Autor Tema: 9 Persona Chart  (Pročitano 5440 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

  • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
  • * Ovaj može da menja Google *
  • *******
  • Poruke: 42266
  • Reputaciona snaga: 35877
  • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
  • Pol: Žena
  • ♥ 061 17 04 231 ♥
    • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
9 Persona Chart
« Odgovor #1 poslato: 18. Oktobar 2011. 12:56:13 »
Ovaj sistem se sastoji iz 12 posebnih čartova. Oni se mogu uporedjivati medjusobno i tako dobijamo bolju sliku o nekoj osobi čiji natal smo krenuli da analiziramo.

Način izračunavanja ~ realno na AstroDienst tj. www.astro.com postoji opcija izrade ovih čartova, pa samim tim »peške uz papir i olovku« metod i nije potreban ~ ali za one koji žele da bilduju svoje sive ćelijice : uzme se postavka na primer natalnog Meseca koji je na 11°57' Device {datum : 03-10-75 u 6h010am Zemun} i "traži" se u Efemeridama datum posle datuma rodjenja kada je Sunce bilo na tom stepenu {11°57' Devica } i tako detektiv I datum : 05-09-76 u 09h31am i tako se "napravi" nov čart ~ i to je Moon Persona Chart

Naravno ovo ne mora samo da se ograniči na ove planete, jer može da se odradi i :Hiron: persona Chart, :Lilit: Pesona Chart ~ sve zavisno šta želite da analizirate  kafa I

U narednim postovima napisaću simboliku i suštinu svakog Persona Chart-a uz naravno i primer kako se »peške« može doći do tog rezultata.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~