Autor Tema: Tetovaze u natalnoj karti  (Pročitano 1055 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Andja*

  • * Svraća na kafu *
  • ***
  • Poruke: 399
  • Reputaciona snaga: 160
  • Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!Andja is awe-inspiring!
  • Pol: Žena
Tetovaze u natalnoj karti
« Odgovor #1 poslato: 08. Avgust 2015. 20:22:45 »
Osnovna planeta simbol tatoo-a je Neptun, jer je on simbol slike.
Dva planeta se ističu kod tatoo-a:

- Mars (igla, bockanje, bol)
- Saturn (trpi bol, trajnost)


Što se tiče motiva i odabira dela tela koje se tetovira, to uglavnom bira i opisuje Venera. Pa tako ona u škorpiji bira motive zmajeva, zmija, lobanja i sl. Dok će u ribi birati delfinčića na nožici ili možda.... sidro .

Sto se tice tetovaza, kao i bilo cega drugog vezano uz telo i telesno izrazavanje (ukrasavanje, oblacenje itd.) jako je bitno pratiti 6. kucu. Cega ima tamo, ko je i gde je vladar i kakva je njegova priroda....itd. I je li mozda neka planeta koja se nalazi u 6. kuci inace istaknuta na neki nacin u karti, pa tako i ovim putem "siri" svoj utecaj...

Tetoviranje je trajno (Saturn) unošenje tinte različitih boja (Venera) u kožu uz pomoć "bockanja" i posebno izrađenih igli (Mars). Nadalje, ako npr. pogledamo Imširagićevu knjigu vladarstava u astrologiji pod tetovaža ćeš naći Mars, Saturn, Neptun zato jer je tattoo slika (Neptun) koja nastaje ubodom igle (Mars) u kožu tela (Saturn).

veza VeneraSaturn govori o ukrasu na koži tiela, a neskladna govori o tome da osoba ima određene inhibicije koje može ispoljavati i kroz trajno (Saturn) ukrašavanje (Venera) kože ("omotač fizičkog tela" - Saturn).

Također, neki npr. tetoviraju slike (Neptun), neki oznake ili imena (Merkur), itd...ali sam taj motiv na tetovaži je uvek vezan u položaj i aspekte Venere jer ona pokazuje ono što volimo, što je nama lepo i što nam se sviđa...

Uz to se mora posedovati i određena otpornost na tu istu fizičku bol (Saturn) nanešenu ubodima (Mars)

Covekovo fizičko telo predstavljeno je 1. poljem pa se isto mora promatrati u odnosu na njega (njegov vladar)