Autor Tema: Licni ili sudbinski brojevi (Kako izračunati svoj lični broj? )  (Pročitano 24747 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #7 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:33:41 »
LIČNI BROJ ŠEST

govori o unutrašnjem skladu, harmoniji i humanosti. To ukazuje da ste osoba puna duha, ljubavi prema svetu, porodici, prirodi. Imate smisla za estetiku i po prirodi ste idealista. Šestica je šarmantan tip, duhovita i draga osoba, iz koje zrači lepota - prosto izbija neka toplina iz nje. Ipak, niste baš srećni, jer vam je suđeno da budete birani, da imate najmanje uticaja kod izbora partnera, zbog čega ćete biti u situaciji da trpite. Svi vaši planovi vezani su za porodicu kojoj posvećujete veliku pažnju. Pazite da ne postanete žrtva porodice, jer tome sami doprinosite da bude tako. Previše se angažujete, čak i kada se to od vas ne traži. Puni ste ljubavi za prijatelje i sve koji vas okružuju, zbog čega ste rado viđeni u društvu.

Šest ili Šestica je univerzalni prijatelj i pravi porodičan tip. Pažljiva je i ljubazna prema svojoj porodici - ona najbolje razume i oseća porodične probleme, (i najviše ih ima). Šestice su vezane za kuću, porodicu i roditelje, pa i kada ih napuste održavaju kontakte. Oni veruju svojim prijateljima i porodici, do naivnosti. Zbog svog profinjenog ukusa, lepog ponašanja i pažljive i plemenite prirode popularni su i omiljeni. Vole društvo i ne mogu dugo da žive same.

Šestice su privlačne, mladolike, otmene, plemenite, lepo govore, vole luksuz, umetnički nastrojene i profinjenog ukusa. Lako privuku pripadnike suprotnog pola koji ih uglavnom vole i poštuju. Neumerene su kada se opuste i troše više no normalno. Društvene su i imaju prilike u životu da sretnu divne ljude. Vole sve što je lepo i da putuju. Iz nje zrači neka toplina tako da uvek naiđe na dobar prijem, i uvek lako nađe posao.

Samoljubiva je, zaljubljena u sebe, narcisoidna. Preterano pazi na svoj fizički izgled i nastoji uvek da bude prikladno obučena. Ne voli ružnoću, nečistoću, neurednost, prljavštinu, haos, neorganizovanost i nered. Mesto gde živi voli da redovno održava, da sve bude čisto i uredno. Voli da uređuje i ukrašava svoj dom, sobu, radno mesto, okolinu. Voli da sve odiše harmonijom.

A najviše voli svog životnog partnera, decu, ili osobe sa kojima živi i daje sve od sebe da im ugodi. Ne voli svadljivo društvo i ne izaziva prepirke. Ako je neko izazove, ona jednostavno pobegne i uvek je spremna na kompromis. Šestice su taktične, te bez smišljenog napora mogu mnogo da saznaju o tuđim brižljivo čuvanim tajnama.


Neki kažu da je lenja, ali ona se ne žuri i ne srlja. Ona uvek razmisli pre nego što kaže ili nešto uradi - malo više razmišlja. Ali to je zato što kada pogreši, ona ne bi znala da iznađe izlaz, pa je za narodnu: "polako, ali sigurno". Zato je nemojte nikada požurivati, jer uvek kada radi brzo, ona to pokvari ili pogreši. Ona voli mir i ne voli da joj se neko meša u posao koji je započela. Ta miroljubivost se odnosi i na to kada nešto zahteva od drugih: nikome ne zapoveda i ne zahteva da je neopozivo slušaju - ako hoćes uradi. I kada je naljutiš, ona će to zadržati za sebe - čak će se i privlačno osmehnuti._________________
__ Društveni su tipovi, ali je malo čudno, dosta njih su sami, nemaju puno prijatelja, jer kada se vezu za nekoga, svu ljubav predaju partneru.
Šestice su neodlučne, vole slobodu, jednostavnost i vedrinu i nisu sebične. Imaju dosta sreće, primaju pomoć od svojih Anđela čuvara celog života.
Po prirodi, Šestica je poverljiva i nikada ne odaje tuđe tajne.
Ali muške i ženske Šestice nisu iste!

Muškarci Šestice su mladoliki, privlačni i magnetični; rođeni da privlače i zavode žene. Celog svog života su u potrazi za lepim i privlačnim ženama i vole njihovo društvo. Održavaju mnoge veze i ne ograničavaju se samo na ženu sa kojom su u braku. Hedonisti su i materijalisti u svojim stavovima. Nedisciplinovani su i podložni veneričnim polnim bolestima.

Žene Šestice su fizički lepe, skladne i imaju profinjen ukus. Njihova ljubav je neka vrsta majčinske ljubavi. U razdoblju adolescencije su nestašne i seksualnost ih posebno privlači. Prosto obožavaju seksualne igre. Ali posle 25. godine života se umore od tih ispraznih igara. Nakon povlačenja od seksualnih avantura počinju da se zanimaju karijeru i materijalne aspekte života. Budi im se stari impuls: kako živeti sretnije i zadovoljnije. Vole odeću i nakit. Same rade svoje haljine i udobno žive. Najviše ih privlače učeni ljudi koji naginju umetnosti i duhovnosti. Na usluzi su svojoj porodici i roditeljima i vole pravdu i istinu. Pouzdane su i ne beže od svojih dužnosti.

KAKVA JE ŠESTICA?
Pozitivna, umilna, porodičan tip, dobra ljubavnica, vesele naravi, nezahtevna, umetnički nastrojena.

KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?
Sa smeškom prima poraz. A tada zna puno da jede.

ŠTA VOLI ŠESTICA?
Svoj dom, svoju decu, svog partnera, da je sve lepo, da jede, harmoniju, da vodi ljubav, udvaranje, da uređuje dom i vrt.

ŠTA NE VOLI?
Da se prepire, nered, neizvesnost, vulgarnost, teške poslove, da se puno kreće.

KOJE SU JOJ MANE?
Miri se sa situacijom, nezainteresovana za život (u minus fazi), lenja, nemarna, hedonista, nemoralna, lako se uzbudi, iznervira, olako poklanja poverenje, naivna, zadržava se na prošlosti, lako ulazi u veze, nesamostalna je.
_ ČEGA DA SE ČUVA?
Loših procena ljudi, teških fizičkih poslova, jer joj nije prilagođena konstitucija tome i da ne radi ono za šta nema sklonosti. Da se čuva: ulaska u zavisnost, jer će teško izaći iz nje, intimnih odnosa van braka, šta i kako se hrani, naročito vazi za: slatko, masnu i jako začinjenu hranu, neaktivnosti, pasivnosti, prevelikog i nekontrolisanog trošenja novca.

NAPOMENA:
Da se što više šeta zbog metabolizma, da što više masira svoje telo, da vodi organizovani život, da štedi novac za teška vremena, jako je povodljiva, a teško nalazi izlaz iz zavisnosti.

SPOSOBNA JE ZA:
Jako je dobra domaćica, ili timski rad, rad sa ljudima, nastavnik, socijalni rad i sve drugo gde se ne traži brzina.

1+5=6
Ovo je dosta humana osoba kojoj se uloženi trud obično ne vrati istom merom. Od partnera traži savršenstvo, istovremeno ponašajući se isto i prema drugima, čime postaje žrtva porodice, familije, prijatelja. Brak je obično obeležen nekom neobičnošću ili neprijatnim situacijama.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #6 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:33:14 »
LIČNI BROJ PET

Ukazuje da imate veoma izraženu potrebu za slobodom, nezavisnošću i samostalnošću. Volite umetnost, prirodu, druženja, prostor i putovanja, strane kulture. Najuspešnije se od svih prlagođavate promenama, posebno mestu boravka, što vam se i često događa. Za vas bi bilo najbolje da živite van mesta svog rođenja, pa i zemlje. Imate veoma razvijenu maštu, puni ste duha i izuzetno se lepo izražavate. Na čudan način prolazite kroz život - kao da ne pripadate vremenu u kome živite. Ponašate se nadmeno. Time prikrivate svoje slabosti i štitite se da ne budete povređeni. Imate spretne ruke.

