Autor Tema: Talenti i Vestine na dan rodjenja  (Pročitano 10343 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Uhy.O*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 123
 • Reputaciona snaga: 0
 • Uhy.O has no influence.
 • Pol: Žena
Odg: Talenti i Vestine na dan rodjenja
« Odgovor #12 poslato: 16. Mart 2013. 05:53:07 »
Citat
Rođeni 3.- eg u mesecu

Zato se mi kužimo  <3 <3 <3  i ti dražesna duhovna trojka <3 <3 <3

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42044
 • Reputaciona snaga: 35803
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Talenti i Vestine na dan rodjenja
« Odgovor #11 poslato: 15. Mart 2013. 14:54:14 »
Citat: Rođeni 3.- eg u mesecu

ŽIVOT PREPUN RADA, KOMUNIKACIJA, OŽILJAKA I ZABRINUTOSTI. Ali vam je dat dar za komunikacije, elokvencija, stručnost za rešavanje mnogih životnih pitanja, spremnost da se pomogne drugima, hrabrost da se suočite s raznim problemima, pouzdanost i samodisciplina.
Život će vas uvesti u određene sfere da preuzmete odgovornost, i da svojom darom za govorništvo branite ili zastupate nekog ili nešto. Ljudi će voleti da vas slušaju. U vama će prepoznavati osobu koja će imati rešenje za mnoge situacije, a pre svega u pregovorima. Imaćete puno sreće i podrške od drugih, što će doprineti da se istaknete i zauzmete visoke položaje, ali i teret da ih zadržite. Mana: poznati ste i po tome da uvek i svakome kažete "da", ali to uvek i ne ispunite. Zato pazite da previše ne obećavate i ne razočarate one koji od vas nešto očekuju. A da li postoji nešto u šta se vi ne razumete? Zato pazite: prisutna je nestalnost, pre svega u raspoloženju i nepopustljivost, pa lako može da se desi da proćerdate svoje talente i stečeni položaj - što je šteta. Inače, mnogo ćete raditi u životu i muči se, ali će se na kraju to isplati

     Al me uboli =)
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže jakica*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 149
 • Reputaciona snaga: 1360
 • jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!jakica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #10 poslato: 15. Mart 2013. 08:10:17 »
Ja 24-og prilično tačno.

Zujalica*

 • Gost
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #9 poslato: 16. Januar 2012. 16:49:35 »
Ja 9-og...i mogu reci da je tacno  :bee:

Swiss*

 • Gost
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #8 poslato: 16. Januar 2012. 16:38:50 »
Eto, ovo sto je pisalo o danu u mesecu, broju 17! Poprilicno je istinito, makar u mom slucaju :)

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #7 poslato: 24. Oktobar 2011. 13:35:54 »
+
----
-

Rođeni 9. - og u mesecu

KOD
 VAS NEMA VREMENA ZA ZABAVU I ODMOR. IZABRANI STE DA ISKAŽETE ONO ŠTO JE
 TEŽNJA VAŠEG OKRUŽENJA - OTUDA TOLIKI ŽIVOTNI NEMIR. Određeno da se u
životu susretnete s duhovnom stranom života, u najbukvalnijem smislu.
Imate raznih talenata, jaku intuiciju, jake volje, snažni, izdržljivi,
uporni, iskreni, otvoreni, kreativni, nezavisni, velikog ličnog
integriteta, odlučni. Uh! Sposobni da u potpunosti podnesete teret
života. Da li posle ovakvih epiteta treba pominjati slavu, prestiž,
počasti? Sva dinamika života iskazuje se i na fizičkom planu, libido je
istaknut, imate neku osobenu privlačnost - ali ovde nema sreće u ljubavi
 i braku. Ipak vi ćete i to prebroditi. Ostanite humanista i pored
razočarenja i gubitaka u životu. Neharmonično ispoljavanje se očituje
težnjom da dominirate drugima, nervozom, impulsivnošću, naglošću i
nesmotrenošću. Često će vas drugi povređivati,
ali i vi njih. Porodica
očekuje od vas više od materijalnog blagostanja. (Mija Farou, Evropska
unija, Dan pobede nad fašizmom)

 
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #6 poslato: 17. Oktobar 2011. 22:51:33 »
Rođeni 26. - og u mesecu

