0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: poslasticarnica 18. Decembar 2013. 10:58:51 Znam da je 876,ali zar ne dodajem na taj kod kod za tu godinu. Recimo za ovu godinu,na 876 dodajem 666.pa tako dobijem 543? Tvoj bioritamski broj je takoreci vodic za sva desavanja u odredjenom periodu . Samo na tvoj bioritamski broj dodajes aktuelnu god da bi odredila svoju licnu godinu . Kako je tvoj br 8 u godini 2013 sto je broj 6 =Venera tvoja licna godina je u broju 5 = Iduca 2014 god je god 7 sto na tvoj broj 8 daje tvoju licnu god pod vladavinom br 6 a to je . Znam,tako mi je i najlakse,samo na bioritamskii dodam br godine. Nego sam mislila da se i pomocu koda isto racuna kakva ce biti godina,pa na kod dodam i kod za tu godinu ,pa dobijem novi kod samo za tu godinu.... Mora da sm ja nesto istripovala u vezi tih kodova...
Znam da je 876,ali zar ne dodajem na taj kod kod za tu godinu. Recimo za ovu godinu,na 876 dodajem 666.pa tako dobijem 543? Tvoj bioritamski broj je takoreci vodic za sva desavanja u odredjenom periodu . Samo na tvoj bioritamski broj dodajes aktuelnu god da bi odredila svoju licnu godinu . Kako je tvoj br 8 u godini 2013 sto je broj 6 =Venera tvoja licna godina je u broju 5 = Iduca 2014 god je god 7 sto na tvoj broj 8 daje tvoju licnu god pod vladavinom br 6 a to je .
ne ne, kod ti je uvek isti a to je 876. sad je 2013 godina koja je 6. a ti si ove godne 8+6=5.. naredne godine ti je 6, 2015 ti je 7, 2016 ti je 8 itd... 2013. ti je mogla biti sjajna godina za ljubav... dobra ti je i 2014...
8.9.1987. Sledece godine mi je kod 654,ako sam dobro izracunala ?Ne moze 4 da me zaobidje.
Kakva bi jos bila godina u broju 8?
daj mi tvoj datum poslasticarnice.. generalno sve sto si rekla je tako .. 4 je teska za sve osim posao... 5 je dobra u globalu.. 6 za ljubav.. ali kad racunas gledas da li je to ok po tvom celom trocifreom kodu...npr. moj kod je 281pa mi 6 i nije donela trajniju ljubav .. jeste ljubav, ali sa svadjama i prekidima.. jer mi je 281 6 --- 7meni bi sad 9 trebala da donese ono pravo.. a kako sam sracunala.. upoznala sam ga u mojoj osmici, tj. 2013. godini