Pet, ili Petica, je bez dubine, površna, ali ima plemenit i nežan karakter i razvijen misaoni proces - njen mozak je stalno zaokupljen razmišljanjem. Voli zabavu i uvek teži da bude vesela i stvara oko sebe veselu atmosferu, na što ponekad potroši mnogo energije. Ona time osvaja tuđe simpatije, tako troši svu svoju energiju i koristi se svim raspoloživim sredstvima da usreći druge ljude.

Naglo donosi odluke i ponaša se neobuzdano. Voli promene i ne vezuje se za dugoročne planove (jer je nestrpljiva). Stalno smišlja kako će zaraditi novac (obdarena je sposobnošću smišljanja i spremna je da reskira). Brzo izmišlja nove planove za zaradu i izbegava utabane staze i proverene metode - ljubitelj prečica. Spremna je da rizikuje i da se kocka, a ako to zaista i učini, može se obogatiti.

Krasi je plodan um ispunjen zrelim zamislima, što je čini jedinstvenom i privlačnom. Ima vrlo intuitivnu narav. Može tačno da odredi namere bilo koje osobe koja je naspram nje, jer lako shvata tuđa lukavstva. Odgovara na pitanja pre nego su ona do kraja postavljena. Često kaže: "Znam na šta misliš", jer intuitivno razume bit stvari o kojoj je reč.

Vrlo lako i brzo će se sprijateljiti sa svima, ali zbog nestalne naravi ova prijateljstva ne traju naročito dugo. Vrlo je prilagodljiva i može sa osmehom na licu podneti sve tragedije i nevolje. Međutim, nije popustljiva, a u kući ne voli da joj se određuje šta će da radi i sl., i da neko dira stvari ili menja njihov raspored.

Briljantno se služi logikom, a njena otvorenost i rečitost razoružava protivnike. Može se sprijateljiti čak i sa svojim protivnicima i pridobiti ih za svoje zamisli. Ostavlja utisak na ljude svojom privlačnošću i šarmom, naprednim idejama, prilagodljivošću, jasnoćom izraza i logičnim, pozitivnim i optimističkim stavom i veselom mladalačkom naravi.
Na finansijskom planu ima dosta oscilacija, jer je po prirodi trošadžija. Ali ima sreće i novac dobija kad god joj je potreban. Ne zarađuje novac samo iz jednog izvora, uvek je tu rezervni izvor prihoda. Ne može da miruje, da sedi besposlena. Večito razmišlja i izmišlja načine kako brzo da dođe do novca. Uvek ulazi u poslovne projekte, i uvek je spremna da reskira, ali je u poslovima, ipak, pouzdan partner.

Svesna je vremena - ceni svoje vreme i uvek je u žurbi. I večito ćete je videti napolju ili na izlaznim vratima - uvek "ide negde". Putnik je po prirodi i na svojim putovanjima proširuje svoja iskustva i znanje, kako u svojoj zemlji, tako i u dalekim krajevima. Ona, ustvari, mora da izađe napolje da druženjem upozna sebe - (jer da zna šta će sa sobom već bi to radila u kući). Jako voli da putuje, a pre svega, u inostranstvo.

Lako može prilično brzo postići materijalne uspeh, jer je jednostavno "hoće", neočekivano postigne sve što želi. Voli napetost i uzbuđenja. U životu se susreće sa mnogim preprekama i poteškoćama i mnogo protivljenja u porodici: zbog njenog odnosa i ponašanja. Možeš joj pričati ceo dan, ali će ona nastaviti po starom - po njenom. Nezavisna je, ima svoj stav, razmišlja i otvorena za nove ideje. Voli društvo učenih i školovanih ljudi kao i mlade, napredne moderne. A najviše voli da se druži sa svojim brojem - Peticom.

Petice ne vode računa o mnogo čemu, ali su vrlo zabrinute za svoje zdravlje i pažljivo biraju hranu koju će jesti. Vole lepo da izgledaju, prate modne trendove, jer vole da se dopadnu drugima, ma, sve će učiniti, čak i glupost, da bi bili zapaženi. Iako su nežni, ipak ostaju zdravi i aktivni i u starosti. Obično dugo žive.

Ženske Petice su privlačnije, ostavljaju lepši utisak, nežinije su, lepše, govore od drugih brojeva. Paze na svoju karijeru i marljivo rade i lepo se vladaju čime grade sebi sjajnu karijeru. Rana udaja može im biti od velike koristi, jer kasnije u životu mnogo im je teže pronaći prijatelje i partnere za brak, pošto su jako izbirljive. Jako su lukave, postupaju diplomatski, ali superiorno sa pripadnicima suprotnog pola. Kad se poslovno ili na neki način povežu sa muškarcima, obogaćuju se i finansijski i društveno. Svoje dužnosti obavljaju tako savršeno da su vrlo cenjene i niko ih ne kritikuje (lako je njoj kada uglavnom uspe da se izbori da radi ono što voli).

Uh, da zastanemo i da se odmorimo (spustimo loptu na zemlju).

KAKVA JE PETICA?

Površna, ne vezuje se čvrsto, nestalna, nemirna, vesela, šarmantna, koristi um, pričljiva, druželjubiva, nikad u kući, prilagodljiva, interesantna, uvek u žurbi, uvek kasni, neobavezna, neformalista, lukava, koristoljubiva.

KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?
Razdražljiva, svađalački raspoložena, lukava, manipulativna, kradljivac, plagijator, lažljivac, ljigavac.

ŠTA VOLI PETICA?

Prečice, da se kocka, voli zaljubljivanje i ljubav, voli da nije u kući, da radi što joj se prohte, i da se druži.

ŠTA NE VOLI?

Da je sputavaju, da je kontrolišu, da joj određuju šta da radi, da je ispituju.

KOJE SU JOJ MANE?

Voli da se kocka, ne poštuje društvene norme, vulgarna je, nemoralna, manipulativna, površna, nemarna, ne pere ruke, ne pere zube, stavlja parfem preko prljave kože, veliki trošadžija.

ČEGA DA SE ČUVA?

Ne mari ni kada gubi, ne zna da izvuče pouku, jer nema svest o svojim greškama. Da bi uspela, ne sme biti gruba, ne sme da koristi oštre reči, niti da psuje kada se ljuti. Da se čuva prevelikog kritizerstva, krivog prosuđivanja ljudi, prevelike količine soli ako ima problema sa srcem i pritiskom. Ako boluje od kožnih bolesti da uzima manje soli, da se ne izlaže hladnoći, zatim, naturanja svojih ideja drugim ljudima, davanje lažnih nada i lažnih obećanja drugim ljudima, verovanja strancima, nepažnje za vreme putovanja, voli sve da proba, ali i da ostavi, znatiželjna je da je nema znatiželjnije - pa nastrada.

A TREBA DA:

Da izbjegava stres i napetost radi srca i živaca. Nikada i ni po koju cenu ne bi smela da izgubi svoj prirodni smisao za humor i svoju veselu narav, treba da se druži sa decom i da ne zaboravli nikada u životu na zabavu. Da prestane sa neprestanom žurbom, da prestane da napreže oči i čita noću, ili da gleda televiziju tada, da savlada razdražljivost i gunđanje, da učvršćuje samopouzdanje, da vežba smirivanje uma i jača snagu srca, da bude pažljivija sa članovima porodice i prijateljima, da izbegava fanatizam, da bude manje tvrdoglava, da nikada ne bude sebična, da ima poverenje u one koji joj žele dobro, da nauči da se skrasi, da manje "švrlja" i da čuva brak.

