0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
uh, ja gledam od godine do godine.. npr... godina 2013 je godina 6... moj datum je 27.11.1988. dakle kod je 281... ove godine sam u godini osmice.godina osmice donosi obnovu .. sam broj 8 vezuje se za andjela cuvara.. npr. broj 7 je vezan za papirologiju itd pa sam u toj godini zavrsila fax i zaposlila se - brdo papira... 7 se vezuje za poslove, sastanke.. povoljno.ako se gleda za ljubav, sedmica donosi svadje, prekide.. zato je osmica obnavlja..pa je osmica dobra za setvu i zetvu, za kupovinu nekretnine..
Šta mislite, kako se gleda numerološka godina? Kalendarski od 1.1.-31.12. ili od rođendana do rođendana?ja sam nesto gledala po desavanjima i cini mi se da mi vise deluje od rodjendana do rodjendana. Npr prosle numeroloske godine od rodjendana do rodjendana sam bila u vezi sa stalnim prekidima, naglo prekid ali naglo i pomirenje-godina u broju 7.Kako mi je pocela ova numeroloska godina u broju 8 mi smo prekinuli. Ne znam da li definitivno ali velika svadja svakako i udaljavanje za sad. A kazu da godina osmice donosi to, dakle odstranjuje sve sto nije valjalo. Ne znam koje bi jos bile manifestacije godine osmice pa da vidim sta jos moze da se zakljuci...Kakva bi jos bila godina u broju 8?
PRELAZNO SLOVOSvake godine osjećamo poseban uticaj jednog od slova našeg imena. To slovo ćemo odrediti u odnosu na godinu koja nas interesira. U obzir treba uzeti ime i prezime i dodati prvo slovo imena godini rođenja, a zatim ono što sljedi.Značenje prelaznih slova:A- Promjena na bolje, opšti boljitak. Povećanje aktivnosti. (click to show/hide)B- Zdravstveni problemi, problemi sa novcem. Raskid na ljubavnom planu.C – Uspjeh putovanja sreća u ljubavi.Ć- Moguć poslovni uspjeh slijediti vlastitu intuiciju.Č- Uspjeh putovanja sreća u ljubavi. Pisana i usmena komunikacija.D-Problemi i brige kod kuće zdravstveni problemi. Napetost u ljubaviĐ- Suočavanje sa životom i donošenje važnih životnih odluka. Darujte vrijeme drugima.Đž-Zadovoljite se onim što je prirodno a u ljubavi otvorite srce. Novac raste kroz pametna ulaganja.E- Dobro razdoblje na svim planovimaF-Porodični problemi bolest člana porodice. Godina obavezaG -Pozetivno na materijalnom i financijskom planu ali problemi na emotivnom planu zbog svađa i nesloge.H – Brze promjene dobrog i lošeg na svim područjima.I – Opasnost od bolesti i nesreća. Na ljubavnom planu snažni konflikti mogu dovesti do raskida .J – Uspjeh i zadovoljstvo na svim planovimaK – Uspjeh ostvarenje ambicija ali i velika razdražljivostL – Uspješna godina na svim područjimaLJ- Uspješna godina na svim područjima. Uspjeh i zadovoljstvo na svim planovima.M- Zdravstveni problemi neprijatne promjene. Financijski problemi. Ljubavne i porodične svađe.N – Promjene na bolje. Moguća putovanja,ljubavni susreti.NJ - Promjene na bolje. Moguća putovanja,ljubavni susreti. Uspjeh i zadovoljstvo na svim planovima.O – Povoljna godina za sklapanje braka i sretan ljubavni ali i porodični život.P- Teška godina na svim planovima. Na ljubavnom planu tajne veze koje neće biti trajne.Q – Unosni poslovi i financijski uspjesi. Dobro zdravlje.R – Opasnost na fizičkom i materijalnom planu. Zdravlje nesreća gubitak. Na ljubavnom planu opasnost od raskidaveze,izbjegavajte vjenčanje u godini slova R.S- Pozitivne promjene u životu (na svim planovima) Pozetivan ishod usprkos ljubavnom nemiru i mogućim teškoćama.Š- Suočite se sa životom i donesite odluke.T- zadovoljstvo na svim planovima. Povoljne godine za putovanje i selidbu.Velika mogućnost za zajednički život ili sklapanje braka.U- Materijalni problemi,financijski gubitci,ljubavni problemi.V- Zdravlje je zaštićeno. Stalnost i stabilnost na svim planovima.W – Opća nestabilnost na svim područjima. Smjenjivanje pozetivnih i negativnih aspekata.X – Pozetivno na poslovnom planu. Zdravlje u opasnosti. Negativno u ljubavi.Y – Izbor koji nije uvijek lak. Donošenje odluka nakon dugotrajnog razmišljanja i analiza. Nestabilan ljubavni život.Z – Matrijalna ostvarenja koja donose uspijeh . Vraćanje novca . Napetosti u odnosu sa partnerom ,ali je ipak mogućeodržati ravnotežu.Ž –Stvaralačka aktivnost ali nakon dužeg planiranja.Izvor: M.Duval "Abeceda Numerologije"
PROGNOZA ZA GODINU BROJA 6 Ovo je najlepša godina u ciklusu. Godina u kojoj se treba okrenuti rešavanju određenih životnih situacija. Ovo je vreme traženja harmonije koju treba naći u svojoj porodici i u kontaktima sa prijateljima. Ukoliko su ostali aspekti dobri, ona vam može doneti lepe trenutke kroz porodicu, brak, ljubav vezu ili povećanje prorodice. U suprotnom donosi brige zbog nekog starijeg člana porodice, dece kao i probleme sa partnerom, ili pak razvod. Ovom godinom bićete opterećeni kontaktima sa porodicom, prijateljima, drugovima, familijom. Ove godine će vam se dešavati promene na tom planu - pozitivne i negativne. Npr. status porodice, status ličnosti, vaš status čoveka, u najširem smislu, a najčešće se dogodi unapređenje. Dobar deo godine bićete zaokupljeni porodičnim problemima, obavezama i odgovornostima, jer sledi neka suštinska promena u porodici: odlazak ili dolazak. Neki će možda otići na školovanje, drugi će se venčati ili rađati decu – i svi će očekivati da im se “nađete”. Mnogi će od vas očekivati pomoć, pa i tražiti novčanu pomoć, a u nekim situacijama i smeštaj. Neki će možda upasti u emocionalne probleme, pa će im biti potreban vaš savet, pomoć ili podrška – ili rame za plakanje. Mnogi će vam poveravati svoje probleme, tražiti od vas savet, a ponekad i utehu. Šta vam je činiti? Pa, to što i traže i očekuju: žrtvovanje, oprost, milost, razumevanje. Pomognite im najviše što možete, dajte sve od sebe, ali tako da ne ugrozite svoj opstanak i egzistenciju, bilo da su to prijatelji, neprijatelji, porodica, dobronamerni, nedobronamerni, prosjaci, itd. Na taj način vraćate dug iz prošlosti (za sve lepo što vam se dogodilo). Prema tome govori se o duhovnosti. Zato, ne nadajte se zahvalnosti. Ali među njima morate prepoznati one zlonamerne, koji žele da vas prevare ili iskoriste, ili da vas uvuku u neke prljave igre, spletke ili intrige. Na poslovnom planu ne bi trebalo da bude problema, naprotiv. A ako ste u potraži za poslom - sada bi ga lako mogli naći, tj. promeniti. Sada je izvrsno vreme za promociju nekog vašeg talenta ili biznisa, jer je period lakše zarade ili povećanje plate, a sve to može da se desi iznenada. Ipak, novac trošite racionalno, smanjite troškove, štedite. Period je romantičnog raspoloženja, pa ne bi bilo čudno da se pojavi nova ljubav, ili venčanje - ali i rastanak, i razvod! Brak, sklopljen u ovom razdoblju ima velike šanse da uspe, jer je predodređena za susrete, veze, brak, i to će biti nešto što je moralo da se u njoj dogodi, ali ne znači da će i biti uspešno – to zavisi od slaganja karaktera. A ako se veza sada završila, ne očajavajte - i trebala je da se tako završi, ali neko vreme bićete i dalje u kontaktu, kroz suđenja, podelu imovine itd, ali bez daljeg tereta, osim što ćete u naredne tri godine biti u tihoj patnji i teško da ćete u tom periodu naći novog partnera. Eventualni zdravstveni problemi mogu se odnositi na ORL, pluća, grudi. Krajnje je vreme da posvetite više pažnje svom fizičkom izgledu. OVA GODINA JE: Dobra za porodične odnose, jer oslobađa od kućnih briga i problema, dobra za dizajnere interijera, glumce, muzikante, pesnike i slikare, filmadžije, ljude iz pozorišta i estradne zabavljače, dobra za zlatare i ljude koji se bave parfemima, dobra za trošenje u ukrašavanju doma, zabavu i uživanje, dobra nezaposlenima, jer je vreme da se zaposle, svima donosi prilike da se pozabave lepim stvarima, senzualnim užicima, godina poklona, godina prilika za neočekivano bogatstvo i povećanje prihoda. Kao što vidite - godina posvećena drugima, ali ne brinite, uzvratiće vam se lepim, jer je ovo godina užitaka i zadovoljstava. Dobar je period da započnete s nečim što vam se mnogo dopada ili vas jako zanima. Godine liče jedna na drugu i razlikuju se u pojedinostima, ali svaku karakteriše ponešto. Ovu godinu karakteriše to da ćete više nego drugih godina biti posvećeni porodičnim temama, kao i pomaganju i pružanju pomoći drugim ljudima. Kada dođe vreme da se raskine jedna veza ili bračna zajednica treba znati koje je vreme najpovoljnije da se to uradi, kako raskid ne bi ostavio prevelike štetne posledice na budući život. Najčešće se veze i brakovi spajaju, ili razdvajaju u godini koje nosi broj Šest – a to je ova godina. Srećni meseci su jul i septembar. UTICAJ GODINE BROJA ŠEST NA LIČNE BROJEVE 1. Treba da se okrene sređivanju porodične situacije, inače sledi razočarenje. 2. Godina kada je u posledici i na iskušenju sklapanja i rastave braka, gubitaka i dobitaka. 3. Nastupaju promene na porodičnom planu. 4. Kontakti, interesantni susreti, promene u familiji. Sređivanje porodičnih prilika. 5. Razrešenja važnih situacija u porodici: ulazak u vezu, brak, ili raskid i razvod. 6. Sada se najbolje oseća. Dogodiće se pozitivne promene, koje će je rasteretiti. Preokupiranost vezama, porodicom, familijom, druženjima, 7. Treba da se okrene sređivanju porodične situacije, inače sledi razočarenje. 8. Lepe predispozicije vezane za porodicu, za kontakte sa javnošću i ljudima. Susreti. Lepi trenuci vezani za život, porodicu, ljubav, prijatelje; predispozicije za lepo. 9. Ovo je godina kada je u posledici i na iskušenju sklapanja i rastave braka, gubitaka i dobitaka.