Određeno vam je da vas kroz život prati sreća. Ali tek u drugom delu života, dok se kroz teške okolnosti u životu ne naučite da završite ono što ste počeli. MNOGE STVARI U ŽIVOTU ZAVISIĆE OD DRUGIH LJUDI, PA TAKO STE I VI VELIKI ZAVISNICI OD PRIPADNIKA SUPROTNOGA POLA. Ovo je život fataliste i materijaliste. Moraćete da se suočite s mnogim poteškocama i mnogim protivljenjima u svom životu, posebno u ranim godinama. Morate biti vrlo vrlo pažljivi pri novčanim investicijama, pa makar se radilo o investiciji u okviru porodice. Što pažljivije budete birali društvo to će vam u životu biti bolje i lakše. Jako ste privlačni za pripadnike suprotnog pola, ali ta privlačnost je glavni uzrok problema i nesreća u vašem životu - zato oprez kada budete birali bračnog partnera. Posle venčanja ćete se smiriti i postati vrlo ozbiljni i prekinućete stare veze. Ali celog života će ostati hedonistička crta i glad za užicima i materijalnim vrednostima. Pomoć stiže od autoriteta ili prijatelja i to vrlo visok položaj na hijerarhijskoj lestvici, ali u drugoj polovini života. Eto tako je kada je čovek vredan, uporan, optimista, pozitivan i velikodušan. A neharmonični tipovi su: osvetoljubivi, okrutni, zavidni, uzimaju sve previše k srcu. (Hogar sa Medaka, Džordž Geršvin, Hilari Klinton)Rođeni 27. - og u mesecu

PORED VELIKIH LIČNIH UNUTRAŠNJIH PROTIVREČNOSTI, DOSTA NESRETNIH OKOLNOSTI I VELIKA ZAVISNOSTI OD DRUGIH - IPAK USPETE U ŽIVOTU I DA SE OSAMOSTALITE. Data vam je inicijativa, inventivnost, sklonost pronalazaštvu, neiscrpna snaga i moć planiranja. Prepoznajte se po tome što nikada ništa ne ostavljate za sutra ono što možete napraviti danas. Kada se harmonično ispoljavate krasi vas ljubaznost, privrženost i briga za porodicu, snaga, strogoća i auroritativnost - ostvarićete svaki projekat koji budete dobro isplanirali. Šta još reći? Budite pozitivni, konstruktivni, napredni, nezavisni i sigurni u sebe i svoje znanje i stavove. Stoga izaberite neki samostalni posao, jer ne volite da radite pod rukovodstvom drugih. Ambiciozni ste, sposobni, odlučni i veoma efikasni. Zbog povećane emotivnosti moraćete da vodite mnogo više računa o svom ponašanju. Niži tipovi su: afektivni, nervozno reaguju, što može loše da se odrazi na odnose sa drugima. (SR Yugoslavija)

Rođeni 28. - og u mesecu


IMATE JAKU VOLJU, DA SE BORITE I POVEDETE DRUGE DA ISTO ČINE, ALI ĆETE MORATI DA KONTROLIŠETE SVOJU SKRIVENU SNAGU I STRASTI. U životu će vam to biti od koristi jer ćete možda biti u situaciji da se uzdržavate, da budete plemeniti, da oprostite, što će biti korisno za napredak u poslu. Moguće su rukovodeće pozicije. Ali znajte - vas vrebaju teški porazi - čeka se vaš pogrešan potez! Narožito pazite kome poklanjate poverenje. U životu ćete prolaziti kroz mnogo teškoća, s puno napora i javnih protivnika, pa naučite da ih prevazilazite filozofski i mudrošću. A važno je i ovo: biti prvi znači i služiti i boriti se za druge, protiv nepravde, ugnjetavanja, za potlačene - samo tako se postaje heroj i ime ostaje zapisano na stranicama istorije. Velika uloga je pred vama, a kako ćete je odigrati zavisi od vas. Zato ne započinjite puno stvari - uvek sve završite. Niži tipovi su: lenji, preuveličavaju svoje probleme - šteta je biti jedan od njih. Zar ne? Kažu da se ovog dana rađaju velike vođe! (Sadam Husein)Rođeni 29. - og u mesecu

Određeno vam je da imate dosta sreće u životu iako će početak biti pun neizvesnosti i nesigurnosti. Tražiće se od vas da uradite nešto etički čisto, ali nešto drugo će vas vući u suprotnu stranu, a VAŠ ZADATAK JE DA NAĐETE SREDINU, IZBEGNETE IMPULSIVNOST, TEŽNJU ZA NEZAVISNOŠĆU I EKSTREMNA ISPOLJAVANJA. Imate sve šanse da postignete uspeh i zauzmete visok polažaj, ali morate obezbediti solidno obrazovanje. Međutim kiksevi su neminovni na poslovnom ljubavnom i bračnom planu. Zato pažljivo birajte bračne partnere, ako ništa drugo, onda se može reći da vam to neće biti teško da susretnete, pre će biti problem koga odabrati. Zato vodite računa da ne upadnete u zamku i izazov i da ne posegnete za zabranjenim, da se upletete u pogrešne stvari i nemoral. Ipak visok položaj je izvestan, a s njim i usamljenost. S vama nikada ništa nije čisto, pa tako ukoliko ne grešim - sigurno će se ta energija ispoljiti kroz partnere. Kada vas čovek pogleda rekao bi: evo sretne osobe, jer se smejete - možda; ali vi ste iznutra hladni i sebični, koja se nažalost prenosi i na porodični život. Malo više duhovnosti, tolerancije i svesti o potrebama drugih. Interesantno da se rođeni dvadesetdevetog dosta rano venčavaju, što je jako dobro, jer kasniji brak im donosi nesreću i probleme.Rođeni 30. - og u mesecu

ODREĐENO VAM JE DA IMATE MANJE SREĆE OD DRUGIH LJUDI KAKO BI SE MALO VIŠE POMUČILI I IZRAZILI SVOJU LIČNOST. Puno nesigurnosti, osame, muka u životu, a u nekim situacijama: jako malo sreće. To znači da ćete morati da ulozite više truda od drugih i sve svoje telente da biste obezbedili ugodan život. Ljudi će reći da ste stekli bez po muke, a vi najbolje znate kako. Ali pazite prisutna je tendencija da ne završavate započeto zbog gubitka snage! Vi imate posebnu životnu filozofiju sazdanu na gorkom iskustvu iz mladosti i teško ćete prihvatiti tuđu. Najlakše možete naći posao u državnim ustanovama i svuda gde se traži kreativnost i talenat. A prisutne su i neharmonične tendencije: sebičnost, nepromenljivo mišljenje, uverenje da ste uvek u pravu, dominacija, opsesije, fanatizam, nedoslednost, nekoperativnost. Ovde je karakteristično da partner suprotnog pola ima dosta jak uticaj na život, što može biti uzrok velikom nezadovoljstvu i nesretnom životu.Rođeni 31. - og u mesecu

SREĆA VAM NEĆE BAŠ BITI NAKLONJENA. BIĆETE ČESTO USAMLJENI, LJUDI ĆE VAS TEŠKO RAZUMETI, (kažu da je vo broj vukova). Bićete buntovni, boriti se protiv nepravde - uvek opoziciono nastrojeni. Sve su šanse da ćete ispoljiti nedruštvenost, suprotstavljati se popularnim idejama i zastupati nepopularne, a u politici ćete zasupati opoziciju. Volite moderno i bunite se protiv starih vrednosti. Volite pravdu, a ne primenjujete pravedna sredstva. Iako ste vredni ipak ćete se mnogo naprezati da bi se istakli u društvu. Sve to će vas izdvajati iz celine i u životu, i doneće vam nesigurnost, poteškoce i iznenadne, neočekivane promene - što za posledicu može imati osamu, nerazumevanje, manjak prijatelja. A neskladni odnosi mogu se preneti i na porodični život. Neharmonično ispoljavanje (kao što vidite ipak postoji) iskazaće se: odbojnošću, nepopularnošću, buntovništvom, nasilnim ponašanjem, tvrdoglavošću. Ali ne zaboravite: i liderske osobine, jer je jako istaknut poriv za zapovedanjem i nametanjem svoje volje i svojih ideja drugima. A harmonično ispoljavanje podrazumeva: da budete praktičniji, realniji, oličenje logike, razuma, vredni, odgovorni i osoba od poverenja, jer su pred vama visoki ciljevi. Trudite se da probleme i teškoće sa kojima se susrećete ne prihvatate previše lično. A prema bližnjima malo više tolerancije, i ne postavljajte im toliko visoke zahteve.
(Al Gor)
__________________
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #5 poslato: 17. Oktobar 2011. 22:51:01 »
Rođeni 21. - og u mesecu

ODREĐENO VAM JE DA U ŽIVOTU PRUŽITE MNOGO VIŠE NEGO ŠTO ĆE VAM SE VRATITI. Od vas se očekuje da budete društveno usmereni, komunikativni, nikako usamljenost, da budete plemeniti. Samo tako ćete (povratno), postići uspeh, pa i veliki uspeh obzirom da imate naklonost suprotnog pola. Vi to i osećate, pa se zato i lakše upuštate u veze i stičete prijatelje. Na poslovnom planu do željenog položaja se teže dolazi i odlaže se, ali se i teško održava. Međutim, vi možete da savladate razne prepreke. Talenat da se ispravno postavite u datoj situaciji iskoristite na poslovnom planu, a nervoza, narcisoidnost, samoljublje, sumnjičavost i podozrivost su vam se do sada verovatno "obili o glavu". Malo više strpljenja i sve će biti u redu. A vi možete reći da nemate sreće, da vas niko ne voli, ili da ste tužni! Znate, sreća je u nama, kao i sve drugo što proizvedemo. To se odnosi i na uspeh u životu.Rođeni 22. - og u mesecu

Određeno vam je da sve u životu odradite dvaput i da ćete na neki način patiti zbog odvojenosti od porodice. POMALO NESRETNE PRIRODE. A na poslovnom planu moraćete se jako puno naprezati jer nećete imati podršku kolega, prijatelja, porodice ili rodbine - koji će vam raditi iza leđa. Znači: mnogo toga ćete morati sami da "prelomite". S problemima u braku stečićete iskustvo kako se rešavaju ostali životni problemi. Na poslovnom planu biće ovde dosta promena, ali vi tu nećete moći, takoreći, ništa da promenite - ne volite pravila. Privatno, vrlo ste tvrdoglavi, pa vas rodbina i prijatelji smatraju teškim čovekom. Sudbinski vam je određeno da morate mnogo da pomučite, ali kada se ustalite, ukoliko ste pouzdani, taktični, organizovani, postići ćete uspeh. Pazite da se previše ne okrenete poslu i da svedete društvo na samo nekoliko ljudi. Svoju napetost i nervozu suzbijte odmaranjem. Jako je važno da pravite pauze u životu, u godini, u danu - zbog velikih opterećenja organizma. A oni malodušni se odmaraju ne radeći ništa. I nemojte nepotrebno brinuti, te krizne situacije su vam potrebne da osvestite nešto važno. Oslonite se samo na sebe i sledite svoja osećanja. Ali pazite: imate dupli broj, a to može da znači da će vam se stvari u životu ponavljati. I ne zalećite se u novčanim poslovima - izbegavajte tuđe poslove i probleme, pre rešavate svoje.

Rođeni 23. - og u mesecu

Određeno vam je da imate više slobode u životu od drugih ljudi koja vam je potrebna da biste se lakše realizovali i bili zadovoljni. SVE SU ŠANSE DA VAS LJUDI ZAPAMTE PO LEPOM, PO LJUBAVI, PO USPEHU. VISOK STATUS, IME I SLAVA VAS ČEKAJU - A VI SAMO TREBA DA SE ISTAKNETE! Da budete optimistički nastrojeni, da budete malo aktivniji. Vaša potreba za nezavisnošću zna da preraste u buntovnu prirodu, stvori psihološke probleme, samoobmanjivanje, naglost, svojeglavost. Harmonično ispoljavanje rezultovaće se uspehom u životu. Ukoliko budete marljivi i iskoristili svoje talente i iskoristili dobre životne prilike postići ćete uspeh i popularnost. Na vašem putu pomagaće vam pripadnici suprotnoga pola, autoriteti kao i ljudi na položajima. A padove pretvorite u pobede, vaše pobede. Zato u vašem životu nema sedenja. Moraćete da živite aktivnijim društvenim životom i da obezbedite solidno obrazovanje - što ono bude veće to će vas doprinos svetu biti veći, odnosno što više vaših talenata budete aktivirali to ćete biti i zadovoljniji. Ipak se ne možete žaliti, osim sebi, jer vam je pružena sloboda, talenti, sretne okolnosti i prilike. Šta vi želite više? jRođeni 24. - og u mesecu

Oređeno vam je velika životna promena u životu. SVE ŠTO BUDETE RADILI U ŽIVOTU NEĆE "IĆI LAKO" - REKLO BI SE DA JE SVE PRENAPORNO I TEŠKO - ŽIVOT KRAJNOSTI. Ali sve to ima smisla - teži zadatak donosi i veću nagradu, uz adekvatno uloženi trud! Od vas se očekuje da budete ozbiljni, jaki, uporni i od pomoći drugima. Život će vas uvesti u situacije gde će se tražiti veliko poverenje i čuvanje tajni. Imaćete koristi od suprotnog pola, naklonost autoriteta, ali ćete trpeti neprijatnosti i slomove od strane porodice, koja će vas na neki način izdati. Vodite računa o svojoj tvrdoglavosti, o onome šta i kako radite i izbegnite da drugima da namećete svoje mišljenje. Ubedljivi ste govornik, dobar roditelj i rođeni pedagog. Vaša otvorenost je simpatična ali može i da vam zasmeta, a naročito vaše raspoloženje i vaše "minus faze". Čuvajte se ljubomore, zakeranja. (Džordž Harison)Rođeni 25. - og u mesecu

ODREĐENO DA DRUGIMA DONESETE SREĆU, DA BUDETE PLEMENITI I BUDETE OD POMOĆI. Okolnosti iz perioda mladosti neće vam ici na ruku zbog vaše nestalne, sanjalačke, ćudljive i filozofske prirode. I sada: kada nešto kažete uvek je dvosmisleno, ali vi se to samo igrate - nedostak iz mladosti. Harmonično ispoljavanje doprineće velikom životnom uspehu, i verovatno napuštanje tradicionalnih formi i osnivanje možda i nekih ličnih, privatnih asocijacija. Iskustvo i saznanja prikupljeni kroz lične greške doprineće da se napokon skrasite. Posedujete inicijativu, pa treba da podstićete svoje kreativne sposobnosti koje će naići na odziv autoriteta, bilo da je u pitanju umetnost ili neka ideja vezana za materijalne aspekte. Ali sve to činiti polako, bez reskiranja i bez preterivanja. Polako, uz velike napore i postupno dobićete siguran položaj. A tu nema sreće u ljubavnim vezama kada je naglašena finansijska situacija, pa samim tim se mogu očekivati bračne teškoće. Niži tipovi se prepoznaju po potcenjivanju svojih i tuđih sposobnosti, i preterivanjem u kritikama, nervozom, naglošću. (Drug Tito, Ninanena)

:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #4 poslato: 17. Oktobar 2011. 22:49:45 »
Rođeni 16. - og u mesecu

AKO BUDETE SLABO RAZMIŠLJALI, PUNO SANJALI I DONOSILI POGREŠNE ODLUKE BIĆE DOSTA RAZOČARENJA I NEZADOVOLJSTVA. Tip idealiste, sanjalice, boema, neambicioznosti, ćudljivosti, okrenut ljubavnim stvarima, nemaru, uživanju - sanjar koji živi u nekom svom svetu, zanesen, isposnik, bez inicijative. (Ko će ovde da radi?) Niste na strani progresa, već protiv njega - da rušite, da činite štete, da kujete zavere, pa u životu imate dosta uspona i padova. I nikako da shvatite da ste sami krivi za neuspehe, poraze i nerealizovane planove, pa nastavljate uporno na ovaj način da živite - neoprezno. A rođeni ste s ciljem da postanete perfekcionista i stručnjak u nekom segmentu života, da sve to postignete mirno, nikako nametljivo i eksplozivno. Baš imate lep zadatak - da se bavite sobom; da promenite puno kod sebe. I na kraju ispadne da se ceo život bavite drugima, tuđim problemima, odavajući tuđe tajne, a najmanje sobom. (Džindžer Rodžers, C. Madonna)Rođeni 17. - og u mesecu

Ljudi vas vide da ste hrabri i odvažni, i kažu da ste sretnik, ali polako - do uspeha je dosta naporan put. Život prepun prepreka, odgađanja i poteškoća, a s druge strane, unutrašnji sukobi. Jer VAMA JE DODELJEN OZBILJAN ZADATAK: da puno uradite na sebi i u životu da za sobom ostavite konkretne rezultate, pa čak i da vas pamte i posle smrti. Ako uspete da se duhovno razvijete, dobićete uvek pomoć da prevaziđete probleme i savladate sve prepreke. Viši tipovi su sposobni da reše svaki problem, svesni su, realni, ljubazni, smireni, konstruktivno deluju na okolinu, pošteni su, darežljivi, sigurni, poštovani su, i obogate se u drugoj polovini života. Iako su uspešni na profesionalnom planu, ipak će na porodičnom i ljubavnom biti dosta bolnih iskustava. Savet vam je da se ne zalećete kada treba doneti odluku i da dva puta proverite sve pre no što nešto "presečete". Drugo: da u težnji da se dopadnete drugima birate kome ćete pružiti pomoć - kako ne bi bespotrebno i nesvrsishodno rasipali svoju energiju. Niži tipovi su manipulativni, imaju težnju sve postignu prečicom, ekstremno sumnjičavi, škrti, cicije, materijalisti, cinični, zavidni na tuđem uspehu. Uh! Zato pažljivo treba da birate prijatelje i da se više okrenete porodici, a ne večito u ”komšiluku�.

Rođeni 18. - og u mesecu

Vama je određeno da se suočite s mnogim preprekama u svom životu; mnogo protivljenja i trvenja a sve zbog vašeg ponašanja - energije izazova koju zračite. Svesni ste jedino te velike energije i potrebom da je ispoljite, ali ne razmišljate o posledicama - ČUVAJTE SE! Poznati ste kao čvrst borac što je preduslov da preživite te teške okolnosti, ta suočavanja s nepovoljnim situacijama. Zbog te energije, najbolje bi bilo da izaberete posao vojnika ili mornara. Ne bi bilo dobro da tu energiju ispoljavate u porodičnom krugu ili prema slabijima. Ni u društvu nećete biti omiljeni jer postoji sklonost da zarađujete novac na nepošten način i ne marite za etičke norme u društvu. Ukoliko se stvarno budete neharmonično ispoljili bićete zapamćeni po zlu, nasilju, okrutnosti, nedisciplini, grubostima, crnoberzijanskim poslovima. U tom smislu biće mnogo razočarenja u životu - a ljudi će reći: ”jako loš čovek�. Uh! A harmonično ispoljavanje donosi određene darove: ako tu veštinu zarađivanja novca usmerite na širi plan, okrenete se potrebama ljudi, postićićete mnogo i steći visok položaj, posle četrdesete godine. Možete biti uzor mnogima s vašom sposobnošću da kontrolišete situaciju, da predvodite ljude, da ih usmeravate, savetujete - time sebe izdižete i činite veliki korak u životu. Klonite se vatre, vode, i eksploziva. Kaže se da su rođeni 18. umesecu najbolje vođe na svetu.Rođeni 19. - og u mesecu

Određen vam je dosta komplikovan karakter koji neće trpeti tuđe uticaje i dominaciju. Ali nije to najvažnije - jer ćete IMATI DOSTA SREĆE U ŽIVOTU, SNAGE I SRETNE OKOLNOSTI DA SE SUPROTSTAVITE I SUOČITE SE S OZBILJNIM IZAZOVIMA. Izuzetno ste vredni, uporni do tvrdoglavosti, s težnjom da menjate, da budete nezavisni - što će se na kraju manifestovati uspehom, ali i usamljenošću - pa na vrhu ima mesta samo za jednog! Samo pazite da vas ne obuzme sklonost ka materijalnom gomilanju, bogatstvu, visokim položajima u Društvu, počastima, uspehu, ali dosta često, baš ne na pošten način, pre je to korišćenje okolnosti i jedan kameneleonski pristup. Ako niste na visokim položajima, onda ste vrlo upotrebljiv i koristan saradnik; pun entuzijazma, koji nije nekonstruktivan i negativan, pun nadahnuća, životne snage i koji će obaviti svaki zadatak koji mu se poveri. Prijatelji i saradnici će vas poštovati, ali za porodični život baš se ne može reći da će biti dobar. Sveusvemu: dosta nestabilnosti i prepreka u životu. Ne slažete se? Tek kada prođete određena loša i gorka iskustva shvatićete da je u vama problem. Mana: osvetoljubivost.Rođeni 20. - og u mesecu

Određeno vam je u životu da imate povećanu odgovornost i obaveze - koje će vas zamarati. Izuzetna osećajnost i suptilnost može pospešiti neke umetničke talente ili da se usmeri ka ljudima u smislu razumevanja potreba drugih. Harmonično ispoljavanje podrazumeva: uslužnost, ljubaznost, brižnost, pa se od vas očekuje da stvorite ili obezbedite harmoniju oko sebe. AKO RAZVIJETE VELIKU LJUBAV PREMA LJUDIMA MOŽETE POSTATI VELIKI MIROTVORAC JER ĆE VAS LJUDI POŠTOVATI. Ma, vi prosto razoružavate druge svojom dobrotom i ljubaznošću. Ali u životu nećete biti dovoljno nagrađeni za sve napore. Doživljavaćete nepotrebna odgađanja svojih planova; očekivanja vam se neće ispuniti, i u životu će biti dosta zabrinuti za materijalno i puni nemira vezano za egzistenciju. Ni bračni život neće biti naročito uspešan, verovatno ćete zanemarivati porodicu - jer ste tip materijaliste, okrenut sebi, koji treba duhovno da sazri. Pitate se zašto ? Pa karma i sudbina imaju odvojene puteve koji se ukrštaju u određenuim segmentima života. U negativnom izražaju, ukoliko ste previše osećajni možete se očekivati duševne patnje, nepostojanost i veliku nervozu, (stalno nešto drzite u rukama ili drmate nogom). Život koji je jako daleko od harmonije, a vi volite fine i lepe stvari u životu - pa, to mora da se zasluži. Zato je najbolje da izaberete neko samostalno zanimanje. I ne birajte prečice, jer kada nema prepreke, onda ni nema šta da se savlada i doživi uspeh! A to što ne verujete nikome i nije tako loše, jer je to putokaz i govori da treba da verujete sebi - da možete, i uspećete.


:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: TALENTI I VEŠTINE na dan rodjenja
« Odgovor #3 poslato: 17. Oktobar 2011. 22:49:05 »
Rođeni 11. - og u mesecu

SVOJEGLAVA, BUNTOVNA I ZAPOVEDNIČKA NARAV. VI UVEK IMATE SPREMAN ODGOVOR, NA SVE SITUACIJE I SPOSOBNOST DA SAVLADATE I NAJTEŽE SITUACIJE. Na neki način živećete sami. Jako ste zahtevni, buntovni i svojeglavi. A sve to radite samo da bi privukli pažnju drugih. Partnerstva vam nisu stabilna, prisutna su česta razdvajanja, a život će vam biti prepun emotivnih uspona i padova, naravno i u braku. Neke neobičnosti ili tajne su uvek uz vas i u životu ćete privući posebnu pažnju, a kada uspete u nečemu onda je to, opet, na neobičan način. A ta neobičnost se odražava na vašu osetljivost, maštovitost, kroz sposobnost da otvorite određene umetničke kanale - što pozitivno može da se iskoristi, ali i privlačite neke čudne okolnosti u životu. Imate talenat da svoje vizije pretočite u stvarnost. Ta energija može jako lepo da se kanališe kroz vrstu umetnosti. Neharmonično ispoljavanje iskazuje se kroz: veliku napetost, nesposobnost da se nešto konkretno uradi - neispunjen čovek, i eto, boema, finansijske malverzacije i propasti, nemarnosti prema sebi i svemu. A sve to nisu okolnosti, već dolazi iznutra u vidu velikih unutrašnjih podela. I pitate se zašto nemate toliko sreće jer vam se stalno pojavljuju poteškoće, neprijatelji, smetnje u javnom životu i sa suprotnim polom. Pa, sami ste krivi, jer ih izazivate, i zato doživljavate sukobe.Rođeni 12. - og u mesecu
PRISUTNA JE VELIKA ZABRINUTOST, PREVIŠE OBEĆANJA A MALO URADE. ODLUKE DONOSITE NEOSNOVANO, BEZ ANALIZE I PRIPREME, ČESTO NAPREČAC ILI U ZADNJI ČAS - TAKO DA KOD VAS NIŠTA NIJE SIGURNO. VI STE KLASIČAN TIP ŽRTVE, PA I KRIVICE DRUGIH LJUDI KOJE NERETKO PADAJU NA VAŠA LEĐA. Previše je ovde razmišljanja i promena mišljenja i previše nedovršenih poslova. Menjate svoje planove neočekivano i često, tako da vaši prijatelji i rodbina nikad nisu sigurni na čemu su s vama. Filozofski ili religiozno nastrojeni, talenat za umetnost i komunikacije i jedan specifičan životni stav koji vam doprinosi da se lako prilagođavate svim životnim situacijama. Prisutna je komotnost da vi i ne vidite problem pa život živite ne mučeći se puno, pa se i može desiti da uz pomoć autoriteta dosta daleko dogurate. Često ste u neugodnim situacijama i to samo zahvaljujući sami sebi. Dozvoljavate da vas drugi iskorišćavaju, pa vam je život često u haosu. Treba poraditi na tome da svoje planove ne menjate neočekivano i često - da bi ljudi bili sigurni kada ulaze u odnos s vama. Prepoznatljivi ste po tome što je kod vas SVE NA "BLIC". U životu će biti dosta pomoći od prijatelji i ljudi na položaju - uspeh, a počeli ste ni od čega. Pazite: bez obzira na to koliko zaradite, uvek će se naći neko u vašoj blizini da vam taj novac potroši i to da vas čak ni ne pita - da li to sme ili ne. (Džordž Buš-?)

Rođeni 13. - og u mesecu

OD VAS SE OČEKUJE DA BUDETE POUZDANA, POVERLJIVA, ODGOVORNA, SAVESNA, DOSLEDNA, PRAKTIČNA I VREDNA, osoba; tiha i mirna koja može da uroni u srž stvari, i da reši problem. Ukoliko se budete neharmonično ispoljili to će biti odraz pojačanog životnog nemira i doneće vam tvrdoglavost, nametljivost, da budete čak i nesnosni diktator. Razumeti drugog, saslušati nekog, biti odgovoran, su neki od niza vaših zadataka i u tom smislu moraćete da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte, a ne da se praznite na drugima. Izbegnite svađe i sukobe jer je to jedini način da pronađete sopstveni put mira. Ah, da: težnja ka savršenstvu, pedanterija i tačnost - koju zahtevate i od drugih. Izbegnite osamljivanje i povlačenje u sebe, jer samo kroz druženje možete prevazići pesimizam i razdražljivost. A ljubav: pa, znate to je razmena energije, i to nema veze sa fizikom i logikom.Rođeni 14. - og u mesecu

NE DOZVOLITE DA VAM ŽIVOT POSTANE PREPUN POGREŠNIH PROCENA, IZAZOVA I RIZIKA I DA SAMI SEBE UVODITE U NEPRIMERENE SITUACIJE, GUBITKE I NESREĆE. Određeno vam je da budete primećeni i uspešni: rečima i delima, ali tu neće biti velike sreće u životu, zbog velikih promena u životu. To se naročito odnosi na posao i novčane prilike. Ali ta energija može upravo da se kompenzuje izborom zanimanja gde se manipuliše s parama, ali ne za svoj račun. Odredite se za posao gde je novo i gde se traži kretanje, pokret; ispoljavanje neke jedinstvene, revolucionarne ideje. Gde je izazov i takmičenje - gde treba savladati strah. Budite oprezni, jer ste skloni porocima: oprez sa: kockom, alkoholom i seksom. Treba očekivati dosta sukoba u životu, nepotrebnog reskiranja, kockanja, dosta finansijskih gubitaka i drugih problema sa partnerima, ali i u saobraćaju, od prebrze vožnje. Da li vi znate da stanete i sačekate; da ispunite obećanje; da budete oprezni? Sklanjajte se kada su vremenske nepogode.Rođeni 15. - og u mesecu

Određeno vam je da budete pozitivan tip koji voli luksuz i materijalno blagostanje. Kombinacija pameti, duhovitosti, savremenog, materijalnog uspeha, pokreta, akcije, prijateljstva i popularnosti - šta biste više? Zanima vas književnost, umetnost, muzika i ljubav prema luksuznom, užicima, slobodnom i nesputanom; ka selidbama i putovanjima. Od drugih ljudi uvek ćete dobiti pomoć jer ste uvek spremni na saradnju - a s lepim ponašanjem, sve se već nekako završi LEPO, VESELO, DRUŽENJEM. Ljudi vas vide kao nežnu, sentimentalnu, večno mladu senzualnu, osećajnu, privlačnu osobu. Večito raspoloženi za razmenu energije, jer volite da uživate u životu, pa eto uzroka za česte kontakte sa pripapadnicima suprotnog pola. Volite uređivanje, cveće, mirise, nakit i imate ukusa za odevanje. Srdačnost i težnja da budete korisni, kao da nemaju granica, pa treba da obratite pažnju na meru, kada i koliko treba da se dajete ili kada se žrtvujete u korist drugih. Ali kada se naljutite onda vas ljutnja drži dugo.
__________________
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/