NAPOMENA: (šta treba da čini)
Korisne su joj duge jutarnje šetnje, da pije više sokova, da pazi na čistoću svoje krvi, podložna je kožnim bolestima i problemima sa srcem, da se kreće što više, da ne zaboravi da ljudi od nje očekuju da ih razveseli, zato ne sme biti namrgođena, da izbegava društvo neuspešnih i pesimističkih ljudi, da pažljivo sluša tuđa mišljenja, da masira svoje telo bademovim uljem bar jednom nedeljno, da jača živce i poboljša cirkulaciju, da što više radi fizičke poslove, ili u vrtu, oko cveća, radi opuštanja svog hiperaktivnog uma, da bira brojeve 1,3,5, ili 9, da se druži sa uspešnim ljudima.

SPOSOBNA JE ZA:

Poslove vezane za putovanja, atraktivne poslove, umetnost, građevinarstvo, projektovanje, arhitektura, novinarstvo, književnost, advokatura, slobodna zanimanja, ili gde ne postoji stroga disciplina i kontrola. Ima najspretnije ruke.

NAPOMENA:

Iako je uhvatiš u laži ili nedelu, neće da prizna. Ne možeš je uhvatiti "ni za glavi niti za rep". Ako je sputaš, zatvoriš, ili kazniš, tek tada nastaje problem. Saslušaj je - ineresantan je sagovornik!

8+6=5

Vrlo opuštena osoba, koja živi u nekom svom svetu. Ima dosta sreće u životu pa često bez velikog truda dolazi do onoga što joj je potrebno i kada treba, zbog čega živi dosta lagodnim životom i jedinstvenim načinom života.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #5 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:32:27 »
LIČNI BROJ ČETIRI

Ukazuje da ćete u životu proći kroz opterećenja, osporavanja, odugovlačenja, onemogućavanja, velike napore, sve do golgote. Nosite loše nasledne kodove i svojim rođenjem preuzimate obavezu da izmirite karmičke dugove vaših predaka. Vaš zadatak je da odužite sve dugove koje su vam preci ostavili u amanet. To jeste teret, ali vam se time daje mogućnost da pošto ih odužite, da popravite svoj položaj - da promenom karmičkog koda obezbedite bolji život svojim potomcima. U tom smislu, verovatno ćete biti u situaciji da vodite borbu sami sa sobom, sredinom u kojoj radite i ljudima koji vas okružuju. Svu svoju energiju i snagu moraćete da upotrebite da prevaziđete takva stanja i pomognete sebi. U životu, sve ćete postići - isključivo radom - kroz napor i zalaganjem. I znajte: da vam neće ništa "pasti sa neba". Sve to ukazuje da ćete dug morati da oplatite sami, bez ičije pomoći.

Četiri, ili Četvorka, je broj od poverenja, marljiva, ozbiljna, oprezna. Kod nje nema lutanja - sve mora biti konkretno, precizno, i da se zna. Rezervisana, strpljiva, dubokomisaona, hladna i uravnotežena. Vrlo ozbiljno shvata život i svoju ulogu. Porodici posvećuje ceo svoj život. Drugi ljudi joj ne pomažu naročito, pre svega zato što ona voli sve sama da uradi. Jednostavo, ne voli da se oslanja, da zavisi od drugog, niti da traži i prima pomoć. Spremno prihvata izazove, a kada je izazvana ostvariće i nemoguće. Veoma je metodična, voli rad, red i disciplinu. Nikada ne izbegava svoje obaveze, što je ključ njenog uspeha. Lakše se razboljeva od drugih i podložna je bolestima koje su nasledne. Neko može reći da je ona loša za sebe, ali generalno, četvorka je dobra za sve oko nje. Pokazuje sklonost ka zanimanjima gde se nosi uniforma. Ona ima upečatljiv nastup koji ponekad može biti i prejak - jer ona zna da prilike u životu nisu svakodnevne. Njena snaga volje i ozbiljnost joj daju moć da uspešno ostvari sve vrste planova. Iako se u životu susreće sa preprekama, odlaganjima, greškama i izazovima, njena jaka ličnost, istrajnost, volja i strpljenje dovode je do uspešnog završetka postavljenih zadataka i zato ostavlja trag za sobom. Život joj je pun borbi, ali se ne predaje dok ne postigne ono što želi. A ako treba, boriće se ceo život.

Četvorka je rođena da bi poslužila svrsi za koju se žrtvuje - ako treba. Sve je obaveza i sve je teret, napor, odlaganje, osporavanje. To je karmički broj, a to znači da je pravo izbora u životu svedeno na minimum.

Zbog svoje težnje za osamom, neoptimističke naravi, mrtvačke ozbiljnosti, nedostatka dobre volje, nedostatka toplote, smisla za humor i što ne podnosi šalu, Četvorka deluje užasno hladno i odbojno. Iz života se povlači, distancira se od ljubavi, ima malo pravih prijatelja, hladna, kruta, zabrinuta. Nije ni čudo što se suočava sa svakakvim gubicima i poteškoćama. Prema prijateljima (!) je izuzetno korektna i bori se za njih, a prema neprijateljima - goniće ih do kraja života - dok ih ne porazi i ponizi. U tome je pravi ekspert: metodična i taktična: strpljivo čeka i napada neprijatelja u pravo vreme. Ne smiruje se dok se ne osveti.

U društvu je poštuju, klone je se oni drugi, jer je časna, moralna i poštena. Poštuje Zakon i društvene norme. U politici: to su konzervativci. Nazadni. Zastarelih shvatanja. Postižu slavu uz svoje organizacione sposobnosti, zauzimaju visoke položaje i obogate se u kasnijim godinama svog života. Takvi, lako postižu uspeh u politici. Četvorka je najveći materijalista, pa je finansijska sigurnost imperativ u životu.
Četvorka nije baš "dobar" broj jer donosi odgađanja, prepreke, neuspehe, teške okolnosti u životu. Iako ima dosta snage da istraje, ipak životni neuspesi teraju ovog čoveka da gubi veru u pošteni život i okreće se kriminalu ili destrukciji. U nekom "blažem" obliku - samosažaljenju i propasti.

Četvorke brzo ostare, ali ako se harmonično ispolje, što su starije to izgledaju mlađe, životnije, pa rade do kraja života. Njihova sudbina je da žive i da se razvijaju pod najnepovoljnijim uslovima, a što više teškoća imaju, to su sjajniji. Ali ona nit pesimizma ostaje do kraja života, pa oni i kada imaju - ne znaju da uživaju.

Njihov ljubavni život je jako loš - jednostavno nemaju uspeha. Neki to kompenziraju brojnošću, ali je rezultat opet isti - nikakav.

Žene Četvorke su emotivno "ubijene", ali nekako lakše prođu život, jer se posvete porodici i nađu neki svoj smisao u služenju, ali muškarci, ne. Muškarci čak i ne poštuju svoje životne partnere i nisu im verni, za razliku od žena koje su jako verne i trpe do kraja života. A ukoliko je zaposlena, uspe da bude i dobra majka, i dobra supruga i uspešna u karijeri.

Četvorka prolazi sudski proces bar jednom u životu.

KAKVA JE ČETVORKA?

Oprezna, marljiva, introvertna, rezervisana, strpljiva, duboka, ozbiljna, hladne glave, uravnotežena, formalista, usamljena, privržena porodici.

KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?

Melanholična, beskrupulozna, samoubilački i ubilački nastrojena, "crna da je nema crnje", "baksuz".

ŠTA VOLI ČETVORKA?

Nema ona vremena za uživanje. Voli svoju porodicu, voli da radi jer nema puno prilika, da radi i izbegava osećanja, i voli samo konkretne rezultate.

ŠTA NE VOLI?

Da je nipodaštavaju, da sumnjaju u nju i njene sposobnosti, ne voli neispunjena obećanja, da gubi vreme i "prazne priče".

KOJE SU JOJ MANE?
Previše je oprezna, hladna, sumnjičava, nije optimista, spora, voli da se svađa, sve vidi crno, ne veruje nikome, čak ni prijateljima, previše je konzervativna, nepoverljiva, razdražljiva, zatvorena, ćutolog. Možeš joj reći da je voliš - ali to moraš da dokažeš!

ČEGA DA SE ČUVA?

Da se čuva "crnog pogleda" na život, da ne prihvata sve izazove, da ne prihvata poslove koji su iznad njenih mogućnosti, da ćuti kada je to potrebno, osamljivanja - treba da proširi krug poznanika; da ne dozvoli da zavisi od tuđe pomoći, da ne očekuje mnogo od drugih jer obično ne dobija mnogo zauzvrat. Da se čuva osvetoljubivosti, preozbiljnosti - da se smeje više, da pokaže više razumevanja za druge.

NAPOMENA:

Četvorka treba ponekad da posluša savete iskusnijih, učenijih i naprednijih ljudi, treba da izbjegava zadržavanje na prošlim događajima, da se što pre oslobodi nepotrebnih strahovanja, više da poštuje svoje životne i poslovne partnere, da se više kreće, da se više okružuje cvećem i zelenilom, da posmatra prirodu ujutro odmah po ustajanju radi prikupljanja nadahnuća i unutarnje snage. Treba više da poštuje svoje partnere, i one koji je pošteđuju kućnih briga i pomažu joj posredno u karijeri, da život manje svodi na novac, da izbegava vodene sportove, duhoke vode i putovanja brodovima i čamcima. Ne sme se iscrpljivati preteranim radom, ne bi trebala da ismejava bilo koju religiju. Potrebno joj je malo više duhovnosti.

SPOSOBNA JE ZA:

Naporne poslove, odgovorne poslove, naginje poslovima gde se zna: rad, red i disciplina, često izabere uniformu, ali uvek dobije najgori mogući posao, ili najdosadniji, ili onaj koji joj "ubije zdravlje".

I JOŠ NEŠTO :

Četvorke misle da život kakav vode i šta im se dešava, da je to nešto što se ne može izbeći. Svar je samo stava i ugla gledanja, odnosno, filozofije, (suština je nepromenljiva). Ono što je nasleđeno, šteta je ne "odužiti", jer će se ponovo "javiti", ali je pogrešno da čovek generalno zauzima fatalisticki stav o nemogućnosti svega (izbora u nametnutom). A Četvorkama jeste takva karma, ali ona ne mora biti u skladu sa sudbinom.

Mazohistički je, trpeti i istrajavati u svojim stavovima, a naročito ako sami sebe uverite da život ne može bez tereta.

NAPOMENA:
Ako ti je Četvorka prijatelj, onda si stvarno zaslužio to prijateljstvo, ali ukoliko ti je neprijatelj - teško tebi!

4+9=4

Životni put ove osobe je težak, jer sve što radi je pod otežanim okolnostima i sa preprekama. Ona je tih okolnosti svesna pa će se retko kada žaliti, već će se uhvatiti u koštac da reši problem. Veoma teško prihvata savete. Vrlo je vredna, tako da uz ogromne napore uspeva da ostvari ono što hoće i to što je stekla, ona i čuva. Lako može da se sretne u zanimanjima gde se nosi uniforma i u humanitarnim organizacijama.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #4 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:31:54 »
LIČNI BROJ TRI

Ukazuje da ste osoba koju kroz život vode instinkti i srce, a ne razum - život prepun ožiljaka, u želji da sve proba i iskusi. Ako imate ovaj broj, vi ste nežni, emotivni, spremni da pomognete (kao da ne znate gde je granica). Život provodite u traganju i istraživanju, a vaši postupci često ostaju neshvaćeni. U ljubavi ste strastveni, volite da budete voljeni, pa je ljubav osnov vašeg života. Ali je mnogo više pružate drugima nego što je dobijate, i na tom planu će biti dosta razočarenja, a kada patite onda je to do "bola" i dugo. Takođe, nesebično se žrtvujete za druge, ali retko kada vam se to vraća u punoj meri. Ali tu su autoriteti koji će vam već pomoći. Loša vam je osobina što ste impulsivni, reagujete u trenutku, ne razmišljajući puno.

Tri ili Trojka je dinamičan broj velikog ushićenja i optimizma, velike širine, dubokosvesna da život ima smisla. Nezavisna, hrabra, aktivna, marljiva, pouzdana, popularna, poslušna, samopouzdana, pokretač. Vrlo ambiciozna i voli biti uvažena. Ona počne ni od čega, pa postane slavna ili se raspline na sto stvari. Želi u životu da učini nešto veliko kako bi je i posle smrti pamtili, na taj način postaje posebno svesna budućnosti. Na početku karijere, koja u njenom životu započinje rano, mora se jako mučiti. Ta muka je, međutim, vrlo korisna za njen rast i razvoj. Ne voli biti podređena, niti voli manje važne poslove, ali ne mora biti prva, mada voli biti uz njih, i uvek je nekako tu. Razmišlja o velikim planovima i pokušava da stvori svoj posao u kome će sama sebi biti šef.

Za njen sveukupni razvoj i uspeh potrebno je visoko obrazovanje, što će verovatno i obezbediti, pa neretko bude u Nauci ili obrazovanju. Pristupa životu kao naučnik, filozof ili svešteno lice. Troši energiju na pronalaženje praktičnih rešenja kako bi život učinila šarenijim, radosnijim i ugodnijim. Vrlo je svesna svoje odgovornosti na tom planu. Puno razmišlja, kombinuje, lako opaža i koristi logiku, pa stiče pristojno razumevanje života. Kako je pravi majstor u razgovoru i jasno se izražava, zato lako postaje dobar savetnik, učitelj, govornik, pisac.

Popustljiva je u svojim stavovima i slobodno prihvata korisne stvari iz svih religija ili filozofije - um joj nije ograničen, ali je religiozna. Veruje u istinu i pravdu, njenu primenu i njenu predivnu ulogu u životu.

Savesna je u obavljanju svojih dužnosti i veruje da ih obavlja kao svoju svetu obavezu. Uspešno obavi sve poslove kojih se prihvati i obično završava sve što započne. To joj daje samopouzdanje, što je ključno geslo u njenom životu.

Voli uspeh i želi biti uspešna u svemu što radi u životu. Čak i kada je prisiljena da se odmara, nemirna je i naprosto se ne može opustiti – ona uvek razmišlja. Može istovremeno da radi na nekoliko projekata ili poslova. Univerzalna je i sveznalica, poput žive enciklopedije. Baš voli da se pita za sve. Kada se umori od jednog posla, prebacuje se na drugi. Na ovaj način može mnogo da stvara i zarađuje.
Drži svoju reč i plaća sve svoje obaveze. Zato se čovek može osloniti na nju, ali kada se pogubi, ne zna ni sebi pomoći. Voli red i disciplinu. Sluša naredbe ljudi koje poštuje i koje smatra sebi nadređenim. Voli da pomaže mladima i podređenima. To ponekad stvara probleme jer kod kuće postaje diktator, pa tiraniše one koje izdržava. Ima sreće u tome što prima ljubav, nežnost, pomoć i poduku od starijih ljudi, rodbine i ljudi na položajima u društvu.

Poštuje bračni zavet i verna je u braku, ali ako je izneverena ne poštuje supružnika i ružno se ponaša prema njemu. Voli svoju rodbinu i prijatelje i čvrsto se povezuje sa porodicom. Sa zadovoljstvom podnosi odricanja koja se od nje traže u ispunjavanju porodičnih dužnosti. Privržena je i odana svojim roditeljima. Zadržava svoja zadovoljstva i hobi, (prenosi ih) u braku. Životni partner je uglavnom privlačan, čedan, veran i pruža mu punu podršku - to nije ljubav, to je prirodna darežljivost i velikodušnost, a naročito prema onima koji zavise od nje. Zato neće nikada kinjiti slabijeg, osim kada je u afektu.

Trojka je univerzalni pomoćnik i pomaže svima, čak i svojim neprijateljima; donosi sreću svima. Ali ona će pomoći samo ako se to od nje traži. Verovaće svakom dobrom razlogu i odmah ponuditi svoju pomoć, bez cenjkanja. Dobronamerna je.

KAKVA JE TROJKA?

Jake je građe, zdrava i izdržljiva, lako nalazi prijatelje, lako stiče poverenje, pomaže svima, ima širok krug poznanika, optimistična, kreativna, vesela, nadahnuta, rasipna, ima smisla za humor (na tuđ račun), uvek je "za", uvek okružena pripadnicima suprotnog pola, ima povlasticu da susreće zvezde, ima i povlastice i naklonost autoriteta, lako zarađuje (i još lakše potroši). Svi imaju koristi od nje.

KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?

Namrgođena; uh, besna, jako nervozna, razočarana u život, puno jede, obeshrabrena, neaktivna i lenja, nepouzdana, neposlušna, kritikuje sve redom (tražeći krivca).

ŠTA VOLI TROJKA?

Voli da putuje, da upoznaje nove kulture, voli sve od čega ima koristi, da je obožavaju, da koketira, da se susreće za poznatim ličnostima, da puno obećava, prečice, da jede i pije iz srebrnog posuđa. A najviše voli da je vole i da ima nekog na tom planu – uvek je u nekom "šemama" i kombinacijama.

ŠTA NE VOLI?

Da se napinje i zamara, da gubi, da nema.

KOJE SU JOJ MANE?
Saplete sama sebe, prevelika ambicioznost, preterani optimizam, ekstravagancija, voli da laže, preteruje u svemu, ulazi u veze nepromišljeno, neukusno se šali, naglost, preosetljivost, nadobudnost, ne kontroliše se, zapovednički je nastrojena, ljubomorna, slabost prema seksu, samoljubivost do narcisoidnosti, ne obraća pažnju na neprijatelje, koje lako stiče.

ČEGA DA SE ČUVA?

Treba izbegavati nepotrebne rasprave, zarade na nepošten način, društvo primitivaca, nekontrolisanog raspoloženja, da pazi kako troši novac, da uredno vodi finansije, da štedi novac za svoju budućnost, da se kloni vlastitog ponosa, prevelike otvorenosti: često kaže ono što misli, pa odbija ljude od sebe, da ispuni ono što obeća, da se čuva od ljudi na položaju, da ne jede iz dosade, kada nije gladna, da ne jede samo da bi nekome ugodila, da se drži datog obećanja, da promeni nešto u životu kada vidi da tu nešto ne štima, treba da nauči da (neki put) kaže "ne", da više poštuje životne partnere, da ne propušta dobre prilike, da izbegava stresne situacije i nekontrolisana vezivanja (za pogrešne osobe), sklonost da lako uđe u porok, da pazi šta radi i govori, i da previše ne dramatizuje.

SPOSOBNA JE ZA:

Najviše voli da bude savetnik, nastavnik, diplomata, da pomaže drugima i bude korisna, da izmami naklonost i da joj uvek drugi pruže šansu, uvek lako izabere adekvatan posao

Tvoja numerološka formula

7+5=3

Ova osoba živi od trenutka do trenutka, pa njena raspoloženja idu iz krajnosti u krajnost, od ushićenja do depresivnih stanja, jer je vode izuzetno jaka osećanja. Dosta luta u životu, pa u vezi nije baš veran partner. Žene mogu u ljubavi leteti od “cveta do cveta”, a muškarci živeti sa osećanjem da ih žene iskorišćavaju, zbog čega na kraju često ostaju sami i nesrećni. Kolikogod da pruži - nikada joj se ne uzvrati istom merom. U osnovi je dobra osoba, ali reaguje impulsivno, brzo se naljuti i u trenutku plane, ali je i brzo prođe ljutnja. Uvek kaže ono što oseća i misli, zbog čega se posle kaje, pati i može sebe da dovede u loše psihičko stanje.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #3 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:31:26 »
LIČNI BROJ DVA:

predstavlja sudbinu i sudbinsku blokiranost čoveka, pa na mnoge stvari u životu nećete imati uticaja. Ako imate ovaj broj, date su vam dobre mogućnosti za razvoj i jake energentske komponente, ali i izvesne negativne predispozicije, tj. pretpostavke loših završetaka. Sve je to zbog nametnutih okolnosti koje vas uvode u sfere gde ste obično potčinjeni i podlozni uticajima sa strane. Pravilno usmereni možete biti veoma jaki i pozitivni dok vas loše usmerenje čini samoblokirajućim, teškim, negativnim, destruktivnim. Data vam je mogućnost da bez velikog napora učite i stičete znanja. Izgledate mirni i poslušni, ali kada vas isprovociraju, iz vas zna da pokulja pravi vulkan. Obično u jednom periodu života materijalno loše stojite, ali će se situacija poboljšati. Kroz ruke može da vam prođe veliki novac, ali ne umete da ga sačuvate. U suštini ste uglavnom zadovoljni onim što imate. Sa vama je lepo sarađivati, ali pazite, lako vas je izmanipulisati, jer je lako da vam se nađe slaba tačka i podložni ste uticajima sa strane. A ukoliko zapadnete u neprimereno stanje potreban vam je neko ko će vas izvući, jer to ne znate sami da uradite.


Dvojka, ili broj Dva, je prepoznatljiva po tome što joj nedostaje odlučnost i što ne može da ostvari sve svoje ideje jer joj nedostaje prodornost ili je u životu nečim blokirana. Njoj su potrebni drugi ljudi da je vode ili koji će je ohrabrivati i pomaknuti da ostvari svoje zamisli. Ako se Dvojka ponizi ili povredi pretvara se u vrlo jakog i neugodnog borca, pa se suočava sa svakim protivnikom dok ne postigne ono što želi. Iako je puna raznih strahova, nije je lako obeshrabriti. Lako se ne predaje - drži se svojih odluka i uverenja.

Iako nežne građe, Dvojka posvećuje svoj život nesebičnom služenju i pomaganju drugima. Dobar je diplomata. Ona nema puno snage, ali je zato kod nje pojačan instinkt.
Žene Dvojke posebno vole parfeme i mirišljive kupke. Iako su Dvojke privržene porodici i iskrene sa svojim muževima, vrlo romantične, ali ako ih uvredite, neće se ograničavati na vezu samo sa jednim muškarcem.

Dvojka predstavlja načelo majčinstva - opraštanja, brižnosti, ljubavi i nežnosti. Ona je dobrodušna, spremna pomoći, i odana svojim dužnostima i porodici. A prijateljstvo joj je toliko sveto da će sve svoje dati drugima.
Dvojka ima osobinu da privlači druge.

Muškarci Dvojke imaju sreće u odnosima sa ženama - žene im spremno veruju, pa lako mogu da uticu na žene, njima upravljati (manipulisati), i saznati njihove tajne.
Kažu da ljudima broja Dva vlada Mesec koji im daje nežnost, maštu, umetničke sklonosti senzualnost, sentimentalnost i romantičnu narav i miroljubivost - što je samo delimično tačno. Zar nismo to svi pomalo?

Kad Mesec nije dobro smešten u njihovoj natalnoj karti, kaže se da postaju žrtve vlastitih obmana i nepouzdane prirode; postaju nepoverljivi i uznemireni, raspravljaju sa samim sobom.
Kada je Mesec dobro smešten u njihovoj natalnoj karti to ukazuje na pojačanu intuiciju, pa ih je teško prevariti, ali ništa ne kažu i puštaju da ih varaju drugi i da im se ulaguju, jer su popustljivi, a ne da vole laskanje
KAKVA JE DVOJKA?

Prašta beskonačno. Nežna je i osećajna, puna ljubavi za druge. Povučena. Saživi se sa okruženjem i prima njegov veliki uticaj. Uvek sprenma da pomogne. Njena je priroda profinjena i ima smisla za lepotu. Za mir je (za nenasilje). Kada je bučna, znate, ona se to bori za pravdu. Ona uvek ima nešto da pita ili da kaže. Voli da se meša u politiku. Društveno orijentisana. Manje je hrabra i manje ambiciozna od nekih drugih brojeva. Rezervisana je po prirodi. Na neki način je sramežljiva. Nikada ne laže. Ako ima umetnički potencijal, onda je uspešna u tome. U javnosti lako stiče popularnost.


MANE I KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?

Večito zabrinuta. Neodlučna. Nestrpljiva. Nervozna. Sve joj smeta. Povučena i usamljena. Nikada se neće popraviti. Prašta u nedogled. Nesvesna svojih postupaka. Zadovoljava se sa malim, zbog čega radi manje i ima više vremena da prebiva u svetu mašte. Ovo je čini manje delotvornom.


ŠTA VOLI DVOJKA?

Mirise i parfeme. Ukusnu hranu. Da se druži. Voli putovanja i posete inostranstvu što je čini građaninom sveta. Voli da posreduje i izmiruje druge. Da arbitrira. Voli slobodu. Šta voli majstor na polju ljubavi i lepote? Hm… "šaputanje na jastuku"!


ŠTA NE VOLI?

Grubosti. Da je vređaju i ponižavaju. Da je bez para. Da je sputavaju. Da je zavisna. Nemojte da je kritikujete. Ne voli lažna obećanja.KOJE SU JOJ MANE?
_ Ima dosta emotivnih uspona i padova, čak i tokom dana. Preosetljivost. Često vuče nepromišljene poteze. Vezuje se za druge emotivno - pa je to razlog poteškoćama. Ljudi lako uočavaju i iskorišćavaju njene slabosti. Njena maštovita narav je sklona nestvarnom. Pomalo uskraćena za logiku. Treba da prihvati da ona ne može biti majka svima. Nepromišljeno pruža pomoć. Svadljiva je, sumnjičava, živčana i strašljiva. Previše prihvata gledišta ili predloge drugih ljudi, ili druga krajnost: pa ih sa indignacijom odbija. Napad ljutnje može izazvati histeriju i odvesti je u stanje nesvesti. Ne može odbiti ljude koji joj stvaraju probleme (!)


ČEGA DA SE ČUVA?

Ukoliko Mesec nije u dobrom položaju u njenoj natalnoj karti, tada Dvojka doživljava teškoće u životu i duševnu patnju i lako postaje žrtva. Treba da neguje svoju samostalnost, volju i odlučnost. Ne bi trebala da se lako obeshrabruje niti da se brzo zaljubljuje. Trebala bi da se osamostali. Da se puno ne nudi kada joj to niko ne traži. Da zna da ne čeka uzalud pomoć. Da ne sumnja "u sve i svašta". Ne bi trebala da ostavlja poslove nedovršenima zbog gubitka zanimanja. Treba da se drži svojih odluka. Da izbegava plivanje i veslanje u dubokoj vodi. Da izbegava žurbu i da vežba meditaciju radi dostizanja unutrašnjeg mira. Treba da izbegava ljude koji joj laskaju. Dvojke imaju sklonost problemima sa srcem i zelucem i jako su osećajni i osetljivi i gube energiju u sentimentalnim vezama. Treba posebno paziti na vrat i prsa kod bolesti grla i pluća. Treba da se bavi sportovima i hobijima u prirodi. Treba je prisiliti na vežbanje radi održavanja tela. Da pazi kako se hrani. Da vodi računa o svom duševnom zdravlju. Odbrambeni sistem joj je slab. Jutarnje šetnje i masaže će je ojačati. Treba da pazi da ne preteruje u vezama sa pripadnicima suprotnog pola. U vezi prethodnog: da ne ode u suprotnost, (daa-daa, to joj je svojstveno).


POZITIVNO ISPOLJAVANJE

Marljivi su uprkos svojoj nežnoj telesnoj građi. Dobri su sagovornici, sjajni govornici i umetnici.
Njihov um je jasan, a um i intuicija deluju zajednički.


VAŽNA NAPOMENA
Dvojke sve u životu moraju raditi najmanje dvaput! Retko se dogodi da nešto učine od prve.
Šta god da radi, to je košta više novca i energije i živaca od drugih. Stalno ponavljaju iste greške i zato pate. Ne sme donositi važne odluke dok je (1) pun Mesec, (2) vreme izlaska Meseca blizu vremena izlaska Sunca (tri poslednja dana Mesecevog ciklusa opadanja), i (3) dok je u blizini neke velike vode. Najbolje će donositi odluke sredinom uzlaznog i silaznog ciklusa Meseca. Najbolje funkcioniše kada Mesečev uticaj nije jak. I uštap i mladi Mesec jako utiču na njenu narav, jer se kaže da Dvojkama vlada Mesec. Dvojke treba da izbegavaju osobe čiji je broj 5 pošto je najlakše izmanipuliše. Podložna je uticajima sa strane. Najčešće biva inicirana od drugih pošto se teško odlučuje. Njena zavisnost je vezana za materiju zbog čega je jako nesrećna. Život sagledava kroz status i novac. Kocka joj je najčešći porok. Kada uđe u zavisnost, teško može sama izaći iz toga, i zato ne treba da odbija pomoć drugih.
_
SPOSOBNA JE ZA:

Uglavnom radi samo ono što želi. Izabere radno mesto koje donosi bolja primanja: u bankarstvu, trgovini i svuda gde su finansije u pitanju, gde su sigurna primanja, na kvalitetnim poslovima i državnim asocijacijama.


4+7=2

Vrlo radna osoba, ali sve što se bude desilo u životu ove osobe biće teže nego drugima, biće sa više napora i usporenije, sa više opterećenja. Često izabere posao služenja pa je nalazimo među zdravstvenim radnicima, ili kod prenosa znanja, a taj posao nije stvar njenog izbora, već joj je određeno da kroz taj posao osvesti nešto. Novac zna da zaradi, ali često ostaje bez njega - odlazi joj jer ne ume da ga rasporedi i troši ga na sitnice. Ne bi bilo čudo da osoba živi na rubu egzistencije – obzirom da češće nema, nego što ima.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Licni ili karakterni brojevi
« Odgovor #2 poslato: 18. Oktobar 2011. 17:30:45 »
LIČNI BROJ JEDAN: ukazuje da posedujete veliku energiju sa kojom treba pažljivo da se postupate, jer možete sagoreti u njoj. Jaki ste i ambiciozni, sa velikom unutrašnjom snagom, neverovatnom voljom, samoinicijativom, istrajnošću u svemu i sposobni da se izdignete iznad svake situacije. Prodorni ste, racionalni i dosta pronicljivi. Znate šta hoćete i šta želite u životu. Veliki ste korisnik energije tako da vas čovek može osetiti, jer je uzimate i praznite ljude u svom okruženju - crpite njihovu energiju. Posedujete moć jakog sugestivnog delovanja na druge i sebe - pa može da vam se desi da umislite i prizovete čak i neku bolest, sami sebi.

Jedinica je broj koji ima konstruktivan i skoro uvek pozitivan stav u životu. Snažno je građena, vitalnija od drugih ljudi i samim tim sposobna da obavlja i teške fizičke poslove. Puna je života i duha, širokog srca i vrlo marljiva. Uspešna na svom poslu, poštena i iskrena. A osobina da donosi ispravne odluke u pravo vreme, pomažu joj u isticanju. Uvek napreduje u svom poslu jer to i zaslužuje napornim radom. Onaj ko razmišlja i radi da bi postigao uspeh, on to i ostvari. Vrlo je svesna i savesna, velikodušna, prijateljski raspoložena prema ljudima i rado pomaže drugima. Ona se prihvata svega sa oduševljenjem i prosto "zarazi" druge. Kod nje važi i pravilo da je uspeh i pokoriti druge - pa šta!

Ne može a da se ne primeti - jer će se ona sama već nametnuti. Jedinica je autoritativna i uticajna, a isto tako ima sreće u dobijanju pomoći od drugih autoriteta, jer je prirodno privilegovana. Dobra sreća i optimistički stav pomažu joj na svakom koraku u životu. Ona veruje da se rodila sa posebnom misijom, pa stalno naporno radi da bi ispunila tu misiju, čak ako su u pitanju žrtve i poteškoće. Zato je uporna, i suočava se sa usponima i padovima u životu smireno i hrabro. Ima plodan um, prepun novih zamisli i ideja. Uvek je za nove i smele poduhvate i planove. Najproduktivnija i najaktivnija je između trideset pete i četrdeset devete godine.

KAKVA JE JEDINICA?

Kreativna i inventivna. Entuzijasta. Okrenuta progresu. Ima svoj stav, stabilna. Teško je navesti na promenu u ponašanja, mišljenja, uverenja ili odluke. Može se snaći u svakoj situaciji. Uticajna, disciplinovana, otvorena, praktična i ozbiljna. Ljubazna, susretljiva, velikodušna. Ceni kreativnost, umetnost i lepotu. Jasno se izražava i voli kratke odgovore na svoja pitanja. Drugima neće dozvoliti da je "dave" – ali će zato ona. Razborita, čvrsta, tačna i jasna. Lako sklapa prijateljstva, a teško ih raskida. Uticajna je, utiče na svoje prijatelje i kolege.

MANE I KAKVA JE KADA JE NEGATIVNA?

Ako ne uspe ona je jako tužna, dramatizuje i razdražljiva. Netolerantna. Nadmena. Tvrdoglava. Ohola. Eh, čovek uvek nekako izabere da ga pamte po lošem, a jedinica može, kao niko, toliko toga dobrog da uradi.

ŠTA VOLI JEDINICA?
Da blista. Da predvodi. Da je prva. Da se prikazuje, pokazuje, odlučuje, radi i stvara. Da joj se podgreva ego i da joj se laska. Voli da se druži sa uspešnima i da pomaže hendikepiranima. Voli raskoš, sjaj, pompezne nastupe, luksuz i da je sve na "nivou". Voli nagrade (jer joj sa pravom pripadaju). Da joj se ne protivreči. Da se šepuri, kritikuje, deli savete. Neograničenu slobodu. Voli da putuje. Voli život.

ŠTA NE VOLI?

Podređen položaj. Mrzi da je kritikuju. Ne voli nered, lenjost, zapuštenost. Lažni ponos, lažne pohvale, lažna obećanja, egoizam i laskanje (kaže, a ne misli tako). Ne voli povlačenje Ni po koju cenu ne podnosi da joj se neko meša u posao.

KOJE SU JOJ MANE?

Puna je "sebe". Neprihvatljiv joj je podređen položaj. Sujeta. Egocentrična. Svojeglava. Bezobzirna. Previše je komotna u ponašanju. Previše očekuje. Rasipna. Voli da živi u izobilju. Sitničarenje. Trošenje na sjaj i raskoš. Lako je izazvati kada joj se nađe "slaba tačka" (i da se time manipuliše njome).

ČEGA DA SE ČUVA?

Naglih odluka, jer će joj to doneti neuspeh. Prevelike ambicioznosti. Prevelike velikodušnosti. Preterane samostalnosti. Prevelike autoritativnosti, ponašanja poput šefa ili direktora. Prevelike kritičnosti. Neprestanog privlačenja pažnje na sebe. Prevelikog napinjanja i naprezanja. Prevelike gordosti i ponosa. Preteranog trošenja na provode sa gostima i prijateljima. Da ne rizikuje previše kada investira. Da uredno vodi budžet. Da vodi računa kada posuđuje novac. Da ne kupuje preskupe poklone.

VAŽNA NAPOMENA - (važno za druge):

Jedinica uvek pokori svoju okolinu. I ne smiruje se dok ne istera "svoje". Ne može se ubediti da nije u pravu.

SPOSOBNA JE ZA: Može da se bavi bilo čime. Sve joj polazi za rukom, a najčešće je šef, rukovodilac i na onim poslovima gde se traži odgovornost. A "sposobna je" i da ne radi ništa - da živi na tuđ račun! Nego šta!
5+5=1

Ovo je život na tuđ račun i bez ispoljavanja svojih vrednosti! Osoba koja saplete sama sebe, koja sama sebi stvori probleme, ili ih umisli. Ličnost koja ima neverovatnu potrebu za slobodom; koju ne treba sputavati, jer će uzvratiti na neprimeren način. Veliko dete. Nemirna, neobuzdana, umetnička duša, koja voli da putuje i istražuje, da se bavi kreativnim radom i dinamičnim poslovima, da nameće svoje, jer će tada na najbolji način upotrebiti svoju energiju, i postići koliko-toliko neki uspeh. Svesna te svoje snage, zna da se ponaša nadmeno, despotski, da komanduje, ali sve je to nesvesno - da bi prikrila svoje slabosti. Korisnik je tuđe energije kako bi svoj život učinila lepšim i boljim. Osoba kojoj je potreban neko ili nešto što će je “spustiti na zemlju” – ali je pitanje da li je to uopšte moguće. Treba da izabere posao gde će biti stalno u pokretu. Moguće je zapostavljanje porodice ili napuštanje porodice.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Ovaj bre stalno tu *
 • *****
 • Poruke: 3234
 • Reputaciona snaga: 2819
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Licni ili sudbinski brojevi (Kako izračunati svoj lični broj? )
« Odgovor #1 poslato: 17. Oktobar 2011. 21:56:03 »
Preuzeto s www.astrolook.com

Licni ili karakterni brojevi

Moc brojeva se ogleda u razlicitim sferama covekovog zivota, od jednostavnog racuna i primene do njihovog magicnog znacenja i tumacenja. Jos u doba starih Jevreja, Egipcana i Grka verovalo se da brojevi imaju neku »misticnu« i/ili kosmicku snagu. Tako je i poznati grcki filozof i matematicar Pitagora, verovao da je citav svet (Univerzum) sazdan na moci brojeva i da se svi prirodni fenomeni ili zakonitosti mogu svesti na numericke izraze.

U nameri da bolje upoznamo sebe ili da bolje sagledamo neku licnost pored sebe, mozemo izracunati »licni« ili karaterni broj odredjene osobe.


POSTUPAK ZA IZRACUNAVANJE LICNOG ILI KARAKTERNOG BROJA

Da bismo dobili neciji licni ili karakterni broj, moramo znati tacan datum, mesec i godinu njenog rodjenja. Za ilustraciju, uzmimo na primer da je osoba koja nas interesuje rodjena: 07. septembra, 1973. godine.
Postupak racunanja je vrlo jednostavan: pocinje se od datuma rodjenja, znaci, 07 (dan) + 09 (mesec) + 1 + 9 + 7 + 3 (godina) = 36. Posto se broj uvek svodi na jednocifreni, sabiramo brojeve koji cine 36, tj. racunica je 3 + 6 = 9. Znaci da je licni ili karakterni broj te osobe 9.
Preostaje Vam da procitate znacenje tog broja.KARAKTER I ZNACENJE BROJEVA


BROJ JEDAN

Predstavlja simbol bozanstva, cini srediste svemira, predstavlja i samo Sunce. Smatra se da je to »muski broj«. Osobe kojima je karakteran broj Jedan, rado prihvataju odgovornost, vrlo su izdrzljivi, uporni su, pouzdani, dovitljivi, hrabri, a ponekad i pravi genijalci. Dobre osobine su im saosecajnost o paznja prema slabijima, uvidjajnost prema drugima, altruizam i briga za druge. Cesto ih vodi intuicija, osecanja i srce. Kada nadjacaju lose osobine, oni postaju: tvrdoglavi, oholi, ume da ih ponese samoljublje, licemernost ili netolerantnost. Ipak, u osnovi to su vrlo ambiciozne osobe koje poseduju ogromnu energiju i licnu snagu, spremni su na razlicite akcije.BROJ DVA

Ovaj broj predstavlja potrebu za uzpostavljanjem hamonije, odslikava pravdu, ravnotezu i jedinstvo. Smatra se da je to »zenski broj«. Osobe koje su pod uticajem broja Dva, deluju blago, spokojno, mrze tiraniju i udusno se zalazu za pravdu. Lako se sprijatelje sa drugim ljudima, jer u osnovi imaju dosta razumevanja i simpatija za sve oko sebe. Preterano su osecajni, tako da cesto deluju vrlo kolebljivo ili neodlucno. Ne podnose nepravdu i svadju, i u stanju su i da odstupe od svojih stavova da bi izbegli neprijatne situacije, konflikte ili razdor. Kada nadjacaju lose osobine, oni postaju: bahati, bezobzirni, skrti i koristoljubivi.BROJ TRI

Veruje se, da broj Tri, predstavlja »savrseni broj«. Zatim, smatra se da je to »muski broj« i tradicionalno se vezuje za Sveto Trojstvo. Simbolizovan je u trouglu, koji je za stare Egipcane predstavljao svetu stvar. Tri – predstavlja proslost, sadasnjost i buducnost. Osobe ciji je karakterni broj Tri, poseduju zanosni sarm, duhovnu snagu, poslovnu pronicljivost i izrazeni smisao za organizaciju. Lako se prilagodjavaju drugim ljudima i razlicitim situacijama, pricljivi su, vesele naravi i puni zivotne radosti. Iznenadna slava moze da dovede do preteranog samoljublja, a nestrpljenje i nedostatak upornosti mogu da prouzrokuju veliki krah u njihovom zivotu.BROJ CETIRI

Ovaj broj predstavlja jedinstvo vatre, zemlje, vazduha i vode; i cetiri godisnja doba, kao i cetiri strane sveta. Smatra se da je to »zenski broj«. Simbolizovan je kvadratom i odslikava zivotnu istinu i radost. Osobe koje se nalaze pod uticajem broja Cetiri, su izuzetno osecajne, verne, poseduju snaznu volju i uvek nastoje da ostvare harmoniju u odnosu sa drugima, stalo im je da pronadju dobre osobine kod drugih ljudi. Za njih je karakteristican praktican i zdrav razum, tako da nemaju narociti uspeh u poslovima koji zahtevaju siroku mastovitost. Ponekad se suvise vezuju za odredjene osobe, stvari ili situacije, sto moze da stvori niz problema ili da pokrene losu stranu njihovog karaktera.BROJ PET

Njihegov simbol je pentagram, u cijem sredistu se nalazi covek rasirenih ruku i nogu. Broj Pet, je povezan sa brakom i porodicom, kao i sa produzenjem vrste, jer predstavlja skup zenskog broja Dva i muskog broja Tri. Osobe koje se nalaze pod uticajem ovog broja, deluju romanticno, zivahne su i sposobne da pronadju pravo zadovoljstvo u sitnicama koje zivot znace. Sklone su raznim ljubavnim avanturama, tako da povremno deluju i neozbiljno ili neodgovorno. Vole da vode aktivan ili interesantan zivot, razne avanture, putovanja i lako su uklapaju skoro u svako drustvo. Kada nadjacaju lose osobine, oni postaju: tvrdoglavi, egoisticni, egocentricni ili bezobzirni.BROJ SEST

Simbol ovog broja je sestougao, predstavljen sa dva obrnuto isprepletena trougla. Za stare Jevreje broj Sest, je predstavljao sveti broj, jer je svet stvoren za sest dana. Smatra se da je to srecan broj, jer predstavlja harmoniju i ispunjenje. Takodje, Sest je »zenski broj«. Osobe pod uticajem ovog broja deluju posteno, vrlo su ljubazne i uvek ispoljavaju brigu prema hendikepiranim i bolesnim ljudima. Mogu biti isuvise mekog srca, cak i da dozvole da ih drugi ljudi preterano iskoriscavanju, rado se zrtvuju za druge. Ovo su odgovorne i vredne osobe, umeju da se predaju razlicitim duznostima. Kada nadjacaju lose osobine, oni postaju: suvise strogi i zahtevni, ne tolerisu greske ili slabosti.BROJ SEDAM

To je najtajanstveniji i najinteresantniji broj. Broj Sedam, predstavlja mudrost, ravnotezu i trajanje. Smatra se da je to »muski broj«. Osobe koje imaju ovaj karakterni broj su izuzetno intuitivne, deluju povuceno i poseduju veliku duhovnu snagu i odvaznost. Kod njih je narocito izrazena zelja za saznanjem i obrazovanjem, cesto se po svojoj zivotnoj filozofiji i ubedjenjima nalaze ispred svog vremena u kome zive. Ponekad postaju veliki mislioci, inovatori ili savremenici koji iza sebe ostavljaju vredna i neprolazna dela. Njihove osnovne mane su: preterana zelja za izolacijom, posvecivanje individualnim potrebama, asocijativnost.BROJ OSAM

Broj Osam, je kod starih Egipcanja predstavljao simbol mudrosti ili vecnosti. Smatra se da je to »zenski broj«. Osobe koje se nalaze pod uticajem ovog broja poseduju sjajne organizatorske sposobnosti, izrazen poslovan duh i jaku volju. U svojim procenama deluju izuzetno pronicljivo i mudro, protive se svakom obliku lenjosti i neodgovornosti. Nedostatak maste ume da ih ucini neosetljivim ili grubim, te retko mogu da se strasno zaljube ili da izgube razum zbog ljubavi. Ipak, u ljubavi su vrlo odani i postojani. Vremenom treba da nauce da budu manje nemetljivi ili dominantni, a vise tolerantni da bi imali bolji odnos sa drugim ljudima i veci uspeh.BROJ DEVET

Broj Devet, predstavlja izrazene mentalne i spiritualne moci. To je jedini broj koji pomnozen sa ma kojim drugim brojem, uvek daje sebe – devet (sadrzava se u zbiru). Smatra se da je to »muski broj«. Osobe koje imaju ovaj karakterni broj, poseduju izuzetan intelekt, izrazeno razumevanje i sklonost ka perfekcionizmu, skoro uvek se oslanjaju na logiku i filozofiju. Deluju posteno i uvek su spremni da drugima priteknu u pomoc. Znaju da upotrebe svoje znanje i blistavi um u najrazlicitijim zivotnim situacijama. Vremenom treba da poboljsaju svoju koncentraciju i smisao za samodisciplinu, kako bi ostvarili vise zivotne radosi i svoj licni maksimum.


 
 


 
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/