petlja u vaš posao niti da pravi izmjene. Imate izumiteljski um koji je potrebno što više iskoristiti da bi postigli što više uspjeha i što bolje se materijalno se osigurali. Uživate u pokazivanju svoje ljubavi. Kada nekoga volite tu ljubav ćete mu na tisuće načina pokazati. Mana vam je što vas se vrlo lako može izbaciti iz takta i tada postajete jako ljuti i nervozni.

Od reči do reči tačno :)

Van mreže Obasjana Suncem :)*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1028
 • Reputaciona snaga: 1071
 • Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!Obasjana Suncem :) is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Pod Suncem Ljubavi :)
Odg: Duhovni broj
« Odgovor #30 poslato: 07. Februar 2015. 23:19:32 »

Osobe rodjene 4, 13, 22 i 31. u mesecu
Život ovih osoba je prepun iznenadnih dešavanja, neočekivanih promena, komplikacija, koje velikim delom i same izazivaju, te im se savetuje da se usredsrede na postizanje lične ravnoteže i da iz svega izvuku maksimum. Poseduju odredjeni stepen konvencionalnosti, ali sa izraženom željom ka spoju sa inovativnim principom, usled čega nailaze na odredjeni otpor i protivljenja ljudi sa strane. Ovo su borbene osobe, izražene inteligencije i sposobnosti apstraktnog razmišljanja, koje svakom životnom zadatku pristupaju suviše ozbiljno, usled čega njihova psiha u manoj ili većoj meri trpi. Reakcije su im brze i ponekad ishitrene. U poslu su, kao i životu uopšte, maksimalno predane i odgovorne, ali pošto su veliki individualisti, najveće uspehe postižu u privatnoj delatnosti. Idealne profesije su nauka, mediji, primenjena umetnost, astrologija, i uopšte sve što ima veze sa inovacijama. Obično su dobro situirani, medjutim uvek postoji neka vrsta kašnjenja i problema u sticanju novca. Skloni su ulaganju i trošenju, te se za njih nikad ne može reći da će imati novac na gomili. Njihove emocije su veoma intenzivne, mada tako na prvi pogled ne deluje. Veliki su humanisti i borci za pravdu, često stavljaju sebe u drugi plan, žrtvujući se zarad nekog višeg cilja. Intuitivni potencijal ovih osoba je veoma izražen i bazira se na sposobnosti dobrog tumačenja simbola. Stoga ove osobe, mogu biti jako uspešne u oblasti ezoterije, posebno u astrologiji, tumačenju snova, tarota.

Sve je tacno osim ovoga da bih bila dobar Astrolog, ali zato imam interesovanje i snage da je i dalje ucim i da se oprobam u Vedskoj Astrologiji (makar za svoju dusu da znam).  :heartshape: Raduje me ovo za privatan biznis, tezim tome uveliko samo da se pokrenem vec jednom (a to kad spoznam malo bolje svoju svrhu, mislim da mi je kasno za alternativnu medicinu koju volim vise od svega). :love: :srce:
<3 Život je radost, ispunjena prekrasnim iznenađenjima. Moj život je sreća, napunjena ljubavlju, veseljem i prijateljstvom. Biram ljubav, sreću i slobodu, otvaram svoje srce i dopuštam da lijepe stvari uđu u moj život. <3
https://postimg.cc/image/dok4r02z1/

daneta*

 • Gost
Odg: DUHOVNI BROJ (dan rođenja)
« Odgovor #29 poslato: 20. Januar 2015. 16:00:32 »
meni se svidja ovo receno za 5. u mesecu...volim promene i posao u pokretu,ne volim sputanost ...jedino slabo putujem...

Beskrajnost55*

 • Gost
Odg: DUHOVNI BROJ (dan rođenja)
« Odgovor #28 poslato: 20. Januar 2015. 13:26:59 »
Za moj broj 5 i nebi rekla da je doista istina sto pise u tekstovima :)

Van mreže boninika*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 49
 • Reputaciona snaga: 0
 • boninika has no influence.
 • Pol: Žena
 • Volim te dugo,duže od vremena duže od večnosti
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #27 poslato: 17. Februar 2012. 18:44:16 »

 :srce: :cicmic: ://:


6. u mesecu

Ljubitelj ste porodične  atmosfere i doma i vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene ovog datuma u mesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim delom izgubiti samopuzdanje. Imate  prijatan  glas koji se može školovati i uvežbati, a vas, svakako, zanimaju muzika i umetnost. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, lepota, muzika ili scena, tu zasigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor. :balon1:

Van mreže andjelikadepeures*

 • * Svraća na kafu *
 • ***
 • Poruke: 420
 • Reputaciona snaga: 83
 • andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!andjelikadepeures is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #26 poslato: 03. Februar 2012. 21:14:34 »
Citat
7
Jako ste intuitivne osobe pa je zato za vas meditiranje nešto posebno. Volite raditi sami u svom miru. Ne volite ostavljati poslove nedovršenima. Što vi počnete raditi može se već smatrati završenim. Vi ne vjerujete osjećajima stoga vam se osjećajne osobe čine čudnima i nepredvidljivima. Nikako ne razumijete osobe koje na glas govore o osjećajima i uz to se rastapaju. Vaši osjećaji su duboko u vama i teško će netko doprijeti do njih. Kada se vežete za nekog vi mu se potpuno posvetite. Tada za vas ne postoje drugi. Nikad vam ne bi palo na pamet prevariti partnera. Ali, možda bi bilo bolje da partneru pokažete i osjećaje. Tako će se i on biti sigurniji u vas, a i veza će sigurno napredovati.


ta sam :)
Citat
7 - Ti si individualac i voliš analizirati
Tražiš smisao u svemu i često te interesiraju tajanstvene i duhovne teme te imaš izvrsnu intuiciju. Preosjetljiv/a si na kritike. U ljubavi tražiš puno nježnosti i fizičkih kontakata, ali i vremena samo za sebe.

Citat
ROĐENI 7, 16. ili 25. DANA BILO KOG MESECA

Imate izražene mentalne sposobnosti, pa nikad ne krećete u akciju dok dobro ne promislite. Ukoliko ste rođeni 7. krasi vas izražena intuicija, tražite smisao u svemu i interesuje vas oblast duhovnog života. Rođeni 16. su individualisti, kojima prilagođavanje nije jača strana. Veliki strana. Veliki ste perfekcionista i najbolje se snalazite u nauci ili tehnici. Za vas je smisao života otkriti nešto novo. Ako ste rođeni 25. posedujete veliki stvaralački talenat, analitična ste i racionalna osoba koju uvek inetersuju samo složeni zadaci. Dobri dani su 7, 16 i 25.

Citat
7. u mjesecu

Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Budući ste po prirodi druželjubivi prema onima koje ste već upoznali, s vama se ipak nije lako družiti jer ste isključivi i svojeglavi. Neodoljivo vas privlači znanost, ali volite i mistiku i okultno. Volite istraživati i davati sudove o svemu. Veoma ste osijetljivi i senzitivni. Dobro je da uvijek pratite svoje osjećaje.


ima istine, poprilichno :)


Swiss*

 • Gost
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #25 poslato: 03. Februar 2012. 00:33:32 »
17 u Mjesecu

S vremena na vrijeme, razlike u vašem ponašanju mogu biti čak i zabrinjavajuće. Ćudljivi ste ali su vam obitelj i voljene osobe uvijek na prvom mjestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju financije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami a da detalje prepustite drugima. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.

Ovo podebljano, skoro pa tacno do daske hehehe a ostalo....neznam, mozda kasnije kad postanem materijalista i ciljevi mi budu bili egocentricni itd al sad..."nisam odavle" :lol: a da sam uvek svorc...nikad, uvek mi dodje od nekle- pa hajde da tako gledam na "financije" :lol:

Van mreže zora*

 • TA Urednik
 • * Svraća na kafu *
 • ****
 • Poruke: 349
 • Reputaciona snaga: 481
 • zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!zora is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #24 poslato: 01. Februar 2012. 22:43:25 »
29. u mjesecu

U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji vas može dovesti pred publiku, jer ste idealista sa jakim osobinama vođe. Na nesreću, često ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek "jako dobro", a loše uvijek "veoma loše". Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas uvijek nije lako pratiti. Interesi izvan profesionalnog opredjeljenja mogu vas smirivati i pomoći vam da nađete unutrašnju ravnotežu. Potrebno vam je da se umjetnički izražavate, možda kroz glazbu, slikarstvo ili pisanje. Mogao bi vam se u životu desiti veliki uspjeh, ukoliko ostali rasporedi brojeva budu s tim usaglašeni.

jos nisam poznata, ali ko zna.......mozda i bude od mene nesto!!!

laborant 55*

 • Gost
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #23 poslato: 01. Februar 2012. 13:52:44 »
hmm....ja sam malo zbunjena, jer za broj 5 nekako neznam baš dali me dobro opisuje, jer moj posao je isključivo vezan za rutinu, i na jednom mjestu, zato ovo o putovanjima neznam kako bih uključila u sebe, hmmm ko zna možda završim i negjde drugdje nevezano za moje radno mjesto, promjena sturke, jedino dolazi u obzir, e ovo za slobodu to svakako stoji... :D

Na mreži uranija*

 • Savetnik
 • * Podstanar na Forumu *
 • ***
 • Poruke: 3514
 • Reputaciona snaga: 13410
 • uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!uranija is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • zivot je lepsi sa nadom u bolje sutra
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #22 poslato: 01. Februar 2012. 09:01:09 »
za broj 19 sve sto sam procitala,sve je tako,zanimljivo...pa cak i ono da se moram stisati,jer covek od mene ni jutarnju kafu ne moze da popije,recimo moj dragi,kad otvori oci on u narednih sat i po ne progovara,a ja ,odmah... :rolf: