Autor Tema: DUHOVNI BROJ (dan rođenja)  (Pročitano 14453 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42522
 • Reputaciona snaga: 35964
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #21 poslato: 31. Januar 2012. 23:56:34 »
Citat
3. u mjesecu

Veoma ste nadareni i morate nalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, podučavati ili postati dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi u intelektualnim, umjetničkim i kreativnim poljima.

     :pamet: interesantno :pamet:
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Swiss*

 • Gost
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #20 poslato: 31. Januar 2012. 23:47:07 »
HOROSKOP PO DANU ROĐENJAPrema tumacenjima najpoznatijih drevnih astrologa i numerologa svijeta, svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike, koje utjecu na formiranje licnosti svake osobe.
      
Prema tumačenjima najpoznatijih astrologa i numerologa svijeta, svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike, koje utječu na formiranje svake osobe. One utječu na njen izbor profesije, na njeno ponašanje u društvu, na potajne želje i ambicije, na život udvoje... Ukratko, one određuju sudbinu svakom čovjeku.Ako ste rođeni...


1. u mjesecu

Vi ste prirodni vođa, snažne volje, neovisan, volite da idete svojim putem. Ne volite kada vam se govori da niste u pravu. Teško vas je pridobiti ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i pokazati. Imate više različitih intelektualnih sklonosti. Vaše mogućnosti rezonovanja su odlične. Veoma ste dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Imate neutoljivu potrebu da budete kreativni.


2. u mjesecu

Po prirodi ste diplomata i lakše vam je raditi zajedno sa drugima nego sami. Volite muziku, ritam, ples i prirodno dobar osjećaj za harmoniju, kao i poštovanje za lijepe i prefinjene stvari u životu. Pravo okruženje može vas oraspoložiti ili vam pokvariti raspoloženje. Nikada nemojte dozvoliti da vas savlada depresija. Podcjenjivanje vaših mogućnosti može biti veliki hendikep. Zbog toga pokušajte pošteno procjeniti i njih i sebe. Umjetnička ili poslovna okruženja bila bi najbolja za vas.


3. u mjesecu

Veoma ste nadareni i morate nalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, podučavati ili postati dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi u intelektualnim, umjetničkim i kreativnim poljima.


4. u mjesecu

Veoma ste čvrsti, nepokolebljivi, određeni, a ponekad i tvrdoglavo nepopustljivi. Ne volite mijenjati mišljenja, stavove i metode, ali vaš talenat leži u oblasti praktičnosti. Uporni ste i veliki ste radnik, sistematični, lojalni i savjesni. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga nerjetko imate neprijatelja. Vaša emotivna priroda je gotovo uvjek pod kontrolom. Nikada nećete stati na pola puta, završavate ono što ste započeli. Posao koji zahtjeva detaljnu pažnju i disciplinu, odgovara vam ali u osnovi svijet biznisa je najbolje rješenje za vas.


5. u mjesecu

Spretni, brzih pokreta i lucidnog uma - to ste vi. Možete se petljati u mnoge stvari ali mrzite da budete sputani i ograničavani. Rutina nije za vas. Veliki ste enuzijasta i uživate u svakoj minuti života. Puno ćete putovati zahvaljujući vašem urođenom nemiru koji vas ispunjava. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš temperament i ambiciju. Zahvaljujući svom senzibilitetu mogli biste biti dobar pomorac. Može se dogoditi da se smirite mladi ali vaš bračni partner mora biti uvijek na oprezu, jer nikako ne volite restrikcije i sputanost. Bilo koje polje djelatnosti koje vas dovodi pred publiku i javno mnijenje moglo bi vam odgovarati kao profesionalno opredjeljenje.


6. u mjesecu

Ljubitelj ste obiteljske atmosfere i doma i vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene ovog datuma u mjesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim dijelom izgubiti samopuzdanje. Imate ugodan glas koji se može školovati i uvježbati, a vas, svakako, zanimaju muzika i umjetnost. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, ljepota, muzika ili scena, tu zasigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor.


7. u mjesecu

Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Budući ste po prirodi druželjubivi prema onima koje ste već upoznali, s vama se ipak nije lako družiti jer ste isključivi i svojeglavi. Neodoljivo vas privlači znanost, ali volite i mistiku i okultno. Volite istraživati i davati sudove o svemu. Veoma ste osijetljivi i senzitivni. Dobro je da uvijek pratite svoje osjećaje.


8. u mjesecu

Vaše pravo mjesto je u poslovnom svijetu. Prirodno dobro procjenjujete, znate održavati balans i širokog ste autoriteta. Kako je vaš talenat vezan za financije i kako imate osjećaj za biznis i burzu, istinsku afirmaciju mogli biste doživjeti upravo u tim oblastima. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Ne zanimaju vas prosječnost i osrednjost. Potrebna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja da biste, konačno, bili uspješni.


9. u mjesecu

Posjedujete inteligenciju i kreativnost tako da je široko polje zanimanja kojim biste se u životu mogli baviti. Uticaji broja devet na vaš život mogli bi vam donijeti mnoga putovanja, to jest zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacije bili od velike važnosti. Imate uticaje na ljude i velikodušni ste. Morali biste paziti da svoju zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude. Što je širi vaš vidokrug, to ste sretniji. Tu biste trebali tražiti svoje profesionalno opredjeljenje!

     
10. u mjesecu

Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspjeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umjetničke sklonosti. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja je dobra za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim u bilo kojem profesionalnom opredjeljenju.


11. u mjesecu

Imate veoma visoke ideale, ciljeve i težnje. Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zasjeni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osjetljivi i imate istančane osječaj za svakojake situacije. Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj nadprosječnoj inteligenciji, ponekad se znate prepustiti da vas intuicija vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.


12. u mjesecu

Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktičnog ste uma i posjedujete određene umjetničke talente. Zabavni ste za okolinu i dovoljno ste interesantni u ljubavnom životu. Vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate bilo koju stvar u životu. Ako vam ljubavni život i prijateljstvo naiđu na poteškoće, vi ćete postati naopaki i obeshrabreni. Za razbibrigu najviše vam odgovara čitanje zanimljivih belatrističkih djela.


13. u mjesecu

Ponekad pokazujete svoju lošiju stranu, jer se teže izražavate, zbog čega vas ljudi pogrešno doživljavaju i misle da ste teški i diktatorski nastrojeni. Marljivi ste i radeni, imate velike ambicije, te volite da organizirate i uređujete rad drugih ljudi. Dobro zapažate detalje i temeljito zaključujete. Dobro bi bilo da više pokazujete svoja osjećanja, da koristite maštu i ako je moguće razvijate hobije, kao što su izrade drvene rezbarije i skulptura.


14. u mjesecu

Imate vještu i dvojnu prirodu. Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali i da razarate, moć je najjača strana vašeg dana rođenja. Jednom ste nogom na zemlji, a drugom u oblacima. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Ta bi vas sklonost mogla dovesti do pretjeranog eksperimentiranja. Zbog toga, potrebni su vam strpljenje i stabilnost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.


15. u mjesecu

Vi ste susretljivi, suosjećate sa drugima i uvijek ste spremni da izađete u susret i pomognete. Najčešće bježite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini u kojoj se krećete. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što uistinu jeste. Bili biste dobri u oblasti umjetnosti.

     
16. u mjesecu

Ovo je broj duhovnih vrijednosti i naglašenosti. On vas više veže sa spiritualnim istinama, metafizikom i filozofijom, nego sa stvarnim životnim činjenicama, osim kada vas vaš nadareni um povede ka ovozemaljskim uspjesima u poslovnoj karijeri. U svakom slučaju, vaša nadarenost leži u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umjetnosti. Vi ste, u suštini, perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke kriterije i standarde. Potreban vam je obiteljski dom u kojem možete biti voljeni ali i nezavisni.


17. u mjesecu

S vremena na vrijeme, razlike u vašem ponašanju mogu biti čak i zabrinjavajuće. Ćudljivi ste ali su vam obitelj i voljene osobe uvijek na prvom mjestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju financije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami a da detalje prepustite drugima. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.


18. u mjesecu

Vi ste nezavisni, efikasni i rođeni ste vođa. Stvari intelektualne prirode veoma su vam srodne i važne. Posjedujete emocionalnu, osjetljivu stranu koja vas privlači glazbi, a s druge strane veoma ste kritični i zahtjevni. Bilo bi najbolje da koristite svoje analitičke i kritičke sposobnosti u poslu kojim se bavite. Za vas su kao stvorene profesije - kritičara ili pisca. Inače, imat ćete aktivan život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.


19. u mjesecu

Vi ste po svemu rođeni ekstremista. Vaše raspoloženje je promjenjljivo i uvijek je na ljestvici od 1 do 9. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, imate zapanjujuće izvore imaginacije kojima uspjevate rješavate gotovo sve poteškoće. Ako budete koristili svoje originalne ideje, uspjet ćete daleko stiči i u životu postiči značajne rezultate. Vi biste trebali pažljivo da izaberite svog životnog saputnika, jer vam vaš dan rođenja može donijeti mnogo nesporazuma u bračnom i obiteljskom životu.


20. u mjesecu

Vi ste osječajna osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni zamisliti život. Obično tragate za sigurnošću, obitelji i domom, kako biste mogli normalno da funkcionirate. Niste bez talenta, ali vaš talenat je neophodno razvijati. Pokšajte emocije smjestiti u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost i sklonosti koje posjedujete.


21. u mjesecu

Veoma ste taktični, druželjubivi i šarmantni, samostalni i neovisni. Može vam se desiti da izgubite orijentaciju i potrošite isuviše energije na više nebitnih stvari. Volite harmonične ambijente u kojima dominiraju povjerenje, skladni odnosi i skladne boje. Zbog različitih stanja raspoloženja u koja nerjetko upadate, uvijek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.


22. u mjesecu

Vi ste vizionar koji želi da ostavi svijet u boljem stanju nego što ste ga zatekli svojim rođenjem. Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Zainteresirani ste za sve što je od javnog i općedruštvenog značaja. Vi ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite svakome pomoći. Ideje koje vas ispunjavaju glavni su vodiči u vašem zanimljivom životu. No, za neke od vaših ideja treba hrabrosti i kolektivne svijesti i upravo tu nailazite na osnovne prepreke.


23. u mjesecu

Vi ste nezavisni, samodovoljni, ponosni i odgovorni. Munjevito razmišljate kada to od vas zahtijevaju okolnosti. Tada je vaša pronicljivost i kreativnost zadivljujuća. Imate sposobnosti da tačno dijagnosticirate “bolesti” u političkom tijelu neke organizacije ili u društvu uopće. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog spola i sa iskusnim starijim osobama koje cijenite. Imate dobre mogućnosti prilagođavanja u svakom ambijentu. Vješti ste u izlaganju argumenata što vam pospješuje odlučnost u poslovanju, svijetu zabave ili medicinskim zvanjima.

     
24. u mjesecu

Imate zapanjujuće mnogo energije. Uvijek ste u pokretu i akciji. Tako vam teče život. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u obitelji ili društvu, što vam daje karakteristike posebnosti. Mana vam je što vas energija i odgovornost mogu navesti na tvrdoglavost i razmišljanje da jedino vi znate šta je dobro. Sigurno je da ćete morati pokazati mnogo truda i vještine da biste na kraju dokazali koliko vrijedite. Možda biste bili najuspješniji u oblasti medicine i obrazovanja.


25. u mjesecu

Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u sredini u kojoj se krećete. Čeznete za uspjesima zarad sopstvenog zadovoljstva i afirmacije. Uspjesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim. Postoje mogućnosti da se opredjelite na kreativna ili trgovačka zanimanja, ali da biste tu postigli puni uspjeh potrebno je da se potpuno oslobodite čestih depresivnih i melankoličnih raspoloženja. Gradovi i svjetla bulevara nisu za vas. Potreban vam je ambijent malog mjesta da biste bili sretni i uspješni. I da biste došli do punog izražaja.


26. u mjesecu

 Obiteljski dom i djeca su za vas ispred svega u životu. Uprkos svemu možete uspjeti u svakom poslu, jer ste dobar organizator i još bolji operativac. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata ali ne i u njihovom završavanju. Potrebno vam je malo više strpljenja, upornosti i istrajnosti. Veoma ste ponosna osoba, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera. Izbjegavajte razmišljanja o prošlosti i čuvajte se vlastitih emocija.


27. u mjesecu

Prirodno ste nadareni da budete predvodnik. U svojim prijateljskim i ljubavnim vezama možete mnogo da date. Vaša veza sa nadnaravnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni uveliko vas veže za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u pasivna, depresivna i melankolična stanja. Ako vam u životu pođe za rukom da kontrolirate takve situacije, bit ćete veoma uspješni. Skloni ste književnosti i umjetnosti.


28. u mjesecu


Vi ste osoba jakog karaktera. Volite nesvakidašnje stvari i situacije ali sve u granicama konvencionalnosti. Dominanti i individualni, dobro bi bilo da radite na samostalnim projektima ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate mašte, lucidnosti i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu ali nije dobro da u tome pretjerujete. Svoje poteškoće i probleme spremni ste dugo da vučete za sobom, čak i onda kada biste na njih trebali potpuno da zaboravite. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje, pa bi bilo dobro da u toj oblasti i tražite svoje profesionalno usmjerenje. Recimo, novinarstvo!


29. u mjesecu

U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji vas može dovesti pred publiku, jer ste idealista sa jakim osobinama vođe. Na nesreću, često ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek "jako dobro", a loše uvijek "veoma loše". Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas uvijek nije lako pratiti. Interesi izvan profesionalnog opredjeljenja mogu vas smirivati i pomoći vam da nađete unutrašnju ravnotežu. Potrebno vam je da se umjetnički izražavate, možda kroz glazbu, slikarstvo ili pisanje. Mogao bi vam se u životu desiti veliki uspjeh, ukoliko ostali rasporedi brojeva budu s tim usaglašeni.


30. u mjesecu

Rođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi i tu se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite neke rutinske jednolične i nesadržajne poslove. To bi vas moglo skršiti i ubiti vaš životni polet. Vi uvijek imate svoje ideje i niko ih ne može lako promijeniti. Odani ste, iskreni, dobri i omiljeni prijatelj. Pošto imate snažne ideale, poslovi vezani za društvo i zajednicu, mogli bi vam u potpunosti odgovarati. Vama odgovara svaki posao koji daje mogućnosti vašem umjetničkom i kreativnom ispoljavanju ličnosti. Ponekad budite strpljivi i nemojte na nebitne stvari trošiti energiju, jer to vas uvijek vuče nazad!

     
31. u mjesecu

Uvijek ste spremni da radite za svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji. Veoma ste odani kao prijatelj i suradnik. U prvoj polovini života, ljudi rođeni 31. dana u mjesecu često su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredjeljenju i kompromisu. Nije dobro da ciljate previsoko, jer uvijek postoji mogućnost da se razočarate. Vaš dan rođenja daje vam izrazitu sklonost ka razumjevanju lijekova i ljekovitog bilja, te u vama razbuktava želju i interes za medicinsku znanost. To je oblast u kojoj možete pokazati mnogo i tu se uistinu možete afirmirati. Ipak, za sve je potrebna temeljita priprema.

(Izvor: http://www.bosnic.com)

 


Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Duhovni broj
« Odgovor #19 poslato: 25. Oktobar 2011. 15:11:03 »

Broj 9
Rodjeni 9., 19. i 27. u mesecu
Ovo su osobe sa jako naglašenom intuicijom, koja ukoliko rade na njoj može da dostigne stepen vidovitosti. Veoma su humane, i imaju osećaj za radost i bol života. Praštanje jeste njihova glavna vrlina. Mogu da budu i preterano zatvorene za svoju okolinu, i za bilo kakve tudje uticaje. Kada se nadju u problemu, drže ga u sebi i ne dozvoljavaju nikome da im pomogne, verujući da sve mogu da urade same. U lošim aspektima, sklone su porocima, koji mogu da budu veoma teški i uzmu maha. Dobri aspekti daju ljude okrenute duhovnosti i humanim zanimanjima (medicinski radnici, duhovnjaci, pranici). Njihova intuicija im daje mogućnost da jako dobro i brzo procenjuju ljude i dogadjaje oko sebe, te bi bili uspešni i u oblasti psihologije, psihijatrije,…Finansijska situacija, ovih ljudi je veoma promenljiva, pre svega što po prirodi ne samo da nisu materijalisti, već što im dar za praktično nije jača strana. U aflikcijama, istrazivanja su pokazala da je veliki procenat osoba sa Duhovnom 9, koje novac stiču krimi poslovima, ali ne iz materijalističkih pobuda, već iz drugih samo njima znanih razloga (posledica odredjenog bunta, bežanje od problema...). Kada su njihove emocije u pitanju veoma su izražene i jake, uglavnom usmerene na dobrobit svih. Treba da se čuvaju psihičkih pucanja.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Duhovni broj
« Odgovor #18 poslato: 25. Oktobar 2011. 15:05:18 »

Rodjeni 7, 16. i 25. u mesecu
Osobe sa ovim duhovnim brojem poseduju veoma naglašenu intuiciju, ali je često ne koriste na pravi način, te su zbog toga skloni psihičkim padovima, jer nisu u stanju da realno sagledaju odredjenu problematiku. Autodestrukcija je ovde veoma naglašena, kao i sklonost ka porocima, veliki broj osoba sa duhovnim brojem 7 ima problema sa alkoholom, opijatima i drogama. Veoma su dobri medijumi, usled čega poseduju, veliki dar za okulizam, koji u nekim lošim aspektima može da bude negativan. Preterano su emotivne osobe i veoma plahe, a posebno je naglašen strah od samoće. U poslovnom svetu nisu naročito aktivne, te je uvek potreban neko , ko će im dati podršku. Poslovi u kojima mogu ostvariti su uspeh vezani su za sve vrste umetnosti, okultizam, medjutim ovde je više nego kod ostalih brojeva, ljudi koji rade poslove sa druge strane zakona. Finansijska situacija je veoma promenljiva, zbog čega su veoma zabrinuti.


Rodjeni 8., 17., 26. u mesecu
Duhovne osmice su od svih drugih brojeva najracionalnije, uvek dobro znaju šta žele, imaju jasne ciljeve u životu, ne obracajući pri tom pažnju na sitnice. Gledaju da iz svega izvuku maksimum, ulažu veliki trud i disciplinu. Ako su aspekti dobri to su veoma pravedne osobe, dok u aflikcijama veliki broj osoba sa duhovnim brojem 8 su hladne, proračunate, materijalisti. Generalno, imaju veoma izraženu sposobnost upravljanja finansijama, posebno sa finansijama drugih ljudi, te im se takva zanimanja i preporučuju. Takodje bi bili uspešni i u poslovima vezanim za pravo i sport. Obzirom da imaju urodjen dar za rad sa finansijama, tako je i njihovo stanje na tom planu tokom života stabilno. Po pitanju emocija, veoma dobro se kontrolišu, dok sa lošim aspektima mogu delovati kao distancirane i hladne. Nikada do kraja neće iskazati svoje emocije i za svoju okolinu obično deluju flegmatično i nezainteresovano.


Rodjeni 9., 19. i 27. u mesecu
Ovo su osobe sa jako naglašenom intuicijom, koja ukoliko rade na njoj može da dostigne stepen vidovitosti. Veoma su humane, i imaju osećaj za radost i bol života. Praštanje jeste njihova glavna vrlina. Mogu da budu i preterano zatvorene za svoju okolinu, i za bilo kakve tudje uticaje. Kada se nadju u problemu, drže ga u sebi i ne dozvoljavaju nikome da im pomogne, verujući da sve mogu da urade same. U lošim aspektima, sklone su porocima, koji mogu da budu veoma teški i uzmu maha. Dobri aspekti daju ljude okrenute duhovnosti i humanim zanimanjima (medicinski radnici, duhovnjaci, pranici). Njihova intuicija im daje mogućnost da jako dobro i brzo procenjuju ljude i dogadjaje oko sebe, te bi bili uspešni i u oblasti psihologije, psihijatrije,…Finansijska situacija, ovih ljudi je veoma promenljiva, pre svega što po prirodi ne samo da nisu materijalisti, već što im dar za praktično nije jača strana. U aflikcijama, istrazivanja su pokazala da je veliki procenat osoba sa Duhovnom 9, koje novac stiču krimi poslovima, ali ne iz materijalističkih pobuda, već iz drugih samo njima znanih razloga (posledica odredjenog bunta, bežanje od problema...). Kada su njihove emocije u pitanju veoma su izražene i jake, uglavnom usmerene na dobrobit svih. Treba da se čuvaju psihičkih pucanja.

http://www.spicum.com/index.php/numerologija/1319-duhovni-broj
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Duhovni broj
« Odgovor #17 poslato: 25. Oktobar 2011. 15:03:05 »

Osobe rodjene 4, 13, 22 i 31. u mesecu
Život ovih osoba je prepun iznenadnih dešavanja, neočekivanih promena, komplikacija, koje velikim delom i same izazivaju, te im se savetuje da se usredsrede na postizanje lične ravnoteže i da iz svega izvuku maksimum. Poseduju odredjeni stepen konvencionalnosti, ali sa izraženom željom ka spoju sa inovativnim principom, usled čega nailaze na odredjeni otpor i protivljenja ljudi sa strane. Ovo su borbene osobe, izražene inteligencije i sposobnosti apstraktnog razmišljanja, koje svakom životnom zadatku pristupaju suviše ozbiljno, usled čega njihova psiha u manoj ili većoj meri trpi. Reakcije su im brze i ponekad ishitrene. U poslu su, kao i životu uopšte, maksimalno predane i odgovorne, ali pošto su veliki individualisti, najveće uspehe postižu u privatnoj delatnosti. Idealne profesije su nauka, mediji, primenjena umetnost, astrologija, i uopšte sve što ima veze sa inovacijama. Obično su dobro situirani, medjutim uvek postoji neka vrsta kašnjenja i problema u sticanju novca. Skloni su ulaganju i trošenju, te se za njih nikad ne može reći da će imati novac na gomili. Njihove emocije su veoma intenzivne, mada tako na prvi pogled ne deluje. Veliki su humanisti i borci za pravdu, često stavljaju sebe u drugi plan, žrtvujući se zarad nekog višeg cilja. Intuitivni potencijal ovih osoba je veoma izražen i bazira se na sposobnosti dobrog tumačenja simbola. Stoga ove osobe, mogu biti jako uspešne u oblasti ezoterije, posebno u astrologiji, tumačenju snova, tarota.


Rodjeni 5., 14., 23. u mesecu
Ove osobe krasi izuzetan šarm, neposrednost, kao i sposobnost suočavanja sa životnim iskušenjima. U stanju su da ulože veliki trud da bi došli do željenog cilja, i da iz svega toga izvuku maksimum. Uživaju u promenama i nikako ne mogu da zamisle život bez dešavanja, jer ih naprosto mesto ne drži. Često su u traganju za nekim novim izazovima. Buduci da ih odlikuje komunikativnost i jaka pronicljivost, poslovi u kojima su uspešni su uglavnom oni vezani za komunikacije i menadžment, turizam, medije, kao i poslovi vezani za trgovinu i prodaju. Takodje, odlični su pisci, reditelji, i delatnici u kulturnim ustanovama. Finansijska situacija im je promenljiva, i zavisi od brojnih faktora. Zbog svoje dovitljivosti lako dolaze do novca, medjutim mogu da budu prilično neracionalni u trošenju, te su zato često sklone bespotrebnoj panici da će ostati bez sredstava. Emotivne su, ali u nekim lošim aspektima mogu jako dobro da manipulišu svojim emocijama, posebno kada je u pitanju ostvarivanje odredjene koristi. Intuicija im nije jača strana i kada se nadju u odredjenom problemu, više se oslanjaju na skup predjašnjih iskustava.


Rodjeni 6., 15., i 24. u mesecu
Osobe sa duhovnim brojem 6 odlikuje velika humanist, odlučnost, optimističnost, kao i nesebična ljubav prema svim ljudima. U većini slučajeva, Duhovne 6 su zbog svoje plemenitosti žrtve drugih ljudi, te im se zbog toga savetuje da naprave odredjeni balans u svome životu i da ne dozvole da ih drugi ljudi iskorišćavaju. U stanju su da obavljaju i po više poslova istovremeno, jer što god ih zainteresuje, zbog naglašene crte radoznalosti, oni moraju da oprobaju. Izuzetno su vredne, metodične, temeljne i kada započnu odredjeni posao, rade ga do samog kraja. Poslovi u kojima su uspešni vezani su za umetnost (muzika, film, slikarstvo), kao i poslovi u kojima se zahteva preciznost i temeljan rad. Takodje uspešni su i u pedagogiji i drugim oblastima koji zahtevaju rad sa decom. Finansijski plan je uvek stabilan, i više nego ostale brojeve ih prati sreća sa nocem. Iz finansijskih kriza izlaze vrlo lako i na veoma neobične načine, često uz podršku drugih ljudi. Odlikuje ih velika emotivnost, ali isto tako očekuju da im ljubav koju prema drugima pružaju bude uzvraćena, što nije uvek slučaj.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Duhovni broj
« Odgovor #16 poslato: 25. Oktobar 2011. 14:58:34 »
U numerološkom kodu svake osobe, pored tri uslovno rečeno osnovna broja (bioritmički, generacijski i lični), važnu ulogu igra i Duhovni broj, koji se dobija svodjenjem datuma rodjenja na prost broj. Npr. osoba je rodjena 24. u mesecu što znači da je njen duhovni broj 2+4=6. Pored jednocifrene osnove (u ovom slučaju je to broj 6), ne sme se zanemariti uloga brojeva, koji ga sačinjavaju ukoliko je duhovni broj dvocifren. Ovaj segment numerološkog koda, analogno poziciji planete Mesec u astrologiji oslikava čovekovu dušu, osećanja, emocije, njegovu intuiciju, ali i potencijale u profesionalnom smislu, odnos prema novcu , kao i samu finansijsku situaciju. U nastavku ćemo na primeru brojeva od 1 do 9, objasniti njihovu prirodu, ukoliko se u numerološkom kodu nadju na segmentu duhovnog broja.


Rodjeni 1., 10, 19. i 28. u mesecu
Osobe sa duhovnim brojem 1 žude da urade nešto po čemu ce ostati upamcene. Njihova potreba za prestižom, slavom, sticanjem položaja je veoma naglašena i oni ulažu veoma veliki trud da bi postigli željene ciljeve. To su izuzetno jake ličnosti, sa izraženim potencijalima, velikim intelektom, sposobnošću da upravljaju masama, kao i da budu na visokim položajima u javnim preduzećima, kompanijama, i organima uprave. Veliki broj javnih ličnosti iz sveta estrade, glumišta, politike ima upravo Duhovni broj 1. Odlikuje ih velika originalnost, koja im pomaže da bez mnogo problema, ostvare zacrtane ciljeve, te samim tim njihov uticaj na sopstvenu okolinu može biti izuzetno jak. idealna zanimanja za osobe sa Duhovnim brojem 1 su politika, privreda, menadžment, estrada, u suštini sva ona zanimanja u kojima bi mogli ispoljiti svoju originalnost i liderske sposobnosti.
Kada je novac u pitanju, ove ljude, prati tokom života velika sreća, medjutim treba da obrate pažnju na svoju razmetljivost, kojoj mogu da budu skloni a da to i ne primećuju, kao i to da uspeh imaju samo ukoliko rade sa sopstvenim novcem, pri čemu treba da izbegavaju rad sa tudjim novcem. Po pitanju emocija, ove osobe su racionalne, kontrolišu svoje izlive i ukoliko se javi problem na polju medjuljudskih odnosa, teže da ga sagledaju sa realne strane, i reše ga po kratkom postupku. Uopšte, kada su medjuljudski odnosi bilo koje vrste u pitanju imaju želju za dominacijom, i potrebu da se nametnu svojim idejama, željama, stavovima i težnjama. Teško prihvataju savete i drugačija mišljenja, osim ukoliko ne osete da bi to što im je rečeno, mogli da upotrebe u svoju korist. Njihova intuicija nije baš jaka i više se oslanjaju na svoj zdrav razum i logičko rasudjivanje.  U tom pogledu izuzetak su osobe čiji je duhovni broj 19-1, jer je u njihovom slučaju duhovna jedinica dobijena iz brojeva 1 i 9, gde 9 kao broj intuitivnog plana u kombinaciji sa pokretačkom energijom broja 1 daje naglašenu intuiciju i moć predosećaja.


Rodjeni 2., 11., 20. i 29. u mesecu
Ove osobe imaju veoma izraženu intuiciju, koja, ukoliko je ne blokiraju, čemu su često skloni, sposobni su da je razviju do veoma visokog nivoa. Izuzetno su emotivni, i svemu što rade u životu pristupaju sa velikim osećanjima, a da pri tom zbog toga nisu u stanju da realno sagledaju stvari oko sebe, te tako često padaju u melanholična, apatična, pa čak i depresivna stanja. Vole timski rad i kroz njega razvijaju svoje potencijale. Naime, zbog njihove sklonosti ka blokadama, uvek je potreban neko ko će uočiti njihove kvalitete i pomoći im da ih razviju.
Poslovi koji im odgovaraju su vezani za manje kolektive, preduzeća, a pošto poseduju izražen talenat za umetnost pogodna su i zanimanja tog tipa. Finansijska komponenta im je veoma značajna, a do novca dolaze lako, ali ga jos brze troše, tako da nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojom materijalnom situacijom.
U medjuljudskim odnosima su pristupačne, neposredne, spontane i lako sklapaju prijateljstva, medjutim, kada se pojavi problem zbog svoje prevelike osetljivosti, mogu biti sklone da idu linijom manjeg otpora, tako što će se povuci pred samim problemom. Kod osoba rodjenih 11. u mesecu crta nesigurnosti i sklonost ka potcenjivanju sopstvenih kvaliteta je od svih dvojki najviše naglašena, te u aflikcijama daje osobe koje su sklone lažima, samoobmanjivanju, jakim psihičkim padovima, koji mogu čak da se graniče sa patologijom. Ukoliko je broj 11 benefično postavljen, daje osobe koje su maksimalno posvećene svemu što rade, temeljne, čija se intuicija graniči sa darom vidovitosti.


Rodjeni 3., 12., 21. i 30
Ove osobe poseduju visok steepen inteligencije, snalažljivost, kao i izuzetan dar za praktično, ali nekad zbog te izražene praktičnosti, može se za njih reći da su površne i da se preterano fokusiraju na sitnice, ne obraćajući dovoljno pažnje na suštinu stvari. Veoma su posvećene svakom poslu koji rade, bukvalno do samog perfekcionizma, a pored toga poseduju izraženu kreativnost, te najveće uspehe mogu da postignu u oblastima svakog vida primenjene umetnosti, književnosti, zatim politici, ekonomiji i nauci.
Kada je novac u pitanju ovo su uglavnom srećne osobe i obično ga imaju dovoljno za ostvarenje svojih potreba. Čak i kada se nadju u finansijskoj krizi zahvaljujući brojnim kontaktima veoma brzo izlaze iz nje. Njihove ideje su veoma originalne, a pošto su po prirodi vedrog duha i pozitivne, vrlo lako sklapaju prijateljstva. Veoma su emotivne i poput dece očekuju mnogo pažnje od drugih, a nisu u stanju uvek da uzvrate istom merom. Porodični život im predstavlja veoma bitan životni segment i zbog njega su u stanju da žrtvuju mnoga zadovoljstva.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #15 poslato: 24. Oktobar 2011. 11:58:50 »
ROĐENI 1, 10, 19. ili 28. DANA BILO KOG MESECA

Volite slobodu, ali i samostalnost, pa ne želite da vam se iko meša u poslove. Za vas je, zapravo, najveći problem da saradjujete sa drugim ljudima, pošto sve konce morate da držite u svojim rukama., posebno ako ste rodjeni 10. dana bilo kog meseca. Sklonost ka umetnosti, strpljenje i upornost, odlika su osoba rodjenih 19. dana, dok prirodnim naukama preferiraju svi koji su rodjeni 28. Izrazito povoljne godine u vašem životu su izmedju 35. i 40., a ključne mogu da budu 21, 28, 35, 42 i 49 - odluke koje budete doneli u tim godinama mogu da donesu značajne preokrete u vašem životu.

Povoljni periodi: 21.6 - 20.7.

Povoljni dani: ponedeljak, sreda i nedelja.

Boje: svetlo-zelena, svetlo-plava i bela.

Kristal: tigrovo oko

ROĐENI 2, 11, 20, 29. DANA BILO KOG MESECA

Vi ste tajanstvene, sumnjičave osobe, sklone neprestanim usponima i padovima; ili ste na vrhu ili dotičete dno. Ne pokušavajte sve sami da rešavate, posebno ne ukoliko ste rođeni 2. u mesecu. Oni koji su rođeni 11. veoma su nestabilne i labilne ličnosti, ali to prikrivaju maskom hladnoće i nedodoirljivosti. Rodjeni 20. stalno tragaju za društvom, uvek imaju novca, jer im je osnovna težnja u životu da zgrnu što više bogatstva. Oktobar i novembar izrazito su nepovoljni meseci u godini za sve čijij je duhovni broj "dvojka".

Povoljni periodi: 21.3 - 28.4. i 10.6. - 20.8.

Povoljni dani: subota, nedelja i ponedeljak.

Boje: plava siva i sve sjajne boje.

Kristal: hesonit( u obliku prstena ili priveska)

ROĐENI 3, 12, 21, 30. DANA BILO KOG MESECA

Vi ste oličenje poverenja, ali i mističnosti; spremno prihvatate izazove, pa ste u stanju da ostvarite i nemoguće. Veoma mnogo vam znači posao i porodica, pa možda i zbog toga imate previše impulsivan nastup. Veliki ste borci, posebno zainteresovani za nauku i politiku, gde u potpunosti do izražaja dolazi vaša buntovna priroda. I pored toga što ste emotivni, imate izraženu crtu usamljenika, a osim toga, prisutan je i nedostatak dobre volje i smisao za humor. Često se osećate usamljeno, a zbog stila života, čini se da ste asocijalni i da imate vrlo malo pravih prijatelja, kojima dozvoljavate da zavire u vašu intimu. Pri tome ste surovi kao neprijatelj - kada se naljutite i najjače osobe znaju da zadrhte pored vas, jer se ne smirujete dok ne porazite protivnika. Izrazito povoljni datumi u mesecu su 3, 12, 21, i 30, ali i oni čiji zbir daje 4, 6 ili 7. Značajne godine u životu su vam 3, 12, 21, 30, 48,57 i 66.

Povoljni periodi: 20.9 - 25.10. i 20.1. - 20.2.

Povoljni dani: subota.

Boje: crna, tamno-plava i siva .

Kristal: plavi safir, ametist, crni biser i lapis lazuli.

ROĐENI 4, 13, 22. ili 31 DANA BILO KOG MESECA

Mislite da je ključ uspeha slediti sopstveno mišljenje i da jednom donešene odluke ne treba menjati. Ambiciozni ste i kroz muku i težak rad postižete značajne uspehe. Ako ste rođeni 4. u mesecu, očekuje vas metodičan rad koji ne bi trebalo da postane rutinski. Rođene 13. u mesecu okolina često neće razumeti, dok će oni koji su rođeni 22. često biti melanholični, a svi rođeni 31. nestabilni i naivni, što ih može dovesti do finansijskog kolapsa, kao i osetljivog zdravstvenog stanja. Oktobar i novembar izrazito su nepovoljni meseci u godini.

Povoljni periodi: 19.2 - 20.3. i 21.11 - 20.12.

Povoljni dani: četvrtak.

Boje: žuta, ali i ružičasta i plava..

Kristal: žuti safir i žuti topaz

ROĐENI 5, 14, 23. DANA BILO KOG MESECA

Osećate stalnu potrebu da se menjate, a odluke donosite naprečac, ne razmisljajući o mogućim posledicama. Rođeni 5. u mesecu vole brzinu i putovanja, pa im boravak na jednom te istom mestu nikako ne prija. One koji su rođeni 14. životni put će voditi kroz neku organizaciju koja ima jasnu i preciznu hijerarhiju. i u kojoj će oni zauzeti određeno mesto. Osobe rođene 23. imaju izraženu intuiciju i dobri su organizatori. Sve osobe čiji je duhovni broj 5 ekstremno su čiste kad je održavanje radne prostorije u pitanju, ali takav red i mir ne mogu da stvore u svojim porodicama. Loši periodi za sve osobe su početak marta, maja i juna, ali i razdoblje od 1. do 21. oktobra i od 27. novembra do 27. decembra.

Povoljni periodi: 21.3 - 26.4. i 21.10 - 27.11.

Povoljni dani: utorak i petak.

Boje: sve nijanse crvene boje.

Kristal: koral

ROĐENI 6, 15. 24.DANA BILO KOG MESECA

Vi ste idealisti, izuzetno privrženi porodici i poslu, koji traže perfekciju u sopstvenom životu. Ukoliko ste rođeni 6. osetljivi ste i težite uvek tome da budete u centru pažnje. Ako ste rođeni 15. kontradiktorni ste, skloni netrpeljivosti i svađanju, ali ste i izuzetno srdačne osobe. Samodisciplina je nešto čemu treba da se naučite. Oni rođeni 24. imaju velike poslovne kapacitete, ali i razvijen smisao za harmoniju, zbog čega su poklonici umetnosti. Slabi periodi za sve čiji je duhovni broj 6 jesu oktobar, novembar i decembar, kada "šestice" gube zanimanje za posao, imaju zdravstvene tegobe i pate od stresa.

Povoljni periodi: 21.3 - 28.4. i 10.6 - 20.8.

Povoljni dani: nedelja i ponedeljak.

Boje: narandžasta, žuta i bakarna

Kristal: crveni safir

ROĐENI 7, 16. ili 25. DANA BILO KOG MESECA

Imate izražene mentalne sposobnosti, pa nikad ne krećete u akciju dok dobro ne promislite. Ukoliko ste rođeni 7. krasi vas izražena intuicija, tražite smisao u svemu i interesuje vas oblast duhovnog života. Rođeni 16. su individualisti, kojima prilagođavanje nije jača strana. Veliki strana. Veliki ste perfekcionista i najbolje se snalazite u nauci ili tehnici. Za vas je smisao života otkriti nešto novo. Ako ste rođeni 25. posedujete veliki stvaralački talenat, analitična ste i racionalna osoba koju uvek inetersuju samo složeni zadaci. Dobri dani su 7, 16 i 25.

Povoljni periodi: 20.4 - 18.5. i 21.9 - 19.10.

Povoljni dani: sreda i petak.

Boje: bela i svetlo-plava, ružičasta i žuta

Kristal: beli safir i beli cirkon

ROĐENI 8, 17, 26. DANA BILO KOG MESECA

Vi ste strpljiva osoba, koja uvek pokušava iznova da uči. Ako ste rođeni 8. možete da steknete veliko bogatstvo, a zahvaljujući smislu za organizaciju i osobinama vođe, lako dolazite do uspeha. Ukoliko ste rođeni 17. ceo život vezan vam je za novac i finansijske poslove, željni ste znanja i volite da uživate u svemu onom što vam život pruža. Mudro i uporno idete ka cilju i interesuje vas samo "velika lovina", dok se sitnicama nikad ne zamarate. Rođeni 26. udvostručiće ono što sama "osmica" ima - dakle napraviti novac, a uz to se baviti umetnošću. Osim toga, oni koji su rođeni ovog datuma veoma su uspešne diplomate.

Povoljni periodi: 21.5 - 20.6. i 21.8 - 20.9.

Povoljni dani: sreda i petak.

Boje: nijanse zelene, tirkizne, smeđe, sive i bele.

Kristal: smaragd ili zamena za njega

ROĐENI 9, 18, 27. DANA BILO KOG MESECA

Imate velike ambicije i želje da ostavite za sobom trag koji dugo neće izbledeti. Ukoliko ste rođeni 9. krasi vas svestranost, a možete da započnete mnogo poslova odjednom. Volite grupni rad i najsrećniji ste u velikoj zajednici. Za vas je pravda svetinja. Oni koji su rođeni 18. imaju veliku sposobnost samoorganizacije, nezavisni su, a krasi ih snažna volja i ponekad su egocentrični. Rođeni 27. pravi su vukovi samotnjaci. U svakom društvu potrebno vam je vreme da biste sagledali svakog ponaosob i samo retki srećnici imaju tu čast da im otkrijete neku svoju tajnu. Ipak, stalo vam je da druge osobe priznaju vaše kvalitete. 


 
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #14 poslato: 24. Oktobar 2011. 11:43:09 »
21 - Tebi pripada velika porcija šarma
Zabavan/a si sugovornik/ica. Kreativna si i osjećajna osoba, ali naginješ i izvjesnoj dozi razdražljivosti. Često ti je teško odrediti kojem svojem talentu da se prikloniš. U ljubavi si osjećajan/a i nježan/a, ali povremeno i prevrtljiv/a.

22 - Tvrdoglav/a si, voliš puno brbljati i lupaš dobre provale
Međutim, ponekad se drugima možeš učiniti i kao zatvorena osoba. Za probleme razvijaš neobična rješenja koja često ne želiš podijeliti s drugima zbog straha od odbijanja. Tvrdoglavo se držiš svojih uvjerenja. Tražiš ljubav, ali se bojiš da ne budeš povrijeđen/a.

23 - Prije svega želiš da ti život bude pun promjena
Brzo i pametno razmišljaš i svoje ideje uvjerljivo iznosiš drugima. Brzo se prilagođavaš novim situacijama i ne podnosiš statičnost. Prijatelji su ti jako važni, no u ljubavi naginješ principu 'bez obaveza, molim'.

24 - Imaš izražen osjećaj za odgovornost i zaštitničke instinkte
Talentiran/a si za sklapanje primirja i izvrstan si posrednik zaraćenim stranama. U ljubavi rano čezneš za čvrstom vezom s voljenom osobom. Kad nađeš pravog partnera, potpuno si mu odan/a.

25 - Voliš razmišljati
Analitična si i racionalna osoba i zanimaju te kompleksne teme. Zbog prirođene sklonosti perfekcionizmu najbolje ti odgovaraju znanstvene i tehničke djelatnosti. Iako imaš duboke osjećaje, i u prijateljstvu i ljubavi ih često sakrivaš ispod izvjesne rezerviranosti.

26 - Život udišeš punim plućima!
Dobro ti odgovaraju umjetničke djelatnosti ili rad s rukama. Sklon/a si praktičnosti i diplomaciji. Želiš vjernog partnera punog ljubavi.

27 - Imaš mnogo prijatelja jer si nesebična i druželjubiva osoba
Otvoren/a si za svijet oko sebe, tolerantan/a i spreman/a pomoći. U svakom društvu ti je ipak potrebno i vrijeme da se povučeš i u miru sagledaš svoj bogati unutrašnji svijet. Priznanje ti je jako važno. U ljubavi si idealist i sposoban/a za duboke osjećaje.

28 - Imaš vrlo živahan um
Dinamična si i samosvjesna, originalna, uporna i samostalna osoba. Vesele te pohvale i rado si u centru pažnje. Najviše cijeniš svoju neovisnost. U ljubavi si intenzivan/a i strastven/a. Od partnera očekuješ puno pažnje.

29 - Raspolažeš znanjem koje plijeni pažnju i rado ga dijeliš s drugima
Na ljude djeluješ osvježavajuće i nadahnjujuće. Kritiku ne podnosiš baš dobro. Voliš se osloniti na prijatelje. U ljubavi tražiš nježnog i pažljivog partnera, koji će uvijek biti tu za tebe.

30 - Vrlo si kreativna osoba i potrebno ti je da to izraziš
Duhovit/a si i domišljat/a. Potrebna ti je pohvala. Dosada te užasava. Iako si pomalo sklon/a sramežljivosti, to uspješno prevladavaš svojim šarmom. U ljubavi si vrlo romantičan/a.

31 - Ozbiljna si, pouzdana, častohlepna osoba, uvijek spremna dati najbolje od sebe
Logika ti je jača strana. Znaš, međutim, biti i tvrdoglav/a i tko te želi razuvjeriti u nekom tvom uvjerenju, mora naći stvarno čvrste dokaze. U prijateljstvu i ljubavi si odan/a i pouzdan/a. Rano tražiš čvrstu vezu.

:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #13 poslato: 24. Oktobar 2011. 11:42:41 »
11 - Ti si idealist i pomalo sanjarski tip osobe
Kreativan/a si i temperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svoj cilj uz pomoć šarma i velike moći uvjeravanja. Često si izražene intuicije i duhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve od sebe. Kao prijatelj/ica, potpuno si odan/a.

12 - Izrazito si kreativna osoba
Pametan/a si i lako učiš, tankoćutan/a si i optimističan/a. Zanimaju te mnoge stvari, međutim događa se da često nešto započneš a ne dovršiš. Brzo se zaljubljuješ, ali vežeš se tek nakon što dobro promisliš.

13 - Voliš da sve bude savršeno i dobar si organizator
Odlučno ideš svojim putem i ostvaruješ ciljeve. U ljubavnim vezama imaš jake osjećaje i partner se na tebe može osloniti. U početku si inače vrlo povučen/a.

14 - Osoba si puna ideja, planova i želja
Okrenut/a si budućnosti. Sve novo i neobično te privlači. Potrebno ti je mnogo slobode, voliš pustolovinu i uvijek si u potrazi za novim horizontima. Tvom partneru se možda neće sviđati tvoja sklonost zabavi i flertu.

15 - Ovisan/a si o obitelji i prijateljima
Ljudi te vole, imaš mnogo talenata i rado prosljeđuješ svoje sposobnosti i znanja drugima. Izrazito se zalažeš za pravednost. Jako je izražena tvoja želja za harmoničnom ljubavnom vezom.

16 - Voliš biti neovisan/a, u miru promišljati o svemu i trebaš mnogo vremena da budeš sam/a sa sobom
Posebno te privlači tehnika, znanost i religija. Izražen si individualist i prilagodljivost ti nije jača strana. Želiš sretnu ljubavnu vezu, ali često nisi u stanju pokazati svoje osjećaje.

17 - Imaš izražen smisao za vodstvo i organizaciju
Željan/a si znanja, voliš uživati u svemu što ti život pruža i pametno i uporno ideš prema cilju. Međutim, lakše nešto započneš nego dovršiš. Bacaš se na 'veliku ribu' i ne zamaraš se detaljima. Nerado pokazuješ svoje osjećaje i partneru ih otkrivaš samo ako se radi o velikoj ljubavi.

18 - Dobro funkcioniraš u timu, ali si istovremeno i individualac
Tolerantan/a si, velikodušan/a, druželjubiv/a, nesebičan/a i suosjećajan/a. Pun/a si ideja i tvoj nastup je često dramatičan i na neki način neobičan. Kad se zaljubiš, izabraniku poklanjaš cijelo svoje srce.

19 - Često pucaš od energije i posjeduješ neukrotivu čežnju za slobodom
Da bi stekao/la neovisnost, obično moraš savladati neke zapreke. Imaš snažnu volju, originalan/a si i samosvjestan/a, ali često i pomalo egocentričan/a. Čak i u ljubavnoj vezi koja dobro funkcionira ponekad imaš osjećaj da si ipak sam/a.

20 - Društvena si i topla osoba
Ipak, povremeno si sklon/a nervozi i podliježeš promjenama raspoloženja, što zna zagorčavati život i tebi samom/oj i drugima. U ljubavi tražiš partnera koji će ti, osim puno nježnosti, dati i emocionalnu stabilnost.

:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Tko bi trebali biti prema danu rodjenja ?
« Odgovor #12 poslato: 24. Oktobar 2011. 11:41:55 »
1- Raspolažeš izraženim osobinama vođe
Samosvjesna si osoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostaje ti motivacije. Međutim, točnost nije tvoja jača strana. Iako si preosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad malo naivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu na tebe osloniti.

2 - Tobom često vladaju osjećaji
Ti si topla osoba, osjećajna, intuitivna osoba i potrebno ti je mnogo pažnje i ljubavi. Naginješ promjenama raspoloženja i melankoliji. Dobro se osjećaš u povjerljivom krugu prijatelja i nervira te gomila ljudi.

3 - Zračiš energijom i životnošću
Osoba si puna mašte, nadarena za mnogo stvari i možeš se dobro izražavati - i usmeno i pismeno. Drugi te doživljavaju kao bezbrižnu individuu, a ti ispod toga kriješ neumornost. U ljubavi se kod tebe često izmjenjuju trenuci veselja kao da si u sedmom nebu i trenuci 'smrtne' žalosti.

4 - Osoba si svjesna obaveza, praktična, ozbiljna i oprezna
Najvažniji su ti sigurnost i stabilnost. Često znaš biti uporan/a i nepopustljiv/a. U ljubavnoj vezi često na početku djeluješ hladno i iznimno razborito, ali partner se može potpuno na tebe osloniti.

5 - Potrebno ti je mnogo prostora za zabavu, slobodno vrijeme i neovisnost
Voliš promjene, pustolovine i putovanja. Šarmantna si osoba i otvorena za sve novo. U svakom slučaju, brzo ti nešto dosadi i možeš biti nestrpljiv/a. Obaveze te plaše, a u ljubavi se zbog toga oklijevaš čvršće vezati.

6 - Težiš harmoniji, otvorena si i suosjećajna osoba, spremna pomoći
Često se boriš protiv nepravde i pomažeš nemoćnima. Prijatelji i obitelj su ti jako važni i trudiš se da ne primjećuješ njihove pogreške. U ljubavi želiš nježnog partnera, punog razumijevanja, s kojim možeš pričati o svemu.

7 - Ti si individualac i voliš analizirati
Tražiš smisao u svemu i često te interesiraju tajanstvene i duhovne teme te imaš izvrsnu intuiciju. Preosjetljiv/a si na kritike. U ljubavi tražiš puno nježnosti i fizičkih kontakata, ali i vremena samo za sebe.

8 - Dobro procjenjuješ ljude i riječi
Zbog svoje sklonosti organizaciji i zbog osobina vođe lako dolaziš do uspjeha. Prijatelji se na tebe mogu osloniti, a od partnera očekuješ da te voli bez ikakvih ograničenja.
9 - Srčana si i tolerantna osoba
Voliš sudjelovati u grupi u zajedničkim aktivnostima i biti član zajednice. Težiš pravdi. Voliš živjeti punim životom i možeš dati drugima puno ljubavi i strpljenja, što je posebno drago tvom partneru, prijateljima i obitelji.

10 - Pun/a si energije i imaš osobine vođe
Jako ti je važna tvoja neovisnost. Iako imaš snažnu samosvijest, duboko u sebi ponekad si ipak nesiguran/a. U ljubavi si romantičar/ka koji/a se predaje tom velikom osjećaju svim svojim srcem.

 
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/